2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun cnm

Bel ağrısı geçmiyor yatacaksın cnm bende iki gün evdeyim dr dedi yatiyorum kilo almaman güzel bebek iyiyse ben 6 kilo aldim dikkat ediyorum artık

Bel ağrısı geçmiyor yatacaksın cnm bende iki gün evdeyim dr dedi yatiyorum kilo almaman güzel bebek iyiyse ben 6 kilo aldim dikkat ediyorum artık
Sürekli uzanıyorum bende canım iyi ki gebelikten önce bırakmışım işi şu halde imkanı yok çalışamazdım Allah çalışan arkadaşlarımızn yardımcısı olsun, bebek iyi çok şükür inşallah biraz daha gelişmiştir haftaya randevum var. Haftası geri çıkarsa muhtemelen dr dan laf duyucam

GÖZÜNAYDIN CANIM BENİM DE ŞU ŞEKER OLAYINA NASIL BAKIYOSUN?? KIZLAR SİZİN DÜŞÜNCENİZ NEDİR BU KONUDA BEN İLK ÇOCUĞUM DA YAPTIRMADIM BUNDA DA YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. SİZCE DE YAPTIRMAZSAM DAHA MI İYİ

@Sm2014
CANIM BENİM ÜZÜLME DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ TABİ BU CÜMLELER SADECE LAFTA KOLAY DEĞİL AMA EBEĞİİNİ DE DÜŞÜN CANIM BENİM. EŞİN VE DÜĞER ASKERLERİMİZ ABİLERİMİZ KARDEŞLERİMİZ ÖNCE ALLAHA SONRA BİRBİRLERİNE EMANET İNŞALLAH TEZ ZAMAN DA HABER ALIRSIN KAVUŞURSUN EŞİNE

E Eliza7979 CANIM SENDE ÜZÜLME STRES YAPMA HERZAMAN BEBEĞİNİ DÜŞÜN Kİ MUTLU OL.MUTLU OLMALISIN ÇÜNKÜ SEN BİR ANNESİN YAPMA BEBİŞİNE ANNESİ SEN ÜZÜLÜNCE ODA ÜZÜLÜYO MUTLU OLKİ YAVRUN DA MUTLU OLSUN

Son düzenleme:
Selamlar herkese umarım herşey yolundadır. Aşıdan korkan arkadaşlar korkmayın sinek ısırığı gibi anlık bir acı oluyor bende sonrasında şişme ağrı ateş felan olmadı.
beniim canım benim bu hafta ki ayrıntılı ultrason randevumu haftaya ertelediler. Dr. yurtdışına çıkıcakmış o gün. Seni de aradılar mı? Haftaya geç olmaz umarım.

Kiz bebislerle erkek bebislerin arasi kapaniyor bakiyorum da.ikiz kizlarimizla birlikte 11fark kalms yirmilerden saglikla gelsin minnaklarimiz.bazen kiziiiim diye bi bagiriyorum duysun beni hareket etsin diye deli anasi var yavrumun sıkıştırarak sevesim geliyor daha dogmamis yavrumu

İlkinde de yaptırdım bunda da yaptırmayı düşünüyorum.

Aşı konusu grip asisi kadar acitiyor bence cok degil.ya da ben igneler vurula vurula artk gözümde küçüldü acılar.o gun kolumda agri hissetmeyince havaya girdim vay be bu muymus fln.ertesi gun bi baktm kolumu kaldiramiyorum spor yapmisim da kas agrim var gbi.ustune yatamadim fln ama dort gun kadar sürdü o kadarcik

Açıkçası ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum canım. Çevremde bir çok arkadaşım da yaptırmadı. Bazı uzmanlar yapılması üzerinde duruyor, ama bazı uzmanlar ise zararlı olduğunu vurguluyor ki; bana Canan Karatay'ın verdiği bilgiler çok güvenilir gelir.. Şeker yüklemesi yerine açlık-tokluk şekeri baktırılabilir kanda.

aynen bende dşünmüyorum ilk çocuğum da doktorum kan tahlili yaptırıp takip altına almıştı ve değerler iyi çıkınca şeker yüklemesini istemedi gerek yok demişti.Bakalım bu doktor ne diyecek teşekkür ederim :)

Canım şeker yüklemesi yapılması gerekiyor bence daha sonra olusabilecek kilolu bebek ve diyabet riskini ortadan kaldırmak için. içilen şeker bi kutu kola şekerinden daha fazlası değil, bebeğe zarar verecek ölçüde değil yani.
Çok üzerinde düşünüp stres olmayın, tıp bizim ve bebegimizin güvenliği ve sağlığı için herşeyi düşünmüş zaten ne gerekiyorsa yaptırın gitsin

Kızlar 2 haftadır magnorm kullanıyorum tadı felaket zorla içiyorum .Bugün de içtikten sonra kustum kullanan varsa nasıl kullanıyorsunuz sabah mi akşam mi ?
Magnormun tadını seviyorum ben :) Portakal kayısı aromalı hoş bir tadı var. Ben akşamları yemekten yarım saat sonra falan içiyorum sıkıntı olmuyor. Bacak kasılmalarım için kullanıyorum ama çok fayda gördüm diyemeyeceğim, bazı geceler kasılmaya devam ediyorum çünkü

Şarap mı? Alkol gebelikte yasak değilmi?

Geçmiş olsun Endişe etme inşallah Rabbim korur

Merhaba herkese tatil olunca bende rahatça yazma Fırsatı bulabiliyorum canım hiç dert etme ben oğlumda 20 haftalıkken 6 kg almıştım toplamfada 15 aldım oğlum 3400g doğdu
sagol canim ic karin meselesi heralde öyle duyuyorum etraftan ama bebegimin iyi oldugunu soyluyor doktorum.iki haftayada detayliya giricem insallah olumlu sonucclarla doneriz bol bol dua edin lutfen

Araştıracağım canım çok teşekkür ederim

evet masallah sende zayif hamilelerdensin canim.saglikla kucagina aldirsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…