2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Herkese merhaba. Arada bir giriyorum buraya ama yazma firsatim olmuyor. Bigaripyolcu kizima hamileyken plasenta benim de aşagidaydi ama sonra yukari cikti. Hic sıkıntı yaşamadim. Blackbluee1 Allah kavustursun. Dualarımız tum askerlerimiz icin. İnsallah hicbir sey olmadan hepsi de sag salim donecekler. @ozge_3506 ben de 2 kg aldim. Sen 21. haftadasin. Kilon iyi bence. Gobegin de normal. Rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun.
İki gundur ruhum daraliyor. Cok sinirli ve karamsar bir ruh haline büründüm. Canım çok sıkılıyor. Disari bile çıkmak istemiyorum. Surat asıp evde oturuyorum. Hayır olsun inşallah.

ay kızlar bende kilolu hamile kalmıştım biraz vermiştim ama almaya başladım 63 oldum 65 le hamile kalmıştım.. bir süre daha kilo verebilsem ne güzel olur.. doğum kilosu amacım 67 ama imkansız gibi gelmeye başladı gözüme.. özellikle dünyaları yiyen ben.. midem nasıl genişlemiş anlatamam..

benim ideal kilom 58 dir bu arada..ben ordan hesaplıyorum..

Ekledim canım hadi gözün aydın:)

Merhaba ben 2. Gebeligimde Dr ikna edemedim riske atamam anneyi dedi ısrar etmedik 2. De sezeryan oldu arkadaşımin ki sezeryanla sonrası normal doğum oldu ama Almanya'da doğurdu.sizin iki bebek arası baya varmış doktor oneriyirsa sıkıntı yoksa olabilir gibi.

18+1 en son geçen hafta sağlık ocağında tartılmıştım ve hala hiç kilo almamışım, şaşırmıyorum oğlumda da alamıyordum. Belki 300-500 gr almışsamda tartı da farkedilmiyor

Yoğun bel ağrısı yaşıyorum ne zaman geçer ne zaman biter acaba

Eklentiler

• CA1C8574-603E-4A61-AA0F-AF2AE6FDC65B.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 104
yok canim ben daha almadim.1 kg belki almisim fazlasi yok.bide ben kilolu hamile kaldim.sen zayifsin masallah.cikmis gobeginde ne guzel masallah size
Merhaba herkese tatil olunca bende rahatça yazma Fırsatı bulabiliyorum canım hiç dert etme ben oğlumda 20 haftalıkken 6 kg almıştım toplamfada 15 aldım oğlum 3400g doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…