2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
3 gündür kullanıyodum canım.bugun içmedim ve ağrım sızım yok sukur.ilac şişkinlik yapiyodu belki de o belime vuruyodu

Kızlar netten tahlil sonuçlarına baktim açlık kan şekeri 102 mg / dl tokluk 87 mg /dl çıkmış sınır nedir bişeyde yazılmamış normal mi acaba bu değerler

Benimki de masaallah dort bes gun ondeyms ama kilosu o kadar yok.zaten bunlar yaklask tahminler.severim yaa 400lu gramlara geldileraramizda bi gun varmis seninle
Aynen canım hakkaten bir gün varmış şimdi baktım da valla 5 ay ne çabuk bitmiş daha 5 haftalikken baktığımı aa daha haşhaş tanesi kadarmış dediğimi hatırlıyorum nerden nereye.. zaman çok çabuk geçiyor

Evet yaa benim programda da keten tohumu kadar flnla baslamistik:)) miniklerimiz buyuyor bin sukur zamanini beklesinler de oyle gelsinler bakalim

Eki Görüntüle 2100407
Çok tuhaf değil mi ya üzmekte istemiyorum kendimi 2 hafta sonra detaylı var inşallah herşey net ve güzel çıkar
slmlar canim gecen hafta banada renkli gosterdi cikti vermedi ama.daha kucuk dedi bebek formundalar tam ayrintililari daha ileriki haftalarda oluyor hatta ayrintiluda bu farki sende goreceksin.
biraz farkli olduklari icin erken donemde annelere gostermezler moral bizulmasin diye .
medicalde ayrintili ultrason fiyatimi 281 bend3 doruktan 225 tl icin rand3vu aldim.

Süt pompası almayı düşünenler ben avent manuel aldım, İlk hamileligimde arkadaşımdan ödünç almıştım ama bu sefer satın aldım aynısını çünkü çok memnun kaldım, cekisi gayet kuvvetli ve can yakmıyor, eli de yormuyor öyle çok, ben aksine kol kaslarima iyi geldiğini düşünüyorum :) Evde olup emzirecegim zaten deyip , manuel almayı düşünenlere tavsiye ederim.

benim bir arkadaşım da senin gibi geçridi hamileiğini..kendini hiç yormadan yatarak geçireceksin hamileliği Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Zaten surekli yatarak geciyor bian ewwel hayirlisiyla gecsin insallah amin canim cumlemize nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…