2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar selam ben güzellik merkezinde çalışıyorum bugün güzellik uzmanı olmadığı için iş yerimde birine deneme amaçlı lazer atışı yaptım cihazla yaptıktan sonra aklıma geldi radyasyon almış olabileceğim 20+5 deyim daha tam net olarak bebeğimin hareketlerini hissetmedim bugünden böyle olunca korku sardı içimi

Her gittiğinizde sorun olcturun dikkatini cektirin doktorunuzun.bana bi kez sancilardan dolayi gittigimde acilma var dendiğinden beri bi kez de esi asagida demisti ayni dr diğer doktorlar hep olctu biz boyle böyle soylediler dedik olctuler hep ayrintilida da normal randevularda da hep olcmeliler bence.isleri ne ki bebegin sagligi ve ortamin berkemali.cok üzüldüm gerçekten

Amin canım inşallah sağlıkla kucagimiza alırız yavrularimizi. Devlette ölçerler mi acaba. Nasıl anlicaz yoksa of moralim bozuldu ya

Normal ultrason cihaziyla olcuyorlar.en son gittigimde karindan bebege bakarken olctu.alttan bakmaya gerek yok baksak daha fazla cikar bu yeterli dedi.yani karindan da bakiliyor ama net olsun diye alttan ultrasonla bakiyorlar.onemli gercekten ama stresin de cok önemli oldugunu fark ettm sertlesmelerde ozellikle kritik bi onem tasiyor

Kızlar bugün bebeğimi kaybettim. Dün gece kanama oldu ve suni sancıyla anca bu sabah bebeğimi ölü şekilde doğurdum. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Dua edin Rabbim yardım etsin bana.

Ya biz burada saçma sapan şeylere dertlenirken bu haberi almak çok acı geldi. Allah sabırlar versin kıyamam çok üzüldüm, bol inşirah oku, tekrar nasip olur sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.

ilsas çok şaşkınım çok üzüldüm bu noktaya gelene kadar rahim ağzına nasıl bakılmaz bir de tüp bebek demişsiniz ekstra kontrollü olmaları gerekliydi çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabırlar versin en kısa zamanda sağlıcakla anne olman dileğimle canım

Kızlar bugün bebeğimi kaybettim. Dün gece kanama oldu ve suni sancıyla anca bu sabah bebeğimi ölü şekilde doğurdum. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Dua edin Rabbim yardım etsin bana.
canım inan çok üzüldüm rabbim sabır versin
çok zor
rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah

tek seferden bisey olmaz diye düşünüyorum ama lazerde çok radyasyon var diye biliyorum canım bir daha girme bence rabbime emanet hepside

Tüp bebekti üstelik. Amin canım inşallah. Rahim ağzım kısaymış. Bebek büyüdükçe rahmin ucuna kadar gelmiş. İki gündür karnım sertleşiyordu arada ama ben bilememişim.
cok geçmiş olsun Allah acını dindirsin inşAllah.AMİNN❣ cnm sertleşiyordu derken toplanma gibimi?biryere toplanıpmı sertleşiyordu

Allah yardımcın olsun canım. Zor zamanları tez zamanda atlatırsın inşallah. Elimizden gelen dua etmek...

Herkesin hamilelik lohusalık sureci çok farklı oluyor canim mesela bende depresyon gecirir gibiyim hicbir sey yapmak istemiom Allahin gucune gitmesin kendimi cok yorgun hissediyorum hicbir sey yapasim yok bende tek basima sayilriim annemler uzakta Allah yardim etsin bizlere insAllah bu durumlarimiz geçer

Canim başın sag olsun cok zordur Allah yardimcin olsun insAllah. Allah sabır versin kader elden bir sey gelmez. İnsallah hamile kalip bebegini sagsalim kucagina alirsin. Allah guc kuvvet saglik versin

kızlar iyi geceler herkese;

ben ayın 6 sında ayrıntılıya gidiyorum.. doktorumun dikkat etmesi gerekenlerle ilgili liste yaptım ki özellikle soracağım bunları..

Sizce ekstra neler ekleyebilirim listeme? Çünkü gerçekten önemli.. bir kayıp yaşadım bunda hiçbirşeyi gözardı etmek istemiyorum..

Başka ne sorabilirim aklıma geldikçe ekliyorum ama

• Yarık damak (ailede var )
  • Kalp damarları- kalp delik vs
  • Serviks uzunluğu
  • bebeğe giden kan akışı
  • rahime giden kan akışı (çentiklenme, notch)
  • böbrek bağırsak fonksiyonları-idrar torbası ( zaten bakıyorlar ama bende bir ara beyazlık görülmüştü ya özelikle dikkat ediyorum)
  • suyu- plesanta görünümü ve yapısı
  • plesanta yerleşimi

Arkadaşlar merhaba. Detaylı ultrason yaptıranınız ya da araştırma yapanınız var mı?
Burda tek bir doktor bakıyor. 450 tl dedi. Normal mi bu ücret acaba??

Benim detayıyla 2 haftam var.icim içimi yer şimdi.keske girip okumasaydım boyle birşey olduğunu

Canım rahim boyuna baktı mı açılma felan yok dimi Allah esirgesin her zaman temkinli olmakta fayda var
Rahim boyuyla ilgili birşey demedi canım.pleasanta yerinde dedi.bebek de maşallah çok hareketliydi kanama alanı da yok dedi. Tedbiren iğne verdi.hersey normal dedi.ters duruyomus bebek ondan dolayı kanama olmus olabilir dedi

Benim detayıyla 2 haftam var.icim içimi yer şimdi.keske girip okumasaydım boyle birşey olduğunu
Söyle ki cnm bebegin toplanıp sertleşmesi bendede oluyor hatta ben bi cok gebe arkadasıma sordum normal diyorlar. Zaten nettede okursan eger 20. Haftadan sonra olması gayet normalmiş sertleşmelerin cok sık olmamakla birlikte tabi.sertleşmenın süresi ve günde düzenli aralıklarla olması ve toplandıgı yerde agrı oluşturması Allah korusun dogum riski taşıyormuş. Ayrıca İçini ferah tut Allah korur bebeklerimizi❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…