2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya kızlar alakası yok ama konuyla bn ayrıntılı ulturasyna nasıl giricm bilgisi olan var mı özele gidiyorum doktor kendi mi bakıyor başka yere mi gidicez
Genelde belirli yerlerde oluyor eğer devlete gideceksen önceden randevu almak gerekiyor . Olduğun şehirde sormalısın. Üniversite hastanelerinde oluyor genelde

Helal olsun gerçekten hiç mi üzülmüyorsun nasıl bu kadar dirayetli olabiliyorsun

Ki zlar korkmayın herkes kendi bebeğine bakabilir ben idmanlıyım malum 2 yaşında bir kardeşim var. O yüzden herşeyi hemen hemen biliyorum sıkıntı çekmem diye düşünüyorum. Bilmeseniz de ben yaparım demeniz lazım kendinize herşeyden önce.

Kizlar simdi hafif kanamam oldu.doktora koştuk tabi :) ve minik kuzum ultrasona bakıp bakıp gülüyordu.sonrada kuvvetli bi tekme atıp arkasını döndü.resmen şaka gibi bizimle dalga gecti:) doktor bebek ters yatiyo.tekme atıp biryere baskı yapmış kanamış olabilir dedi :) boyle durum yasayan olursa korkmasın.kuzular oyun oynuyo bize

Kızlar bugün bebeğimi kaybettim. Dün gece kanama oldu ve suni sancıyla anca bu sabah bebeğimi ölü şekilde doğurdum. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Dua edin Rabbim yardım etsin bana.
Canım yaa boğazıma bı yumru oturdu. Allah yardımcın olsun,sabırlar versin. Çok üzüldüm,şu an ne desek boş biliyorum. Daha önceden belli olmamış mı rahim ağzı yetmezliği.

Kızlar bugün bebeğimi kaybettim. Dün gece kanama oldu ve suni sancıyla anca bu sabah bebeğimi ölü şekilde doğurdum. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Dua edin Rabbim yardım etsin bana.
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm. İnşallah bir dahakine durumu bildiğiniz için önlem alınır ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini. Bol bol dua et Allah'a dayan. En büyük destekcin ve içine ferahlık verecek olan O.

canım yaa başın sağolsun.. Ne desek etki etmez artık ama bende yavrumu kaybetmiştim seni çok iyi anlıyorum.. Allahım kısa zamanda kardeşini göndersin inşallah.. Keşke doktorun farketseymiş canım ya başın sağolsun tekrar.. söyleyecek kelime yok malesef

Canım allah sabır versin çok üzüldüm.insallah en kısa zamanda tekrar bi bebegin olur.kacinci haftandı neden olmus kanamam birşey dedi mi doktor

Canım allah sabır versin çok üzüldüm.insallah en kısa zamanda tekrar bi bebegin olur.kacinci haftandı neden olmus kanamam birşey dedi mi doktor
Tüp bebekti üstelik. Amin canım inşallah. Rahim ağzım kısaymış. Bebek büyüdükçe rahmin ucuna kadar gelmiş. İki gündür karnım sertleşiyordu arada ama ben bilememişim.

Helal olsun gerçekten hiç mi üzülmüyorsun nasıl bu kadar dirayetli olabiliyorsun
Yok canım.. İnan, hep daha kötüsünü düşünüyorum.. Eşimden ayrıyım ama eşini bir daha göremeyecek olanlar var şükürler olsun diyorum.. Aile içinde geçerli bu.. Üniversitede arkadaşlarım ailelerinin acı haberleri ile memleketlerine giderlerdi.. Hep derdim, Rabbim önce sağlık sıhhat versin de mesafe aşılır diye.. Diğer insanlar aklıma geldikçe üzüntüye hakkın yok diyorum ve korkuyorum, buna dert derken Rabbim cidden bir dert verirse diye.. Şekva, şikayet derdi artırır.. Anasız, babasız bakılmasa öksüz, yetimler hiç evlat sahibi olmazdı.. Ne bileyim, elimiz kolumuz tutuyor.. Şükürler olsun.. Sana diyorum kitap oku diye.. Oku da bize de anlat bilgileri..

Rabbim güç versin canım.. İnşallah Cennette bir meleğin var..

Tüp bebekti üstelik. Amin canım inşallah. Rahim ağzım kısaymış. Bebek büyüdükçe rahmin ucuna kadar gelmiş. İki gündür karnım sertleşiyordu arada ama ben bilememişim.
Karnım sertleşiyor derken, nasıl sertlikti canım? Benim sürekli ya tamamı ya bebeğin olduğu yer sertleşiyor da.. Gün boyu sert geziyorum diyebilirim.. Özellikle sırt üstü yattığımda hemen sertleşiyor

Geçmiş olsun canım, Allah sabır versin, tez vakitte bir evlat daha versin inşallah ama sertlesme harici belirti yokmuydu hiç ? Benim de sertleşiyor ama doktorum bu haftalarda gayet normal olduğunu söyledi, ilkinde de olmuştu . Kanaman falan varmıydı canım

Başın sağolsun, Allah bir an önce tekrar hamile kalmayı sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. Çok üzüldüm çok....

Aynen canım benimde ara ara sertleşme oluyor.agri yök.bugun de 2 3 damla kanamam oldu.doktor sıkıntı yok herşey normal dedi.benimki de tüp bebek.aklima kuşku düştü şimdi

Aynen canım benimde ara ara sertleşme oluyor.agri yök.bugun de 2 3 damla kanamam oldu.doktor sıkıntı yok herşey normal dedi.benimki de tüp bebek.aklima kuşku düştü şimdi
Rabbim korusun canım yaa.. Allah bağışlasın inşallah.. Rahim ağzı yetmezliği ölçülüyormuş.. Ölçse aslında doktorlar.. En azından detaylı ultrasona bu da eklense.. Kontrol etmezlerse biz nasıl bileceğiz ki?

Allah yardimcin olsun sabir versin sizlere.cennetteki melegin sana sefaatci olsun insaallah

Amin canım inşallah sağlıkla kucagimiza alırız yavrularimizi. Devlette ölçerler mi acaba. Nasıl anlicaz yoksa of moralim bozuldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…