- 16 Ekim 2017
- 205
- 483
- 18
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.921
Kızlar bugün bebeğimi kaybettim. Dün gece kanama oldu ve suni sancıyla anca bu sabah bebeğimi ölü şekilde doğurdum. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Dua edin Rabbim yardım etsin bana.
24.hafadan sonra ölçülüyor sanırımRabbim korusun canım yaa.. Allah bağışlasın inşallah.. Rahim ağzı yetmezliği ölçülüyormuş.. Ölçse aslında doktorlar.. En azından detaylı ultrasona bu da eklense.. Kontrol etmezlerse biz nasıl bileceğiz ki?
Inşallah canım allaha emanet yavrularımız.doktorumla konuştum.simdi rahim agzin kapalı açılma yok dedi.olcmedim ama sıkıntı da görmedim dedi.sukur içim rahatladı.yavrum da tekmelemeye başladı yine galiba iyiyim anne diyor :) sağ salim kucağımiza alsak da bitse bu sıkıntılarSöyle ki cnm bebegin toplanıp sertleşmesi bendede oluyor hatta ben bi cok gebe arkadasıma sordum normal diyorlar. Zaten nettede okursan eger 20. Haftadan sonra olması gayet normalmiş sertleşmelerin cok sık olmamakla birlikte tabi.sertleşmenın süresi ve günde düzenli aralıklarla olması ve toplandıgı yerde agrı oluşturması Allah korusun dogum riski taşıyormuş. Ayrıca İçini ferah tut Allah korur bebeklerimizi❣
kendi doktorunuzun dışında bir yerde mi yaptırıyorsunuz. benım gebelik takıp dosyam var içinde ki formlarda bakılacaklar var hatırladığım kadarıyla hep tıbbı kısaltma seklinde yazılanlar. bayağı bir madde vardı bakmak lazım dosya evde suan işteyimkızlar iyi geceler herkese;
ben ayın 6 sında ayrıntılıya gidiyorum.. doktorumun dikkat etmesi gerekenlerle ilgili liste yaptım ki özellikle soracağım bunları..
Sizce ekstra neler ekleyebilirim listeme? Çünkü gerçekten önemli.. bir kayıp yaşadım bunda hiçbirşeyi gözardı etmek istemiyorum..
Başka ne sorabilirim aklıma geldikçe ekliyorum ama
- Yarık damak (ailede var )
- Kalp damarları- kalp delik vs
- Serviks uzunluğu
- bebeğe giden kan akışı
- rahime giden kan akışı (çentiklenme, notch)
- böbrek bağırsak fonksiyonları-idrar torbası ( zaten bakıyorlar ama bende bir ara beyazlık görülmüştü ya özelikle dikkat ediyorum)
- suyu- plesanta görünümü ve yapısı
- plesanta yerleşimi
Canım bunları sormaya bile gerek kalmadan adam nereye bakıyor anlamıyorsun bile soruyorsun ki bakıldı ona da bir sıkıntı yok diyor. Sen merak etme sor tabi ki ama onlar herşeyine bakıyorlarkızlar iyi geceler herkese;
ben ayın 6 sında ayrıntılıya gidiyorum.. doktorumun dikkat etmesi gerekenlerle ilgili liste yaptım ki özellikle soracağım bunları..
Sizce ekstra neler ekleyebilirim listeme? Çünkü gerçekten önemli.. bir kayıp yaşadım bunda hiçbirşeyi gözardı etmek istemiyorum..
Başka ne sorabilirim aklıma geldikçe ekliyorum ama
- Yarık damak (ailede var )
- Kalp damarları- kalp delik vs
- Serviks uzunluğu
- bebeğe giden kan akışı
- rahime giden kan akışı (çentiklenme, notch)
- böbrek bağırsak fonksiyonları-idrar torbası ( zaten bakıyorlar ama bende bir ara beyazlık görülmüştü ya özelikle dikkat ediyorum)
- suyu- plesanta görünümü ve yapısı
- plesanta yerleşimi
Bir yandan kahvaltımı ederken yazıları okuyim dedim, lokmam boğazımda kaldı.. Ne diyeceğimi bilemedim şu andaKızlar bugün bebeğimi kaybettim. Dün gece kanama oldu ve suni sancıyla anca bu sabah bebeğimi ölü şekilde doğurdum. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Dua edin Rabbim yardım etsin bana.
kendi doktorunuzun dışında bir yerde mi yaptırıyorsunuz. benım gebelik takıp dosyam var içinde ki formlarda bakılacaklar var hatırladığım kadarıyla hep tıbbı kısaltma seklinde yazılanlar. bayağı bir madde vardı bakmak lazım dosya evde suan işteyim
Canım bunları sormaya bile gerek kalmadan adam nereye bakıyor anlamıyorsun bile soruyorsun ki bakıldı ona da bir sıkıntı yok diyor. Sen merak etme sor tabi ki ama onlar herşeyine bakıyorlar
Başınız sağolsun çok üzüldüm gerçekten okuyunca Rabbim tez zamanda inşlah hayırlı bir evlat nasip etsin sizeKızlar bugün bebeğimi kaybettim. Dün gece kanama oldu ve suni sancıyla anca bu sabah bebeğimi ölü şekilde doğurdum. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Dua edin Rabbim yardım etsin bana.
şükür ❣AMİNNNN cnm❣Inşallah canım allaha emanet yavrularımız.doktorumla konuştum.simdi rahim agzin kapalı açılma yok dedi.olcmedim ama sıkıntı da görmedim dedi.sukur içim rahatladı.yavrum da tekmelemeye başladı yine galiba iyiyim anne diyor :) sağ salim kucağımiza alsak da bitse bu sıkıntılar
Allah yardımcın olsun canım. boğazıma bi şe oturdu. meleğin seni bekleyecek. kolay değil. Ama dayanacaksın ve kendine gel en kısa zamanda. inşallahKızlar bugün bebeğimi kaybettim. Dün gece kanama oldu ve suni sancıyla anca bu sabah bebeğimi ölü şekilde doğurdum. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Dua edin Rabbim yardım etsin bana.
Tüp olduğu için 12. Haftada ölçülmüştü alttan ölçülmesi gerekiyormuş. 3,5 çıktı iyi dedi doktor. 21. Haftada tekrar ölçülecek dedi. Bugün bakılacaktı randevu almıştım. Ama bebeğim 21+2 de veda etti annesine. Görseniz her şeyi olmuştu. O kadar büyük beklemiyordum. Kocaman bebek.
tamam bakarım ama internet kullanmıyorum evde ..pazartesı yazarım olur mu senınde salı günüymüşcanım kendi doktorum ayrıntılı yapacak zaten bu benim için ekstra olacak.. canım bakabilirsen dosyaya önemli bir kısım varsa onu da ekleyeyim..
evet canım normalde bunlara bakıyorlar ama ben özellikle dikkat etmesini isteyeceğim.. Tansiyonum çıkma ihtimli bebekteki gelişim geriliği olma ihtimali veya ilerde oluşabilecek rahatsızlıklar.. Malum son zamanlarda olumsuz haberlerle çok karşılaştık..
Çok zor bişey gerçekten bizim de ölçülmüyor rahim ağzı önemli birşey aslında niye ölçmüyorlar en azından önlem alınabilir doktora gidince sorcam bunuTüp olduğu için 12. Haftada ölçülmüştü alttan ölçülmesi gerekiyormuş. 3,5 çıktı iyi dedi doktor. 21. Haftada tekrar ölçülecek dedi. Bugün bakılacaktı randevu almıştım. Ama bebeğim 21+2 de veda etti annesine. Görseniz her şeyi olmuştu. O kadar büyük beklemiyordum. Kocaman bebek.
Canım aslında 17.haftada ölçülup kisaysa dikiş atılması gerekiyor. Ceyda duvenccin başına aynı şey gelmiş . Bi kaybın olmadan pek anlaşılmıyor çok üzücü yaTüp olduğu için 12. Haftada ölçülmüştü alttan ölçülmesi gerekiyormuş. 3,5 çıktı iyi dedi doktor. 21. Haftada tekrar ölçülecek dedi. Bugün bakılacaktı randevu almıştım. Ama bebeğim 21+2 de veda etti annesine. Görseniz her şeyi olmuştu. O kadar büyük beklemiyordum. Kocaman bebek.
canım inan çok üzüldüm rabbim sabır versin
çok zor
rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
tek seferden bisey olmaz diye düşünüyorum ama lazerde çok radyasyon var diye biliyorum canım bir daha girme bence rabbime emanet hepside
Arkadaşlar merhaba. Detaylı ultrason yaptıranınız ya da araştırma yapanınız var mı?
Burda tek bir doktor bakıyor. 450 tl dedi. Normal mi bu ücret acaba??
canım kaç haftalık oldunuz ilk bebişin mi? birde nasıl ayırıyorsun gaz mı kas hareketimi bebek hareketi mi ben 20+6 oldum anlamadım yani hareket ediyor mu gaz mı kas hareketimişükür ❣AMİNNNN cnm❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?