2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
24.hafadan sonra ölçülüyor sanırım

Günaydınlar herkese
ilsas canım başın sağolsun söylenecek çok kelime bulamıyorum rabbim tez zaman da hayırlı sağlıklı evlat versin canım

Inşallah canım allaha emanet yavrularımız.doktorumla konuştum.simdi rahim agzin kapalı açılma yok dedi.olcmedim ama sıkıntı da görmedim dedi.sukur içim rahatladı.yavrum da tekmelemeye başladı yine galiba iyiyim anne diyor :) sağ salim kucağımiza alsak da bitse bu sıkıntılar

kendi doktorunuzun dışında bir yerde mi yaptırıyorsunuz. benım gebelik takıp dosyam var içinde ki formlarda bakılacaklar var hatırladığım kadarıyla hep tıbbı kısaltma seklinde yazılanlar. bayağı bir madde vardı bakmak lazım dosya evde suan işteyim

Canım bunları sormaya bile gerek kalmadan adam nereye bakıyor anlamıyorsun bile soruyorsun ki bakıldı ona da bir sıkıntı yok diyor. Sen merak etme sor tabi ki ama onlar herşeyine bakıyorlar

Kızlar bugün bebeğimi kaybettim. Dün gece kanama oldu ve suni sancıyla anca bu sabah bebeğimi ölü şekilde doğurdum. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Dua edin Rabbim yardım etsin bana.
Bir yandan kahvaltımı ederken yazıları okuyim dedim, lokmam boğazımda kaldı.. Ne diyeceğimi bilemedim şu anda Allah'ım sabırlar versin Çok kötü oldum..Peki öncesinde doktorun hiç rahim agzı uzunluğunu ölçüp kontrol etmedi mi İnanamıyorum ya Allahım sabır ver Cümle kuramıyorum

canım kendi doktorum ayrıntılı yapacak zaten bu benim için ekstra olacak.. canım bakabilirsen dosyaya önemli bir kısım varsa onu da ekleyeyim..

Canım bunları sormaya bile gerek kalmadan adam nereye bakıyor anlamıyorsun bile soruyorsun ki bakıldı ona da bir sıkıntı yok diyor. Sen merak etme sor tabi ki ama onlar herşeyine bakıyorlar

evet canım normalde bunlara bakıyorlar ama ben özellikle dikkat etmesini isteyeceğim.. Tansiyonum çıkma ihtimli bebekteki gelişim geriliği olma ihtimali veya ilerde oluşabilecek rahatsızlıklar.. Malum son zamanlarda olumsuz haberlerle çok karşılaştık..

Kızlar bugün bebeğimi kaybettim. Dün gece kanama oldu ve suni sancıyla anca bu sabah bebeğimi ölü şekilde doğurdum. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Dua edin Rabbim yardım etsin bana.
Başınız sağolsun çok üzüldüm gerçekten okuyunca Rabbim tez zamanda inşlah hayırlı bir evlat nasip etsin size

şükür ❣AMİNNNN cnm❣

Tüp olduğu için 12. Haftada ölçülmüştü alttan ölçülmesi gerekiyormuş. 3,5 çıktı iyi dedi doktor. 21. Haftada tekrar ölçülecek dedi. Bugün bakılacaktı randevu almıştım. Ama bebeğim 21+2 de veda etti annesine. Görseniz her şeyi olmuştu. O kadar büyük beklemiyordum. Kocaman bebek.

Allah yardımcın olsun canım. boğazıma bi şe oturdu. meleğin seni bekleyecek. kolay değil. Ama dayanacaksın ve kendine gel en kısa zamanda. inşallah

Rabbim sabırlar versin canım gerçekten çok zor birsey Allah'ım kimseye yaşatmasın. Tez vakitte tekrar bir evlat nasip etsin Rabbim sana. Benim doktorum da ara ara ölçüyor ama karından bakıyor uzunluğuna, alttan hiç bakmıyor..

tamam bakarım ama internet kullanmıyorum evde ..pazartesı yazarım olur mu senınde salı günüymüş

Çok zor bişey gerçekten bizim de ölçülmüyor rahim ağzı önemli birşey aslında niye ölçmüyorlar en azından önlem alınabilir doktora gidince sorcam bunu

Canım aslında 17.haftada ölçülup kisaysa dikiş atılması gerekiyor. Ceyda duvenccin başına aynı şey gelmiş . Bi kaybın olmadan pek anlaşılmıyor çok üzücü ya

Kızlar mesajlarınız için size teşekkür ederim. Lazeri aldığımız firmaya sordum yeni çıkan cihazlardan olduğundan dolayı herhangi bir radyasyon ışını yokmuş. yalnızca atış yapıp gözle bakma durumunda göze zarar verirmiş. zaten artık yeni cihazlarda gözlük bile kullanılmıyormuş.

Arkadaşlar merhaba. Detaylı ultrason yaptıranınız ya da araştırma yapanınız var mı?
Burda tek bir doktor bakıyor. 450 tl dedi. Normal mi bu ücret acaba??

Canım ben yaptırdım 750 tl.ben daha sormadan rapora bir çok şey yazdı zaten doktor.bnce iyi bir fiyat ama yapan doktor önemli nelere bakacağı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…