2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar selam ben güzellik merkezinde çalışıyorum bugün güzellik uzmanı olmadığı için iş yerimde birine deneme amaçlı lazer atışı yaptım cihazla yaptıktan sonra aklıma geldi radyasyon almış olabileceğim 20+5 deyim daha tam net olarak bebeğimin hareketlerini hissetmedim bugünden böyle olunca korku sardı içimi
Yok cnm bişey olmuyomus ben bekarken lazere gidiyodum oradaki kadın karnı burnundaydi yapiyodu bende her defasında soruyodum bebeğe bişey olmasın diye doktoruna sormuş bişey olmaz demişti ordan biliyorum o doğuran kadar çalıştı

Canım senin anlattığın bütün herşeyi ben 5 yildir yaşıyorum ki ben çok popüler bir insandım evlenene kadar bir dakikam bile yanlız geçmezdi o kadar çok çevrem vardı fankulubum felan vardi düşün simdi bende Senin gibi ailemden arkadaslarimdan uzağım kimsem yok bu şehirde kayinvalideye yakınım keşke onada uzak olsaydım ilk cocugumda burnumdan geldi çocuğu kendinin zannetti benden kiskandi yaptığım herşeyi eleştirdi bu çocuk zayıf beslenmiyor diye diye çocuğu yemekten soğuttu şimdi oğlum yemek yemekten nefret ediyor cok sinirli agrasif bi cocuk oldu sadece benimleyken sakin lohusaligimi burnumdan getirdi oğlum 4.5 yaşında hala kayinvalidenin yaptığı hasarı düzeltmeye çalışıyorum cocugumda sen çok sabırlıdır başka anne olsa bu çocuğu döve döve öldürürdü diyor (keza kendi birgün çok kötü dövmüştü oğlumu ona emanet ettigimde) tabi kimse ben bu çocuğu bu hale getirdim demiyor senin büyüttüğün çocuk diyor çıkıyor işin içinden bence cocugunu yanlız buyutucek anneler çok şanslılar çünkü kendi istedikleri gibi buyutucekler başkalarının istediği gibi değil oyuzden yalnızım diye üzülme canım bi zaman sonra yanlizligada alışıyor insan ve yalnızlık güzel bi arkadaş oluyor insana

Fanculub mü seni şimdi çok merak ettim ama ben :KK48: ya aslında bende bir bakıma bu yüzden endişeleniyorum kendi annem olsa anlaşabilirim derdimi anlatabilirim sınırlarımı çizebilirim ama kayınvalidemin bu kadar yakın olması çocuğu çok sahiplenmesine neden olursa diye korkuyorum, çünkü yavrum ilk torun olacak ve eşimin babannesi bile daha şimdiden yok beşiğini ben sallıycam felan diyor ki ben 90 yaşında kadına değil bebeğimin beşiğini ufacıcık tırnağını bile emanet etmem - edemem. Böyle alıp kucağına sevip öpecekler vıcık vıcık ne münasebet asla izin vermem ve bunlar büyük sorun olacak o yüzden yardım almak istemiyorum yani yüz verirsem cıvıtacaklarını biliyorum bak sen mesela dövdü çocuğumu diyosun Allah muhafaza o kayınvalideye dünyayı dar ederim. :kızgın:
Tabi bunun bir de hastalığı, kötü durumları var e bu sefer çocuğu 5 dakika kime emanet edicem bi hastaneye gitsem ? Bu yüzden anne yokluğu zor olacak diyorum, yoksa yalnızlığa ben kendim alışmıştım benim tek derdim bebeğim elinden tutup nereye götürcem ben bu çocuğu mesela..

Kızlar pubik ağrı yaşayan var mı? Çatı ağrısı yani bikini bölgesinin komple agrimasi gibi düşünün. 3 gündür yaşıyorum yürüyünce daha da kendini hissettiriyor bıçak saplanir gibi oluyor
Biraz araştırdım genelde 30 haftadan sonra bebek agirlastigi için ve pubik kemik ayrıldığı için olur diyorlar ama ben daha 22 haftaligim :KK43:
Tecrübeli anneler çatı ağrısını kaçıncı haftada yaşamaya başladınız?

canım bende arada oluyor çok yürüdüğümde.. geçen hamileliğimdede vardı erkenden başlamıştı. ise yürüyerek gidip geliyordum ölüyordum ağrıdan. şimdi çalışmıyorum daha az oluyor

kızlar ben yanıyorum resmen yaa.. ayaklarım soğuk soğuk terliyor.. vücüdum yanıyor resmen.. sürekli askılılarla geziyorum evde.. dışarda bazen çok üşüyorum bazen yanıyorum.. iyice kimyam değişti normalde yazın bile donan bir insanım.. :KK12::KK12:

var mı böyle olan? Hamilelik iyice kimyamı değiştirdi..

Merhaba kızlar hayırlı cumalar bugün cok mutluyum doktora gittim hem dahiliye hemde yeni doğum doktoruma çok memnun kaldım renkliyede verdi minişimi bebeğimin kilosu normalmış tam 21+4 olmuşuz bebeğim 430 grm boyunu hatırlamıyorum guatr için yarın sonuçlar çıkıyor hayırlısı artık çok korkmuştum doktor 100 gram bile yok diyince çok şükür allahıma anne olmak çol zor ya.. rabbim hepimize sağlıklı bir şeklide kucağımiza almayi nasip etsin miniklerimizi güzel beslenmemi söyledi omega 3 istedim vermedi .ferro sanol verdi kullan dedi ah çok şükür ya umarım sizlerde iyisinizdir :KK200::nazar::emir_bebek:

kızlar ben yanıyorum resmen yaa.. ayaklarım soğuk soğuk terliyor.. vücüdum yanıyor resmen.. sürekli askılılarla geziyorum evde.. dışarda bazen çok üşüyorum bazen yanıyorum.. iyice kimyam değişti normalde yazın bile donan bir insanım.. :KK12::KK12:

var mı böyle olan? Hamilelik iyice kimyamı değiştirdi..
Ben yaz kış donarim iki günden beri ayaklarım yanıyor kendim yanıyorum.alisik olmayınca değişik geliyor

canım bende arada oluyor çok yürüdüğümde.. geçen hamileliğimdede vardı erkenden başlamıştı. ise yürüyerek gidip geliyordum ölüyordum ağrıdan. şimdi çalışmıyorum daha az oluyor
Teşekkür ederim canım cevabın için. Çok endişe ettim bebeği kaybetme korkusu sardı erken doğum falan aklıma geliyor :cry: burdaki bi arkadas da bebegini kaybetmiş ya psikolojimi bozdu sanırım çok üzüldüm ona. Ondan da oldu biraz bu endişeler

Fanculub mü seni şimdi çok merak ettim ama ben :KK48: ya aslında bende bir bakıma bu yüzden endişeleniyorum kendi annem olsa anlaşabilirim derdimi anlatabilirim sınırlarımı çizebilirim ama kayınvalidemin bu kadar yakın olması çocuğu çok sahiplenmesine neden olursa diye korkuyorum, çünkü yavrum ilk torun olacak ve eşimin babannesi bile daha şimdiden yok beşiğini ben sallıycam felan diyor ki ben 90 yaşında kadına değil bebeğimin beşiğini ufacıcık tırnağını bile emanet etmem - edemem. Böyle alıp kucağına sevip öpecekler vıcık vıcık ne münasebet asla izin vermem ve bunlar büyük sorun olacak o yüzden yardım almak istemiyorum yani yüz verirsem cıvıtacaklarını biliyorum bak sen mesela dövdü çocuğumu diyosun Allah muhafaza o kayınvalideye dünyayı dar ederim. :kızgın:
Tabi bunun bir de hastalığı, kötü durumları var e bu sefer çocuğu 5 dakika kime emanet edicem bi hastaneye gitsem ? Bu yüzden anne yokluğu zor olacak diyorum, yoksa yalnızlığa ben kendim alışmıştım benim tek derdim bebeğim elinden tutup nereye götürcem ben bu çocuğu mesela..
Bende sizleri çok merak ediyorum keşke inkanimiz olsada herkesi görsek:KK74: tabiki eski halimden eser kalmadı eşim hiçbir sosyal medyayı kullanmama izin vermiyor buraya bile hergün laf söylüyor ankaraya gidicem dedigim zaman deliriyor arkadaslarimla gorusucem diye keza çok kıskançtır kendisi :rolleyes:gel gelelim kayinvalide konusuna ben yaptım sen yapma aman kimseyi kırmayayım uzmeyeyim diye diye olan çocuğumla bana oldu şimdi acısını ben çekiyorum herkesten bi laf duyuyorum cocugumun pskolojiside yerle bir yanı anlayacağın sekerim bu hayatta hiç kimseyi memnun edemezsin o yüzde kendi dogrundan şaşma derim cocugun ve kendin icin naçizane bir kardeş tavsiyesi ha arada çok mecbur kalırsan bırak o kadar herkese yerini baştan bildirkı sonra basın ağrımasın yoksa benim kv gibi başında bir lohusa taciyla dolasmadigi kalır şu gün olmuş hala sen benim oglumsun diyor çocuğa :deli:allahtan çocuğun aklı yetiyorda artık ben annemin oğluyum sen benim babanemsin diyor tabi bendeki mutluluk paha bicilemez:KK68:

eveeeetttt.
gün 3 kez değiştirdiğim oluyor çamaşır
Aynen benim de öyle. Bazen pek olmuyor ama bazen akıntıda bi artış oluyor. Bugün oldukça yoğun mesela.
Evet canım benim var.hatta bugün hafif balgamsi şey de geldi.normal diyolar akintiya
Herşeye normal diyor doktorlar ama insan küçükte olsa düşünmeden edemiyor :) Anneliğin zorluğu daha hamilelikte başlıyor, evlat için endişeler korkular..

Merhaba kızlar hayırlı cumalar bugün cok mutluyum doktora gittim hem dahiliye hemde yeni doğum doktoruma çok memnun kaldım renkliyede verdi minişimi bebeğimin kilosu normalmış tam 21+4 olmuşuz bebeğim 430 grm boyunu hatırlamıyorum guatr için yarın sonuçlar çıkıyor hayırlısı artık çok korkmuştum doktor 100 gram bile yok diyince çok şükür allahıma anne olmak çol zor ya.. rabbim hepimize sağlıklı bir şeklide kucağımiza almayi nasip etsin miniklerimizi güzel beslenmemi söyledi omega 3 istedim vermedi .ferro sanol verdi kullan dedi ah çok şükür ya umarım sizlerde iyisinizdir :KK200::nazar::emir_bebek:
Hadi gözün aydın cnm sonuçlarınin iyi cikmasina çok sevindim bak korktuğun gibi olmadi

canım kaç haftalık oldunuz ilk bebişin mi? birde nasıl ayırıyorsun gaz mı kas hareketimi bebek hareketi mi ben 20+6 oldum anlamadım yani hareket ediyor mu gaz mı kas hareketimi
22 haftalıgız cnm Allah'ın izniyle ilk bebegim Allah nasip ederse❣ gaz hareketi degil boyle birisinin sana eliyle degilde parmagıyla dokunması gibi birşey :)

Bende sizleri çok merak ediyorum keşke inkanimiz olsada herkesi görsek:KK74: tabiki eski halimden eser kalmadı eşim hiçbir sosyal medyayı kullanmama izin vermiyor buraya bile hergün laf söylüyor ankaraya gidicem dedigim zaman deliriyor arkadaslarimla gorusucem diye keza çok kıskançtır kendisi :rolleyes:gel gelelim kayinvalide konusuna ben yaptım sen yapma aman kimseyi kırmayayım uzmeyeyim diye diye olan çocuğumla bana oldu şimdi acısını ben çekiyorum herkesten bi laf duyuyorum cocugumun pskolojiside yerle bir yanı anlayacağın sekerim bu hayatta hiç kimseyi memnun edemezsin o yüzde kendi dogrundan şaşma derim cocugun ve kendin icin naçizane bir kardeş tavsiyesi ha arada çok mecbur kalırsan bırak o kadar herkese yerini baştan bildirkı sonra basın ağrımasın yoksa benim kv gibi başında bir lohusa taciyla dolasmadigi kalır şu gün olmuş hala sen benim oglumsun diyor çocuğa :deli:allahtan çocuğun aklı yetiyorda artık ben annemin oğluyum sen benim babanemsin diyor tabi bendeki mutluluk paha bicilemez:KK68:
Ankaralıydın demi, kızma ama ben hiç sevmedim ne tuhaf yer ya burası insanın içini sıkıyo :KK70:bakalım elimden geldiği kadar dengede tutmaya çalışacağım Rabbim yardım etsin inş daha şimdiden fırsat vermiyorum ben kendi çocuğuma bakarım diyorum en ufak bir şeyde ama o zaman nasıl olur bilmiyorum :dua:

Ankaralıydın demi, kızma ama ben hiç sevmedim ne tuhaf yer ya burası insanın içini sıkıyo :KK70:bakalım elimden geldiği kadar dengede tutmaya çalışacağım Rabbim yardım etsin inş daha şimdiden fırsat vermiyorum ben kendi çocuğuma bakarım diyorum en ufak bir şeyde ama o zaman nasıl olur bilmiyorum :dua:

aynı kıskançlık bende de var, kendi annem dediği zaman kıskanmıyorum ama eşimin tarafı bebekle ilgili bi şey dese hemen sinirlenmeye başlıyorum. Yok işte eşimin kardeşi sorup duruyormuş ne oldu doktora gittiler mi cinsiyeti neymiş... gibi bi sürü soru annesi bunları dediği zaman sanki bebeği elimden alıverecekler gibi geliyor. aynı şehirde değiliz Allahtan 3-4 günlüğüne gelirim ancak diyor, kendi annemin iki üç hafta önce bana yaşattıkları zaten malum. Ben de sezeryanlı yalnız başına nasıl bakacağım bilmiyorum. daha önce hiç bebek kucaklamadım bildiğim tek şey kedi bakımı :skandal:kedilerine bu kadar bakıyorsan bebeğine zaten bakarsın diyor çoğu kişi de umarım öyle olur. Neyseki eşim lohusada kadın çok kötü oluyormuş yalnız kalmamalıymış seni bırakmamaya çalışacağım demeye başladı. Ondan hiç beklemediğim cümleler halbuki bu :KK15:

Back
X