2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet canım, oğlumda çok severdi , oyuncakları çok kullanışlı, üstünde ışıklı ve müzikli yengeç vardı onu heryere taşıdık resmen :) rengarenk rahatlatan ışıkları var, bakalım bu üzüm çekirdeği sevecek mi abisi gibi

Bence sever :) bnde baktim aynisinin baya uygunu war nette alinabilir yani.ama yaticak dimi icinde.besik gibi oluyo dimi bu?

Ben oğlumda kullandım ve cok memnun kaldım. İkinciyede kesinlikle alıcam. Çok rahat oluyo. Onun üzerinde sallayıp uyutuyordum. Benimki fisher price’tı. Tekrar ondan alırım herhalde...

Evwt cnm uygun fiyatlari baktimda.hosuma gtti bnimde.muzikli sallanan oyuncakli filan

Yaaa kizlar doktordan ciktim:KK200:bebisimizin cinsiyeti kesinlesti kiz dedi:anneadayı:erkekten kiza döndü yanii Allah gonlume gore verdi sanırım ama en önemlisi bebisim saglikli.dunki paranoyakliklarima bi sure ara veriyorum kipirdayip duruyordu ama ben hissetmiyordum hic birini tabi
Aaaaa bana da kesin dedi doktorum ama bende şimdi şüpheye düştüm. Kızım olsun istiyordum sen bana umut oldun :KK9:

Eklentiler

• images-5.webp
    images-5.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 52
Ay o da ona heves etti demek ki napsın..
Olsun canım hevesli olması ne kadar güzel.. mantıklıca konuşup bir karara varırsınız daha çok var :)

Aynn diyo daha 6 ay varr simdiden besik fikri erken :) Hevesli tabi ilk kez baba olucak :) Cok ilgili masallah Rabbim nazarlardan korusun❤Sizinki de mi ilk

Aynn diyo daha 6 ay varr simdiden besik fikri erken :) Hevesli tabi ilk kez baba olucak :) Cok ilgili masallah Rabbim nazarlardan korusun❤Sizinki de mi ilk

Evet canım bizim de ilk bebeğimiz. Ama biz heyecanimizi esimle birlikte yaşayamıyoruz maalesef uzaktayiz. Yani heves edip şunu da söyle yapalım deyip karşılıklı konuşamadık bile.. ikimiz de heyecanliyiz ama kendi içimizde.. öyle birşey var işte bizde de... inşallah herşey gönlümüzce olur hepimizin...

Evet canım bizim de ilk bebeğimiz. Ama biz heyecanimizi esimle birlikte yaşayamıyoruz maalesef uzaktayiz. Yani heves edip şunu da söyle yapalım deyip karşılıklı konuşamadık bile.. ikimiz de heyecanliyiz ama kendi içimizde.. öyle birşey var işte bizde de... inşallah herşey gönlümüzce olur hepimizin...
naptın yelek bittimi :)

Back
X