2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar günaydın.. hiç uyuyamadım. Kadın doğuma gittim dün serum takıldı 1000 ml biraz iyiydim eve geldik birşeyler yedim 1 saat sonra ilk defa kustum. Buna mide krampları da eşlik etti az önce de sanırım serum u kustum. Sarımsı birşeydi. Hiç iyi değilim. Kolumu kaldıramıyorum normal mı ya serumu kusmak ? Tekrar mı gitsem acile. Delriicem. Kusuyorum 5 dakika sürmüyor rahatligim. Aynı zaman da kalbim de ağrımaya başladı bu kramplar oraya baskı yapıyor resmen. Ne olur akıl verin.

Kızlar günaydın.. hiç uyuyamadım. Kadın doğuma gittim dün serum takıldı 1000 ml biraz iyiydim eve geldik birşeyler yedim 1 saat sonra ilk defa kustum. Buna mide krampları da eşlik etti az önce de sanırım serum u kustum. Sarımsı birşeydi. Hiç iyi değilim. Kolumu kaldıramıyorum normal mı ya serumu kusmak ? Tekrar mı gitsem acile. Delriicem. Kusuyorum 5 dakika sürmüyor rahatligim. Aynı zaman da kalbim de ağrımaya başladı bu kramplar oraya baskı yapıyor resmen. Ne olur akıl verin.
Çok geçmiş olsun canım.. Dün ne dedi sana bakan doktor? Kendi doktorunu arayıp sorsan bi.. Belki o yanına çağırır..

Ben de 12+5im karnim cikti gibi ama sanki yemekten sonra bi siskinlik olur ya oyle siskinlik gibi duruyor:) bir de kapaliyim o yuzden bol seyler giydigimden disardan belli olmuyor ama evde dar bsey giysem belli oluyor biraz:) bir de aranizda cinsiyet ogrenen var mi ben asiri merak ediyorum randevumda 13+5 oluncaya denk geliyor yani haftaya. Suan 12+5im. Ama gecen gun belki biri benzetme yapar diye baska bi doktora esimden gizli gttim:KK70:
Yoksa bana sabret diye kiziyor:) doktor bana bakti sasirdi guldu 12+1 dim o zaman. Sen benden zor bisey istiyosun suan belli olmaz kendi hastalarima hayatta birsey demem bu hafta ama o kadar gelmissn bi tahmin de bulunmaya calisicam dedi. Bakti ama cok zorlandi goremedi. Sadece %51 ihtimal vericem bi cikinti var erkege donusme ihtimali daha fazla gibi dedi. Bi de bu haftalarda dusuk yapan oluyor ama biz dunya gozuyle bile cinsiyetini anlayamiyoruz diye de belirtti. Esime anlattim %51 diyince benle yarim saat dalga gecti:KK45:
Bugunlerde belli olanlar varsa bende bileyim yoksa 3.doktora gitmek istemiyorum esim eve baglicak en son :-)

Canim benim gecmis olsun.ama serumu kusman mumkun degil serum damarlara gidiyor.o senin kustugun midedeki safra sıvısıdir sari su yani.miden bossa o cikiyor ben sık sık yasarim sabahlari.bulanti hapi ile durdurmaya calis surekli kusman varsa evde yok mu hap

selam bayanlar uzun zamandır yazamadım inşallah hamilelikleriniz güzel geçiyordur ,12.haftadayız 5cm lik kistim küçülme yapmış 3,5 cm oldu ama ağrı sancı yapıyor arada.inşallah tamamen yok olur.Herkese sağlıklı gebelikler

Ben de 12+5im karnim cikti gibi ama sanki yemekten sonra bi siskinlik olur ya oyle siskinlik gibi duruyor:) bir de kapaliyim o yuzden bol seyler giydigimden disardan belli olmuyor ama evde dar bsey giysem belli oluyor biraz:) bir de aranizda cinsiyet ogrenen var mi ben asiri merak ediyorum randevumda 13+5 oluncaya denk geliyor yani haftaya. Suan 12+5im. Ama gecen gun belki biri benzetme yapar diye baska bi doktora esimden gizli gttim:KK70:
Yoksa bana sabret diye kiziyor:) doktor bana bakti sasirdi guldu 12+1 dim o zaman. Sen benden zor bisey istiyosun suan belli olmaz kendi hastalarima hayatta birsey demem bu hafta ama o kadar gelmissn bi tahmin de bulunmaya calisicam dedi. Bakti ama cok zorlandi goremedi. Sadece %51 ihtimal vericem bi cikinti var erkege donusme ihtimali daha fazla gibi dedi. Bi de bu haftalarda dusuk yapan oluyor ama biz dunya gozuyle bile cinsiyetini anlayamiyoruz diye de belirtti. Esime anlattim %51 diyince benle yarim saat dalga gecti:KK45:
Bugunlerde belli olanlar varsa bende bileyim yoksa 3.doktora gitmek istemiyorum esim eve baglicak en son :-)
Sabret bence de canım.. Benim bir gittiğimde kıza benziyor dedi, sonraki gidişimde erkek olabilir dedi doktor.. Dünde annem anlattı.. Komşusunun 5 tane kızı varmış, 6.ya hamile iken doktorlar kızın olacak demişler.. 7. Aya kontrole gittiklerinde erkek bu demişler.. Kadın defalarca baktırmış.. Nihai olarak erkek bebeği olmuş..
Kız denilip erkeğe dönülmesi muhtemel bu haftalarda, doktorlar çıkıntı olmayınca hemen kız diyorlar.. Tabi yine burada da başlarda erkek denilip, sonra kıza çevrilen bebeklerimiz oldu.. O daha garip.. :KK70:

Bu haftalarda edilen tahminin tutması tamamen nasip.. Netice de iki ihtimalimiz var.. İkisi de başımızın tacı.. Rabbim bizleri layık görmüş sağlıklı gebelik vermiş.. Hayırlısı olsun hakkımızda.. :anneadayı::KK200:

Benimde giydiğin şeyler hep salaş o yüzden belli olmuyormuş demek ki ama açıpta çekince belli oluyormuş fotoğrafta yahu.. :)Eki Görüntüle 2078046
Bunu geçen hafta çekmişim. Burda minnak. Eki Görüntüle 2078048
Bunu da yeni farkettim gece gece mutfakta yemek yiyordum :KK70: açıp çektim çektim daha belli neyin ne oldugu.. kışlık pijamalarimla çok üşüyorum maalesef.. :)
Maşallah canım besbelli bir gobus :nazar::anneadayı:

Alaattin bey ikincilerde biraz daha geç söyleme taraftarı galiba ilkinde bize de 2,5 aylık iken kendisi söylemişti. Şimdi yanılma payım çok yüksek sonra kesinleştirelim dedi. Arkadaşıma da aynısını söylemiş. Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah hepsi.

dün kan testi vermek için özel hastaneye gittim bu doktor da erkek dedi bu da pipi dedi :olamaz: evet barız görünen bişey vardı taklalar atıyordu bir o yana bir bu yana çok tatlıydı Alaattin de nerde bu kadar görmek adam yangından mal kaçırır gibi bakıp çıkıyor. bakalım kim doğru tahminde bulundu:anneadayı::anneadayı::anneadayı: ona göre karar vericem doktora :):halay:sağlıklı olsun da bekleriz bir sonrakı randevuda kesinleşir.

frhnrfhn frhnrfhn kivi çatlak oluşumunu önlüyor mu canım ?
nisamelek nisamelek bana eşim bile kokuyor elimden gelse eve gelme diycem :))
Blackbluee1 Blackbluee1 çok belli göbüşün maşAllah benimde yemek yeyince anca o kadar oluyor :)
Icınde e ve c vitamini var kabizliga da iyi geliyor cilde de. Doktorum İlk hamileligimde önermişti , tiksinene kadar yerdim :) Yine başladım bakalım

benim artık kıyafetlerim pantolonlarım olmaz oldu :(

tayt aldım 2 tane tunik aldım iç çamaşırlarının bedenlerini büyüttüm

ama bi iki pantolon almam gerekecek kışlık için

Günaydın hanımlar, 35 yaş üstü olan arkadaşlardan ikili test yaptıranlara bir sorum olacak, yaş riskiniz kaç çıktı acaba, benim 1:247 çıkmış, diğerleri riskli grupta değil ama yaş riski 250 nin altında, doktor yaştan dolayı biraz risk çıkmış dedi, doktor amniyosentez yaptırırmısın bunun için dedi, bana kalsa ikili test bile yaptırmak istemiyordum ki amniyosentez zaten yaptırmam dedim. Ama kafama takıldı acaba sadece yaştan dolayımı risk göründü, 35 yaşında olup yaş riski çıkmayanlarda var mı?

Back
X