2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bol bol yogurt tüketiyorzz kizlarr:anne:

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-16-20-09-46-1.webp
    Screenshot_2017-12-16-20-09-46-1.webp
    18 KB · Görüntüleme: 38
Benim zamanımda da erkek yılı deniyordu, 2012 doğumlu oğlum. Bir de benim söyle bir düşüncem var yani kendi tezim :) benim yaş grubumun çoğunluğu erkek doğuruyor gibi :) yani benim bütün arkadaşlarım 90 dogumlular çoğunun oğlu var ikişer ikişer :)

Bnimde eşimm 90 dogumluu :)

Benim zamanımda da erkek yılı deniyordu, 2012 doğumlu oğlum. Bir de benim söyle bir düşüncem var yani kendi tezim :) benim yaş grubumun çoğunluğu erkek doğuruyor gibi :) yani benim bütün arkadaşlarım 90 dogumlular çoğunun oğlu var ikişer ikişer :)
Bende 90 doğumluyum ve 2. Oğlumu bekliyorum;)

Kızlar bugun kontrolum vardı, nifty testimin sonucunuda aldım. Cok sükür güzel cıktı..
Bebişimin kız oldugu da kesinleşti..
Artık haraketlerini hissetmeye başlarsın dedi doktorum, hepimizin bebişi saglıkla dünyaya gelsin inşallah :dua:

KıZlar dr dan çıktım. 4lü test yapıldı. Kan verdim. Ultrason da herşey yolundaydı ama bebeğimin arkası dönüktü. Yüzünü göstermedi. Erkek olduğuda kesinleşti. Kan ilacı yazmadı gerek yok dedi erken dedi. Sadece elevit ve iğne kullanıcam. Şimdilik haberler böyle.

Hamişleeerrr bizde doktordan geldikk. Bebişimm çok iyi gelişimi hatta 1 hafta önden gidiyor herşeyi. Sanki biraz koca kafalı olacak :KK48: Oğluşumm olacak. Çok mutluyum valla onu gördüğüm için. Ausencia Ausencia kuzucumm bizim kesin erkek yazabilirsin:KK200::KK200::KK200:

Ausencia Ausencia tabloya ekler misin oğlum olacak. Yok çin takvimi yok kese yerleşimi :KK53: hepsi yalan çıktı... valla kız ismi hazırdı da erkek ismi bulamadık daha...

Tümmm güzel haberleriii , kızları ve erkekleri ekleyeceğim güzel anneler :KK200::emir_bebek: şimdi teldeyim .

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin :KK36:

Evet bak valla duyduğum çoğunluk böyle, 87 dogumlularda da kız çok duydum :)

79 la ilgili ne duydunmnnn :confused:

Ausencia Ausencia benim teyzem 79lu , bir oğlu var ve onun arkadaş tayfası kiz erkek karışık çocukları :) kız da var erkekte var hepsinde İki çocuklu hepsi :)
Eeeee benimde olup olacağım iki çocuk artık :KK53: bakayım bende de ortaya karışık olacak mı ? Sıra kıza bulmam da :KK51:

:) bakalım hayırlısı, benim çevremde hep öyle oldu arkadaşlarım erkek sahibi oldu o yüzden benimde oğlum olur gibi geliyor tabi bu sadece benim düşüncelerimde olan birşey yani doğruluğu yoktur , denk gelme olabilir:halay:
:KK71:hafi bakalm hayirlsii insallah:KK37:

Ay ya bdv de okumuştum tekrar mı geldilero_O okudukça bana fenalık basmıştı Allah sabır versin ne diyim. Ceviz fındık fıstık atıştırmaya çalış. Hazır yemek söyleyince ayran iç mesela. Bazen dışardan balık söyle ızgara.

ev buldular galiba yarın gidecekler inşallah.. cook bunaldım hem evde yemek yiyemiyorum temizlik yapmak istemiyorum.. bunaşdım gercekten artık

Kızlar bugun kontrolum vardı, nifty testimin sonucunuda aldım. Cok sükür güzel cıktı..
Bebişimin kız oldugu da kesinleşti..
Artık haraketlerini hissetmeye başlarsın dedi doktorum, hepimizin bebişi saglıkla dünyaya gelsin inşallah :dua:
Merhaba nifty testini kendiniz mi istediniz yoksa risklerden dolayı doktorunuz mu tavsiye etti acaba

Merhaba cici anne adayları!

14+0 im şu an şükür herşey yolunda size sormak istediğim şu ki hiç hastahane doğum fiyatlarını araştırdınız mı mesala ist pendik emsey hastanesinde kontrollerimi yaptırıyorum lakin fiyatlar çok pahalı örnek olarak kan testi ve muayene için 320 tl verdim sonra ise ikili test için 450 tl istemişlerdi bizde devlette yaptırıp sonuçları gösterdik ama aklım doğum fiyatlarına takılmaya başladı daha fiyat konuşmadık. Sizin hiç fiyat araştırması yaptığınız oldu mu?

Doktorumdan cok memnunum lakin fiyatlar cok pahali acaba pendik tarafında oturan anne adayları hangi hastahanelere :dua::dua:gidiyorlar ve memnunlar mi ?

Haftaya kontrolün var doğum fiyatını sorarım bu arada

Hepinize sağlıklı gebelikler anneler:dua:

canım ben dogum ucretlerını sormadım.. ben maltepede Bülen kars a gidiyorum doç kendisi çok bilgili gerçekten. ben gecen hamileliğimdeki olumsuzluklardan ve doktor hatalarından dolayı 2 doktora gidiyorum.. Bülent Kars hocamın doğum yaptırdığı hastaneyi bilmiyorum ama muayene ücretleri diğer doçentlere göre çok uygun 1 y dolmadan gidersem ayrıca ek ücret ödemiyorum.. ikili testte 150 tl muayene 80 tl kan testi için verdim..

devlette zeynep kamıldeyım zaten.. doktorum perinatoloji uzmanı.

şöyle düşünüyorum ben eğer hamileliğim normal giderse veya 35. haftadan sonra preeklampsi başlarsa özel hastanede Bülent Kars hocamla yapacağım doğumu.. Ama erken olursa 30. hafta civarı kesinlikle zeynep kamilde yapacağım.. çünkü yeni dogan premature bakımı türkiyede dereceye girmiş.. Bu sefer bebeğim yaşasın benimle olsun başka birşey istemem.:dua::dua:

Back
X