2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayyy hadi inşallah değişmezse :))
11+4 te kıza benzetti canım heyecanla bi sonra ki randevuyu bekliyorum :)
rabbim gönlüne göre versin canım

Ayy bi ornek daha ya:KK43:kacinci haftada 3d bakip kiz dediler canim sana.benm 14.haftada kiz kesin dedi 3d.degismez ins.kizimin ismini bile buldum ama bende kalsin ismi simdilik:KK66: tam net degil
13. haftada erkek sonra kız 14 de erkek dediler
erkek ismi zor cidden kız olsaydı Defne olacakti benimde sağlıkla gelsinlerde kız erkek farketmez
Benim zamanımda da erkek yılı deniyordu, 2012 doğumlu oğlum. Bir de benim söyle bir düşüncem var yani kendi tezim :) benim yaş grubumun çoğunluğu erkek doğuruyor gibi :) yani benim bütün arkadaşlarım 90 dogumlular çoğunun oğlu var ikişer ikişer :)
aynen canım 2012 haziran annesiyim erkek çöktü ve 90 doğumluyum...:)

Cnm bizim gunler ayni Bn cinsiyeti henuz ogrenemdm sen kacinci haftada ogrendnn:)
13 de gittim ilk canım 14 de kesin dedi dr 16 da tekrar kontrol var değişmez daha pipiydi gördüğümüz:)

Ben hic bisey anlamadim valla pipi mi odem mi nedir? 14. Haftadayim heralde 16 da netlesir. Ama ultrasonda hoca odaklandirdi hani bize cinsiyeti soylemek icin 2 gun once yuzde 90 kiz dediler bugun erkek deyince hic hisey diyemedik sok olduk.. kafam iyice corbaya döndü

canım en iyisi ayrıntılıyı beklemek.. Benim ilk bebeğimde ilk başta erkeğe benzetildi 12, hafta sonra koskoca pipi gösterildi 15.hafta resmi bile vardı sonra başka bir doktor %99 kız dedi 17, hafta:silah::silah: sonra ayrıntılıya kadar gitmedim hiç bir doktora. 21, hafta da erkek olduğu kesinleşmişti.. ayrıntılıda kızlarda rahim belli oluyormuş bacak arası değil rahime bakıyorlar. erkeklerde ise malum rahim yok kocaman pipide olşunca ayrıntılı kesinleştiriyor :KK54::KK54:

canım ben dogum ucretlerını sormadım.. ben maltepede Bülen kars a gidiyorum doç kendisi çok bilgili gerçekten. ben gecen hamileliğimdeki olumsuzluklardan ve doktor hatalarından dolayı 2 doktora gidiyorum.. Bülent Kars hocamın doğum yaptırdığı hastaneyi bilmiyorum ama muayene ücretleri diğer doçentlere göre çok uygun 1 y dolmadan gidersem ayrıca ek ücret ödemiyorum.. ikili testte 150 tl muayene 80 tl kan testi için verdim..

devlette zeynep kamıldeyım zaten.. doktorum perinatoloji uzmanı.

şöyle düşünüyorum ben eğer hamileliğim normal giderse veya 35. haftadan sonra preeklampsi başlarsa özel hastanede Bülent Kars hocamla yapacağım doğumu.. Ama erken olursa 30. hafta civarı kesinlikle zeynep kamilde yapacağım.. çünkü yeni dogan premature bakımı türkiyede dereceye girmiş.. Bu sefer bebeğim yaşasın benimle olsun başka birşey istemem.:dua::dua:

Mesajında zeynep kamili okurken kendi doğumuma gittim .

38 yıl evvel ben, 43 sene evvel abim orda doğdu ..göbek adlarımız zeynep ve kamil :))

Çok zorlu şartlarda gerçekleşmiş annemin doğumu ki şimdi olsa hemen sezeryan denirdi.

Bu arada orda o yılların geleneği ... o gün doğan (aynı gün 100 doğum belkide:KK57:)
En güzel kız ve erkek bebek farklı süslü bi beşiğe konurmuş :emir_bebek::anne:yanyana
Bende bi çocukla konmuşum:süslü:
O bebeğin babaannesi gelip bizim odaya bu çocukları beşik kertmesi yapalım demiş :skandal::skandal: neyse kibenim babaannem her zaman ki cadılığı:KK53: ile kadını püskürtmüş odadan :KK70:

Bu da böyle bi anı işte :confused::KK70:

Kizlar doktoruma smdi sordum evde ufaktan supurge yapsam sakincasi varmi diye hayir yok yapabilirsin dedi.birde ben pek yurumuyorum hamile kalali.hep arabayla.korkuyorum sanirim.gidicem yere yuruyerek gdebilirmiyim dedim tabiki gidebilirsin dedi.sizler napiyosunuz bu konularda????
bu konu tam bana gore :halay::halay::halay:

ben hem spor yapıyorum hemde saatlerce yürüyorum hele alışverişe falan gittiğimde kadıköy beşiktaş üsküdar üçlüsünü tavaf ediyorum saatlerce. 11 12 gibi çıkıp gece 9 gibi eve dönüyorum düşün artık...:KK70::KK70:haftada en az 2 kere çıkıyorum.

son 2 3 gündür de oryantal dans başladım bir şarkı ortalama 5 dk 3 4 kere art arda çalıp dans ediyorum:KK73:

canım eğer rahminde sıkıntı yoksa yada rahim ağzı kısa vs değilse yani tehlike yoksa bebek çok iyi korunuyor.. istediğini yap.. benim annem ağır bahçe işleri yaparak doğurmuş bizleri olsa ben ve kardeşlerim doğmamalıydı.

Hayırlı Akşamlar kızlar :KK25: Bugun hastaneye gittim minnağım bebek görüntüsünü almış çok şükür ikili testi kacırdım maalesef 14+6 yız :KK200::nazar: bi hafta sonra gel üçlü tarama yapalım dedi ama on nasıl pek bilgim yok minicik ayakları vardır yaaa olurum ben ona cnisiyetimiz n belli değil bi hafta sonra söylerim dedi ve ferro sanol verdi bunu biliyorum da kızlar Magosit verdi magnezyum için pek bilgim yok bu hapi kullanan varmı ?

Mesajında zeynep kamili okurken kendi doğumuma gittim .

38 yıl evvel ben, 43 sene evvel abim orda doğdu ..göbek adlarımız zeynep ve kamil :))

Çok zorlu şartlarda gerçekleşmiş annemin doğumu ki şimdi olsa hemen sezeryan denirdi.

Bu arada orda o yılların geleneği ... o gün doğan (aynı gün 100 doğum belkide:KK57:)
En güzel kız ve erkek bebek farklı süslü bi beşiğe konurmuş :emir_bebek::anne:yanyana
Bende bi çocukla konmuşum:süslü:
O bebeğin babaannesi gelip bizim odaya bu çocukları beşik kertmesi yapalım demiş :skandal::skandal: neyse kibenim babaannem her zaman ki cadılığı:KK53: ile kadını püskürtmüş odadan :KK70:

Bu da böyle bi anı işte :confused::KK70:

ayy ne güzel yaa:anneadayı::anneadayı:

inşallah benimde hastanelerle ilgili güzel anılarım olur sizin gibi.. Her gittiğimde ya ölümden döndüm ya bebeğimin ölü bedenini verdiler elime.. artık birçok hastaneye giremiyorum..

inşallah bende 6 ay sonra güzel hikayemi yazarım :) Hepimiz paylaşırız :halay::halay:

isim muhabbetini duymustum.. daha önceden hayır kurumu imiş.. kamil paşa ve eşi zeynep hanım kurmuş. sonradan sağlık bakanlığına bağlanmış.. doğan çocukların kızlara zeynep erkeklere kamil verilmiş hep :KK9:

bu konu tam bana gore :halay::halay::halay:

ben hem spor yapıyorum hemde saatlerce yürüyorum hele alışverişe falan gittiğimde kadıköy beşiktaş üsküdar üçlüsünü tavaf ediyorum saatlerce. 11 12 gibi çıkıp gece 9 gibi eve dönüyorum düşün artık...:KK70::KK70:haftada en az 2 kere çıkıyorum.

son 2 3 gündür de oryantal dans başladım bir şarkı ortalama 5 dk 3 4 kere art arda çalıp dans ediyorum:KK73:

canım eğer rahminde sıkıntı yoksa yada rahim ağzı kısa vs değilse yani tehlike yoksa bebek çok iyi korunuyor.. istediğini yap.. benim annem ağır bahçe işleri yaparak doğurmuş bizleri olsa ben ve kardeşlerim doğmamalıydı.

Çook haklısın ... tabii bu dediklerin ilk 3 aydan sonra bence .
Düşük riskinin giderek azaldığı zamanlarda ...:KK66:

Önce tedbir sonra tevekkül ....

Bende spor yapıyorum ara ara füzene koyamasam da henüz ..gebelik pilatesi ve yogası ...
Yürüyüş yoruyor .. 15 dk yürüsem 5 dk oturuyorum :KK69:

Ev işi sormuş lolita555 lolita555 evi.hemen her gün süpürüyorum .. wc lavobo da ovarım .

Camdı halı kapı koltuktu ..yardımcı çağırıyorum .

ayy ne güzel yaa:anneadayı::anneadayı:

inşallah benimde hastanelerle ilgili güzel anılarım olur sizin gibi.. Her gittiğimde ya ölümden döndüm ya bebeğimin ölü bedenini verdiler elime.. artık birçok hastaneye giremiyorum..

inşallah bende 6 ay sonra güzel hikayemi yazarım :) Hepimiz paylaşırız :halay::halay:

isim muhabbetini duymustum.. daha önceden hayır kurumu imiş.. kamil paşa ve eşi zeynep hanım kurmuş. sonradan sağlık bakanlığına bağlanmış.. doğan çocukların kızlara zeynep erkeklere kamil verilmiş hep :KK9:

Çok güzel olacak inşallah her şey :KK200:
Güzel bir Haziran annesi olacaksın :anne:

Bol bol yogurt tüketiyorzz kizlarr:anne:

ay ben memlekete gitiim yengem sağolsun yogurt süzmesi yapmış o kadar güzel ki normal yogurdun ıkı katı kalsıyum oluyormuş.

ama allah aşkına hazır yogurt tuketmeyın.. hazır yogurtların uzerındekı kaymagı bıle pecete koyup yapıyorlarmış. içine neler atıyorlarmış..

Çook haklısın ... tabii bu dediklerin ilk 3 aydan sonra bence .
Düşük riskinin giderek azaldığı zamanlarda ...:KK66:

Önce tedbir sonra tevekkül ....

Bende spor yapıyorum ara ara füzene koyamasam da henüz ..gebelik pilatesi ve yogası ...
Yürüyüş yoruyor .. 15 dk yürüsem 5 dk oturuyorum :KK69:

Ev işi sormuş lolita555 lolita555 evi.hemen her gün süpürüyorum .. wc lavobo da ovarım .

Camdı halı kapı koltuktu ..yardımcı çağırıyorum .

ay canım benim çok kanamam olmuştu ilk 9 hafta çok üzülüyordum.. yattığım yerden kalkmadım uzun süre.. şimdi tüm riskler geçti sayılır. düşük riski vs yok 25, haftaya kadar tadını çıkarmak istiyorum çunkü ayrıntılıda çentik olursa preeklampsi olma riskim neredeyse %90 olacak 25. haftadan sonra evde yatacağım.. Gerekirse nefes bile almam tansiyonum çıkmasın.

Çok güzel olacak inşallah her şey :KK200:
Güzel bir Haziran annesi olacaksın :anne:

inşallah canım ama benim herşey iyi bile gitse 38. hafta dlunca doktorum muhtemelen sezeryan yapar mayıs sonu haziran başı annesi olabilirim inşallah tabi:halay::KK76::KK76:

ay canım benim çok kanamam olmuştu ilk 9 hafta çok üzülüyordum.. yattığım yerden kalkmadım uzun süre.. şimdi tüm riskler geçti sayılır. düşük riski vs yok 25, haftaya kadar tadını çıkarmak istiyorum çunkü ayrıntılıda çentik olursa preeklampsi olma riskim neredeyse %90 olacak 25. haftadan sonra evde yatacağım.. Gerekirse nefes bile almam tansiyonum çıkmasın.

inşallah canım ama benim herşey iyi bile gitse 38. hafta dlunca doktorum muhtemelen sezeryan yapar mayıs sonu haziran başı annesi olabilirim inşallah tabi:halay::KK76::KK76:

Girdik buraya artık çıkış yook :KK48: yoksa bende normal doğumda olsa Mayıs sonu doğum yapacağımı hissediyorum amaaaa
Bana ne ben haziran analarındayım :halay:

Rabbim inşallah sağlık sıhhat nasip etsin sana gebeliğinin her evresinde ... hem sana hem bebeğine:KK200:

Girdik buraya artık çıkış yook :KK48: yoksa bende normal doğumda olsa Mayıs sonu doğum yapacağımı hissediyorum amaaaa
Bana ne ben haziran analarındayım :halay:

Rabbim inşallah sağlık sıhhat nasip etsin sana gebeliğinin her evresinde ... hem sana hem bebeğine:KK200:

cok sağol canım inşallah bu topiğimizde kimsede sorun olmadan güzelce doğuralım herkes mutlu mesut alsın bebeğini sağlıkla kucağına:dua::dua: doğduktan sonrada uykusuzluklarımızı bebeklerimizin gülüşlerşnş hareketlerini falan paylaşırız.:KK49:

Biliyordum ikili testimin bozuk çıkacağını moralim bozuldu yine cinsiyeti dr kesinn erkek dedi test hakkında cok yorum yapmadı perinatoloji uzmanına yönlendirdi eşim kendi dr gideriz ne derse o nu uygularız canını sıkma felan diyo ama elimde degil :(

ay ben memlekete gitiim yengem sağolsun yogurt süzmesi yapmış o kadar güzel ki normal yogurdun ıkı katı kalsıyum oluyormuş.

ama allah aşkına hazır yogurt tuketmeyın.. hazır yogurtların uzerındekı kaymagı bıle pecete koyup yapıyorlarmış. içine neler atıyorlarmış..

Aynen ben evde kendim yapıyorum zaten kızım da ev yoğurdu dışında yemiyor

cok sağol canım inşallah bu topiğimizde kimsede sorun olmadan güzelce doğuralım herkes mutlu mesut alsın bebeğini sağlıkla kucağına:dua::dua: doğduktan sonrada uykusuzluklarımızı bebeklerimizin gülüşlerşnş hareketlerini falan paylaşırız.:KK49:

Eveeeet .... ağladı ..uyumadı ... kustu .... sütüm yetmedi yetti ... kaynanam geldi :rolleyes:gitmiyor:KK71: her şeyi konuşuruz :KK48:

Biliyordum ikili testimin bozuk çıkacağını moralim bozuldu yine cinsiyeti dr kesinn erkek dedi test hakkında cok yorum yapmadı perinatoloji uzmanına yönlendirdi eşim kendi dr gideriz ne derse o nu uygularız canını sıkma felan diyo ama elimde degil :KK43:
Ahsen canım seninle yaşıtız .
Bizde yaş riski çıkmaması istatistiksel olarak mümkün değil zaten .
Lütfen sıkma canını .
Ense ve burun ölçümü somuçları normaldi değil mi ?

Ahsen canım seninle yaşıtız .
Bizde yaş riski çıkmaması istatistiksel olarak mümkün değil zaten .
Lütfen sıkma canını .
Ense ve burun ölçümü somuçları normaldi değil mi ?

Ense burun ölçümleri normaldı çok şükür canım ama yinede biliyorum yaştan riskli çıkacağını moralimi bozmaya yetti bu test eşime yüklendim zaten senin yüzünden bu testi yaptırdım yaptırmıyacaktım ne güzel kafam pas parlaktı diye cuma günü kendi dr gidecem bakalım ne diyecek

Sonuç keserek bu şekilde yükleye bildim kombine risk degeri hangisiydi bilen varmı
20171216_235127.webp

Back
X