- Konu Sahibi Blackbluee1
- #13.741
Masallahkızım olacakmış,ÇOK ŞÜKÜR
BUDA İLK POZUMUZ
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallahkızım olacakmış,ÇOK ŞÜKÜR
BUDA İLK POZUMUZ
![]()
![]()
Maşallah yüzü bile kız yüzü gibi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşa
Çok teşekkür ederimhepimiz her kontrolümüzde güzel haberler alalım,bebeklerimiz iyi olsun sağlık ve neşe hiç eksik olmasın yuvamızdan
Çok teşekkür ederim :) doktora gittim sıkıntı yok dedi. Ve 3. Oğlum geliyor muş ekleyebilir sincanım şu son günlerde ağrısı yüksek baskı bende de oluyor . çok normal .
yatacaksın bol bol .
ayaklar bi yastıkla yukarda .
çok az pembe akıntı da yaşamadım ama hep normal deniliyor ... şu elimiz kesildiği gibi kırmızı kanamadan korkun deniliyor .
akıntılar da normalmiş.sıkma canını .
Çok teşekkür ederim :) doktora gittim sıkıntı yok dedi. Ve 3. Oğlum geliyor muş ekleyebilir sin![]()
Sağol canım :) evet erkek diğer ikiside :)Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah diger 2 si oglanmıydı
Sağol canım :) evet erkek diğer ikiside :)
benım cınsıyet bellı oldu.
madem erkek sezonu bı tane daha benden![]()
kızım olacakmış,ÇOK ŞÜKÜR
BUDA İLK POZUMUZ
![]()
![]()
maşallah kızlar hepiniz öğrenmeye başlamışsınız rabbim hayırlısı ile kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim :) doktora gittim sıkıntı yok dedi. Ve 3. Oğlum geliyor muş ekleyebilir sin![]()
Aynen :)) hayırlısı olsun bunada şükürMaşallah 3 tane gelin olacak desene :)
ya kızlar ben şuan 14+3 günlüğüm ama maşallah bi iştahım açıldı bi iştahım açıldı anlatamam size acılar ekşiler havada ucuyo böyle giderse doğuma 40 kilo fazlalıkla giricem![]()
Bnde limon damlatip denicem canm bakalm rahatlatiyor gercektnbende içemiyordum sadeyi hemde hiç. sarıkız ın madensuyu daha iyimiş onu aldım içerkende içine limon damlatıyorum öyle içiyorum. ve içe içe alıştım 2 3 gün içsen alışırsın tadına bence.
hahhaa bende kızım da +20ile gittim bakalım bunda nolcak ki kızım da 5 aylıkken yemeğe başladım bunda çok erken başladımAynısı tıpkısı ben kaç öğün yiyorum artıl sayamadım:) kızımda +33
ben kotondan aldım 34 bedenım bulamıorum taytları cok guzel
kızım olacakmış,ÇOK ŞÜKÜR
BUDA İLK POZUMUZ
![]()
![]()
Hayırlı olsun canım :)Teyzeler biz bir Prensesiz![]()
hahhaa bende kızım da +20ile gittim bakalım bunda nolcak ki kızım da 5 aylıkken yemeğe başladım bunda çok erken başladım