2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Galiba bir çeşit vajinismus muayenede bayılıyorum ayilmiyorum doğumda bayilirsan bebek oksijensiz kalır dedi bir de omurgam eğri çatıda problem var. Başka doktorlara da danisicam ama bebek oksijensiz kalır lafı beni benden aldi

Alltan muaynemıi etti ayrıca her insan muaynede rahat olamaz utanır kasılır, canım acicak die korkar pat die be sezeryanı cok ilginç geldi bana

Günaydın herkese neden anlamadim kahverengi akintim basladi camur gibi daha 3 gun once dr daydim hicbir sorun yok dedi napiyim ben simdi cok korkuyorum

Bnm plesantanın altında dışında kanamam vardı kahve leke gelirse korkma kan gelirse ara dedi sende korkma doktorun teli varsa msj at kendini iyitakip et

Alltan muaynemıi etti ayrıca her insan muaynede rahat olamaz utanır kasılır, canım acicak die korkar pat die be sezeryanı cok ilginç geldi bana
daha önce alttan muayenede iki kez nöbet geçirir şekilde bayıldım kendime gelmem de yarım saat sürüyor nerdeyse. çekindiğim için olmuyor kadın doktor zaten ama ağrı hissediyorum sonra bi bakmışım dünya kararmış. bebeğin oksijensiz kalma durumu varsa cidden cesaret edemem eşim de şahit oluyor nöbetime.
yani demek istediğim hafif bir fenalaşıp ayılmıyorum ben tümden bilincim gidiyor çenemi kasıp titriyorum.

Ben yine sinir küpü hallerdeyim ne takcam yaa dediğim şeylere kriz geçiriyorum valla şu insanların her yorumu beni benden alıyor. Neymiş efendim perdeleri yıkamak için, çıkarıp takmaya ne diye eşimi bekliyormuşum kendim koltuğa sandalyeye çıkıp yapsaymışım...! Ya var ya ölür müsün öldürür müsün arkadaş! İlk hamileliğimde üzerime oynadılar yine aynısını yapıyolar. Eşim bana yardım edince çevremde ki insanlara bi haller oluyor. Kendimi parçalaya parçalaya iş yapınca başları göğe erecek heralde ay delirdim gece gece. Misafir falan dinlemedim verdim veriştirdim ama sinirim geçmedi.

Allah yardımcın olsun belki eşinin tarafından çok yakın olablrler ama ne kendini üz ne onları salla bebek anlıo mutluluğunu üzntünü biliyosun senin zaten oğlun var duygular yoğun eşin ameliyatlı onlarında işi gücü yok art niyetliler demekki sende su açıdan bak yuzlerini gosteriolar oda güzel bişi sen eşine mutluluguna bak bence onların sıkuntısı mutlulugunuz 2. Bebekte gelıo cok şükr salla gitsin (bana ole bişey deseler herhangi biri bende delirirdim ve bi dagaki perde yardımımı onlardan isterdim )

Ben yine sinir küpü hallerdeyim ne takcam yaa dediğim şeylere kriz geçiriyorum valla şu insanların her yorumu beni benden alıyor. Neymiş efendim perdeleri yıkamak için, çıkarıp takmaya ne diye eşimi bekliyormuşum kendim koltuğa sandalyeye çıkıp yapsaymışım...! Ya var ya ölür müsün öldürür müsün arkadaş! İlk hamileliğimde üzerime oynadılar yine aynısını yapıyolar. Eşim bana yardım edince çevremde ki insanlara bi haller oluyor. Kendimi parçalaya parçalaya iş yapınca başları göğe erecek heralde ay delirdim gece gece. Misafir falan dinlemedim verdim veriştirdim ama sinirim geçmedi.
Iyi yapmissin diline saglik kardesim bunalr hep cekememezlikten ileri geliyor catlasinlar baksana catirdama sesleri nasil geliyor

Bana cogu zaman kimse bisey yazmiyor:110:
Herkesin kendi arkadaş grubu var sanırsam:110:

Merhabaa bende yeni sayılırım hamileliğimi ilk ogrendimde girdim herkes kendnden bagsedio mutlulukları vs çok hoşuma gidiodu snra düşk tehlikem olduğunu öğrendim konultugum bi arkadaşn gebeliği sonlandı üzüldüm ve bi süre bıtaktım iimdi iyiyiz cok şükür rabbim herkese saglıklı hayrlı doğum nasip etsin bnmde oğlum var tabiki kız olsun istiyorum tabi başta hayrlısı bnce degişkenlik gösterebilir sanirim biraz sabrediceksin hayrlı olsun bu arada

vajınısmus varsa riske cok etmıyor doktolar.
sezeryan diyebilir evt.
benimde kuyruk sokumum cocukken kırılmıştı.
şınav çekerken batıyordu mesela.
hamileliğimin ilerleyen kısımlarında problem olur mu normal doğum yapabilir miyim doktoruma danışacağım bu gideceğim kontrolde.
Adige cerkes misin :)

:) :) millet ilk 3 ayda yaşar sanırım bizde 2.ci 3 ayda başlıcaz bende de arada oluyor hatta pazar günü dışarıdan eve zor attım kendimi öğüre öğüre eve gittim
Ay ben hiç yaşamamıştım ilkinde, e bunda da yoktu öyle ama 3 gündür her sabah düzenli bulantı :/ Insallah erken kalkıyorum diyedir :)

daha önce alttan muayenede iki kez nöbet geçirir şekilde bayıldım kendime gelmem de yarım saat sürüyor nerdeyse. çekindiğim için olmuyor kadın doktor zaten ama ağrı hissediyorum sonra bi bakmışım dünya kararmış. bebeğin oksijensiz kalma durumu varsa cidden cesaret edemem eşim de şahit oluyor nöbetime.
yani demek istediğim hafif bir fenalaşıp ayılmıyorum ben tümden bilincim gidiyor çenemi kasıp titriyorum.

Hadi ya üzüldüm tabiki bebeğin salığı onemli seninkide basit bir durum degil en güvenilir yolu sec tabi

@aeengineer
Kalbimi degil hevesimi kirdiniz. Kusura bakmayin okudunuz mu tam bilmiyorum ama ben nolur oglum olsun ya da nolur kizim olsun tarzinda bir msj yazmadim. Bi belirsizlik ve tahmin var sizce degisirmi degismez mi diye sordum. Evlat ayrimiyla ilgili bir msj oldugunu dusunmuyorum. Elbette cocugu olmayanlar vs onlar icin dua da ediyorum ama bu yazdiginizi yanlis msja cevap olarak yazdiniz bence. Kusura bakmayin ama haziran anneleri diye bi konu ve burda herkes derdini hevesini sıkıntısını mutlulugunu patlasiyor. Ilk cocugum. Cinsiyet ayrimim yok. Ama ilk bebegin verdigi mutlulukla yasadigim bi heyecan ve heves var. Ilk cocugum zaten koz veya erkek degil mesele. Kendimi adapte ettigim bisey var degisirmi diye sorup burda kendimi farkli ihtimallere de alistirabilme durumum icin msj istedim. Ben cinsiyeti su olursa uzulurum diye bisey de yazmadim oyle bir sey ifade etmissiniz. Bana ait bisey tasiyorum. Hergun sukrediyorum ama merak de ediyorum etmeyen cok azdir. Bunun nesi garip? Ya cocugun cinsiyetini merak edenlere cocugu olmayan var kalbi duran var uzulen var diyip hevesini kursagina dizmenin de bisey ifade ettigini dusunmuyorum boyle dusuneceksek hamilelikle ilgili hic bisey paylasmayalm. Benimde tiroidim var kan uyusmazligimiz var 5 cm miyomum ve kistim var bunlar da dusuk tehdidini tetikliyor her gun icimde korkuyla yasiyorum ama burda cocugunun iyi oldugu haberini verenlerin hevesini mi kiralim? Köy okulunda calistigim icin de her gun 40 km gidip 40 geliyorum ve bu da dusuk riskimi tetikliyor. Her doktora gidismde dusuk ignesi progestan jel vs seyleriyle ilac takviyesiyle ugrasip bu riskim ne zaman gececek derken ilk kez bi gittigimde cinsiyetle ilgili bisey duyup cok mutlu oldum. Ama suan anladigim kadariyla burda bisey ifade ederken yanlis anlasilma ve cikarimlari da hesaba katmam gerekiyor. Cinsiyeti merak edenler olarak bu kadar tuhaf karsilanmamaliyiz diye dusunuyorum. Ayrimla ilgli acik bir cumle olsa peki.
Sizde kusura bakmayin. Hevesim kirilinca kendimi cok iyi hissedemiyorum. Bu gruba da burda sevincimi paylasacak bsey bulurum diye üye oldum. Hassasim demekki yanlis anlasilmayi pek sindiremiyorum..
Canim , arkadas sana demedi gruptaki yazilanlara değindi genel konustu. Ben öyle anladim yani arkadas cevap verir zaten . Sende üzülme geçmiş olsun olsun öncelikle bende tiroid hastasiyim ilac kullanıyorum doktorum her ay kontrole çağırıyor kan testi oluyorum ihmal etmedigimiz ilaclarimizi aldığımız sürece degerlerimiz normalde kalir . Korkacak bir durum yok kontrolde olacaz dedi doktorda.
Cinsiyet konusunda da canim grupta değişen arkadaslar oldu ayni kalanlarda oldu ama 16 . Haftalarda kesin belli oluyor. Ben iki doktorada gidiyorum ikiside 16 . Haftalarda cinsiyetinide ogreniruz dedi soykemedileer:KK51:

:anneadayı:Uzulme , canını sıkma miniklerimiz Allaha emanet , sag salim kucagimiza alacaz inşallah :KK200:

Merhabaa bende yeni sayılırım hamileliğimi ilk ogrendimde girdim herkes kendnden bagsedio mutlulukları vs çok hoşuma gidiodu snra düşk tehlikem olduğunu öğrendim konultugum bi arkadaşn gebeliği sonlandı üzüldüm ve bi süre bıtaktım iimdi iyiyiz cok şükür rabbim herkese saglıklı hayrlı doğum nasip etsin bnmde oğlum var tabiki kız olsun istiyorum tabi başta hayrlısı bnce degişkenlik gösterebilir sanirim biraz sabrediceksin hayrlı olsun bu arada
Cok tesekkur ederim canim benimmm benim de dusuk riskim var azaliyor ama gecmiyormus umarim sag saglim dogarlar hepsi:anneadayı:

bu erkek ailesi insanı sinir etmekten başka bi işe yarıyor mu çok merak ediyorum. hem bi işin ucundan tutmazlar hem de söylenip dururlar. benim kv'de sürekli kıpırdıyor mu diyor hayır hissetmiyorum diyorum demek erkek değil diyor. iyice gerilemeye başladım, eşime dedim bu hafta sonu gidelim şu isim mevzusunu bi halledelim. kaç yıl sonra bebek sahibi olacağız hamileliğimi yaşayamıyorum, cinsiyeti hiç öğrenesim yok. Üzülmeyeceğim elbette ister kız olsun ister erkek ben onu çok bekledim onlara da bunu söyleyeceğim de yüzyüze olsun istiyorum diğer türlü geriliyorum düşündükçe ve doğal olarak da gerilmek istemiyorum.

Eşinize çok geçmiş olsun, benim eşim 5 yıl önce olmuştu bir fayda göremedi eski halini aldı hala burnu tıkalı. Çok iyi araştırıp olmuştu ama sanırım birazda bünyeselmiş tekrarlayabiliyormuş. Umarım eşinizde öyle olmaz

Günaydın kızlar, benim gibi 12. Haftadan sonra bulantısı başlayan var mı :KK43: İki gündür içtiğim vitaminden sanıyordum ne biliyim Şu içiyorum midem bulanıyor diye ama bu sabah hapı içmedim gene de istifra ettim :/ sanırım bende bulantı başladı

ben varım daha önce 11. haftaya kadar hiç midem bulanmadan her yemek sonrası istifra ettim, 11. haftada kesildi. şimdi ise 13 oldum ve aşırı midem bulanıyor yemek yiyemiyorum canım bi şey istemiyor ama istifra etmiyorum etsem rahatlayacağım ama yok.

Canim , arkadas sana demedi gruptaki yazilanlara değindi genel konustu. Ben öyle anladim yani arkadas cevap verir zaten . Sende üzülme geçmiş olsun olsun öncelikle bende tiroid hastasiyim ilac kullanıyorum doktorum her ay kontrole çağırıyor kan testi oluyorum ihmal etmedigimiz ilaclarimizi aldığımız sürece degerlerimiz normalde kalir . Korkacak bir durum yok kontrolde olacaz dedi doktorda.
Cinsiyet konusunda da canim grupta değişen arkadaslar oldu ayni kalanlarda oldu ama 16 . Haftalarda kesin belli oluyor. Ben iki doktorada gidiyorum ikiside 16 . Haftalarda cinsiyetinide ogreniruz dedi soykemedileer:KK51:

:anneadayı:Uzulme , canını sıkma miniklerimiz Allaha emanet , sag salim kucagimiza alacaz inşallah :KK200:
Evet canim muhtemelen oyledir ama benim msjima istinaden yazilinca kendimi cok kotu hissettim sanki evladimi ayiriyormus benimsemiyormusum gibi. Asla ve asla oyle dusunmedim. Sadece sabirsizim cok merak ediyorum mutlu oluyorum biseyler duyunca onu ifade etmek istemistim. Bi de tesekkur ederim canim benim insallah senin de degerlerin duzelir ben biraz stresli oluyorum bazen ilaclar cok midemi bulandirdigi icin ama gececek insallah:)

Merhaba 1 sene terapi gördüm vajinismus u yendim ama normal doğum yapamadim Dr izin vermedi
Günaydın herkesee doktor sezeryan diyor bir de bebeğim 10 gün onden gidiyor haziran anolacağım kesinleşti nerdeyse inşallah yani. Dün ikili test yapıldı cinsiyet konusunda kafalar karışık sizden anlayan var mı acaba? Bebek 13+3
nJnX4M.jpg

Cok tesekkur ederim canim benimmm benim de dusuk riskim var azaliyor ama gecmiyormus umarim sag saglim dogarlar hepsi:anneadayı:
Sizin ilk çocuk Allahım ne istiyorsanız gönlünüzdeki sağ selamet versin sanırım hamiş hassasiyeti arkadaş kötü bir şey demek istememiş bence.

Back
X