2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar dün yatış pozisyonunu araştırdım. özellikle sola yatmak gerekmiyormuş. anneye zarar vermeyen bebeğe de vermezmiş. 24 haftadan sonra bebekte gelişme biraz geri ise en az 2 saat sola yatmak faydalı olurmuş. ben dün sol tarafım ağrıyınca sağa yattım içim daha rahattı. dinlenmişim. önceden korkarak uyanıyordum acaba hangi tarafa yattım diye çok yormayalım bence kendimizi .
ben hala yüzüstü yatıyorum bacağımın birini karnıma çektiğimden pek baskı olmuyor göbeğime sağa sola falan yatmıyorum

herkese günaydın kızlar
@Arya92 @Mufiil @maknemakin beniim beniim @Amazing_GNC kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim.
kararımı kesin aldım kendim bakıcam en az 2-3 yaşa kadar şimdilik fikrim bu çünkü kv büyük torundan bezmiş durumda kadın hep diyor bebek beni yormuyor büyüğü yoruyor diye eltim bebeği anneme göndeririz diyor haftadan haftaya alırım diyor bende buna razı değilim benki daha doğmamış çocuğumu bırakamazken ona git annene bırak diyemem öyle değil mi ? maddi anlam da ne olur bilemicem evet biraz sıkışırız ama çocuğum için değer onu yıllarca gözyaşları ile bekledim şimdi kv ellerine bırakamam

doğru karar :KK9::KK9::KK9:

Kızlar ben bugün doktora gittim cinsiyet kesinleşti erkek önceden de erkek demişti . Yalnız bana bi vitamin verdi ELEVIT die içinde absolü alkol die bi alkol war ben bunu içsem mi icmesemmi bilemedim yaaa
Cnm ben ilk oglumda da bunu kullanmıştım şimdide sadece bu ilacı kullanıyorum

Kizlar naber? Bugün kendimi cok siskin hissediyorum nefes alamiyorum sanki söyle dolu dolu. Halbuki cok biseyde yemedim.
Bide canim öyle cok buzzz gibi kola cekti ki. Ama yok malesef olsa icicem bi bardak
yasak olan tatlı gelir misali hamileleligimin başından beri benimde canım kola istiyor hep normalde de kola içen biri değilimdir

Kızlar ben de hergun dondurma yiyorum ya çok canım istiyor
bende bir ara aseriyordum resmen bir cok tatlidan daha masum bence hatta gecen tv de dr kışında yiyin boğazdaki mikropları öldürüyor falan dedi

Canlar , ayrıntılı utrasonna giren arkadaslarim bir anlatsaniz bize , hangi doktor yapti , ne kadar sürdü , nelere bakti ne gördü , anlattı mi ayrıntılı , neler önemli birsey dedi mi , birsey yaptiniz mi , önemli önemsiz ne varsa neler oldu bir anlatıp bizleride bilgilendirirseniz canlar :KK54:
14. haftada mecburi girdim ben 20. haftada tekrar girecegim 30 dk bakti organlarını tek tek gösterdi yorumladı cd ve 4D 3 D resim çıktısı verdi canım. Şimdi randevu aldım tok gelmemi istedi 2 li ve 4 lü taramami yanımda götürmemi istedi .

kızlar günaydın şeker yüklemesi yaptırmayıp da kendi şekerini cihaz ile ölçecekler var mı aranızda? Ne kadar süre ile şeker ölçümü yapılıyor acaba? yükleme yaptırmış olsak tek seferde işlem bitiyor ama evde cihazla kendimizin bir süre şekerimize bakmamız gerekiyormuş o parmaktan kan alma olayından tırsıyorum resmen :KK43:
Canım ben olcuyorum ilk bebegimde gebelik şekeri çıkmıştı 24 haftada öğrenmiştim geç kalmistim 3 ay diyet yapmıştım bundada o kadar beklemeyeyim diye Evde de cihazım vardı 15 haftadan beri düzenli olcuyorum günde 6 defa 3 u aç karnına diğer ucude ilk lokmayı aldıktan bir saat sonra ölçülüyorum açlık 90 tokluk 140 gecmiycek iğneden o kadar acıtmıyor korkma cnm

ben ilk zamanlar böyle kaçamaklar yapıyordum cips özellikle şimdi canım istemiyor Allahtan :) dediğin gibi her gün süt-yoğurt ne olursa yemek lazım yoksa bizden gidecek özellikle doğum sonrası diş çürümeleri sorunu ile karşılaşabiliriz.
Ayenn öyle çok önemli gerçekten

Chia tohumu omega 3. Kalsiyum ve demir içeren birşey, küçük tohumlar suya atınca etrafı jel lesiyor ama suya tat koku renk vermiyor ve herşeye koyabilirsin çorbaya, tatlıya, içeceğe be hamileler de tuketebiliyor

Nerde satılıyor peki

Kızlar uyandıgımdan beri belimin sol tarafında felaket bir ağrı var :( neden bu kadar ağrıyor olabilir

Kızlar merhaba farklı bir sorum olacak belki yurt dışında yaşayan arkadaşların bilgisi olabilir. Hangi ülkelerde doğum yaparsam cocuğuma vatandaşlık verilir. Amerika ve Kanada veriyormuş sanırım onun dışında bilen, bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Canım ben olcuyorum ilk bebegimde gebelik şekeri çıkmıştı 24 haftada öğrenmiştim geç kalmistim 3 ay diyet yapmıştım bundada o kadar beklemeyeyim diye Evde de cihazım vardı 15 haftadan beri düzenli olcuyorum günde 6 defa 3 u aç karnına diğer ucude ilk lokmayı aldıktan bir saat sonra ölçülüyorum açlık 90 tokluk 140 gecmiycek iğneden o kadar acıtmıyor korkma cnm

hangi cihazı kullanıyorsun? bana da dr cihaz markası vereceğini söyledi bir de ilk denemelerde değerler normal çıkarsa ne kadar süre daha kontrol ediliyor?

Back
X