2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu sefer erken hazirla sen cnm:KK66: aslinda hepimiz cok gec kalmamaliyiz.nolur nolmaz yani.o dedigin hasta bezi gibi olan dependmi cnim?ben sanirim pijamalar harici bisey koymam.giderken nasilsa doguma o kiyafetlerle cikarim heralde.bende guzel bi gecelik istiyorum güpürlu filan.iki tanede pijama alirim alt ust dedigin gbi

canım aynen 25 hafta gibi hzırlayıp koyacağım bir kenara bir durum olursa eşim alır getirir.. kitap vs de ekleyeceğim ki geçen sefer gerçekten perişan olmuştum birde araştırma hastanesiydi erkekler belli zamanlarda girebiliyordu.. hasta bezi gibi ama külot tarzı depend sanırım 2 3 gün çok rahat etmiştim

Yok canım benim eşim sevgiliyken öyleydi. Çünkü abisi öyle. Eltime kargo gelmesi yasak yemek sipariş etmek yasak cam silmek balkon yıkamak yasak. Hele market falan imkansız. Kız cezaevinde gibi. Bu da onlardan göre göre o haldeydi. Ben esnettim yavaş yavaş o biyere gitmek istediğinde ben git dedim. Çocukça şeyler bunlar falan dedim. Şimdi oda bana hiçbirşey demez. Çarşıya pazara nereye gidersem gönderir. Sıkıntı yapmaz bu konuda iyiyiz ama hamilelikte ben aşırı kıskanç oldum ha onu yapma bunu yapma degil de içten içe kıskanıyorum:KK70:

canım bende istediğimi yapıyorum normalde heryere giderim arkadaşlarımla buluşurum ama onun aklından neler geçiyor.. çevrede gittiğimiz marketlerde sıkıntı oluyor genelde. camlar sürekli kaplı olacak vs var tabiki inşallah zamanla alışacak oda.

canım nerde bakmışlardı.. bende hiç bakmadılar şimdiye kadar.. yada acaba baktılarsa simgesi nedir bende dikkat edeyim.. malum tansiyon sorunu olabilir bende eğer yüksekse bende doktora giderim..

İlkönce aile hekimliğinde bakıldı. Ordan dahiliyeye yönlendirdiler. Dahiliye tahlilleri tekrarladı.sonuçlar aynı cıkınca dahiliyede diyetisyene sevk etti. Kilolu değilim. 2 kilo aldım. Sağlıklı beslendiğimi düşünüyordum ama demekki öyle değilmiş :KK12:

canım benim de eşim çok kıskanç.. ne kursa gidebiliyorum ne bir markette birine iyi günler teşekkürler diyebiliyorum..tek başıma biryere gittiğimde aklından bin türlü şey geçiyor.. hele biri baksa falan gidip kavga edicek yani o yüzden onla biryere çıkmıyorum artık..

canım ben karar verdim bir normal pijama takımı alacağım ortalama güzellikte ve kalitede.. sabahlık falan olmaz.. biraz daha spor istiyorum. 70-90 tl civarında. bir tanede kaliteli güzel birşey alayım diyorum ikinci gün giyerim o zamanda millet gelir falan.. gecelikli sabahlıklı söyle saten gibi olanlardan birkaç tane beğendim... zaten birde eşofman takımı yada hamile kıyafeti koyacağım ki çıkışta giyebilirim.. bez gibi olan kilotlar var onlardan koyacağım ilk 2 3 gün için kanama çok olursa diye. fırça macun sampuan vs de koyacağım. geçen hamileliğimde apar topar hastaneye yatırıldığım için çok rezilllik çekmiştim. şimdi erkenden hazırlayacağım..

canım aynen 25 hafta gibi hzırlayıp koyacağım bir kenara bir durum olursa eşim alır getirir.. kitap vs de ekleyeceğim ki geçen sefer gerçekten perişan olmuştum birde araştırma hastanesiydi erkekler belli zamanlarda girebiliyordu.. hasta bezi gibi ama külot tarzı depend sanırım 2 3 gün çok rahat etmiştim

canım bende istediğimi yapıyorum normalde heryere giderim arkadaşlarımla buluşurum ama onun aklından neler geçiyor.. çevrede gittiğimiz marketlerde sıkıntı oluyor genelde. camlar sürekli kaplı olacak vs var tabiki inşallah zamanla alışacak oda.
Aynen alışıyorlar zamanla

kızlar ben hala hissetmiyorum oğluşumu merakla bekliyorum benim gibi bekleyen varmı? bi de evdeki basküle göre 5 kilo almışım ama çok yemiyorum meyve yiyorum her akşam yumurta süt nasıl o kadar kilo aldım bilmiyorum var mı yorumu olan
kacinci haftadasin canim 79 la hamile kaldim ben kilolu kalanlardanim.iki gundur belli belirsiz hissediyorum ve gaz degil bence bebegim.bi oglum olacak kismetse.cok hareketli masallah sabah yatakta sirt ustu yatiyorum gobegimin sag tarafina toplanmis prensim tik tik vuruyordu konusunca durdu.askim oglum ya.sende hissedersin ilk hamileligim benimde.kiloya gelince ben daha 2 kilo aldim kilonu dert etme bebegin iyiolsunda dogumdan sonra onunla ilgilenmekten verilir nasilsa

selam kızlar, ben çok aktif olamıyorum aranızda :) ama sessiz takipçinizim. Her sayfayı tek tek okuyorum. aşırı öksürükten ve balgamdan ve boğaz ağrısından sebep acile gittim cuma günü ,akciğer enfeksiyonu sebebiyle augmentin antibiyotik içtim bugün son hapıda içtim umarım geçmiştir. doktorum enfeksiyonun bebek için daha tehlikeli olacağını o yüzden antibiyotiği bitirmem gerektiğini söyledi.ama boğaz ağrım bir türlü geçmedi 2 haftadır hala acıyor yutkunamıyorum ,açıkçası antibiyotik verirler diyede tekrar gitmeye çekiniyorum. bu ara o kadar çok salgın varki, lütfen kendinize dikkat edin.ben artık maskeyle geziyorum özellikle toplu taşıma ve kalabalık ortamlarda.:hasta::anneadayı:

geçmiş olsun, ben de hamileliğin başlarında tam 2 ay çektim boğaz ağrısından en son pastil kullandım bepantoldü sanırım 1-2 kullandım geçti çok şükür

Amazing_Queen Amazing_Queen detaylıya gittin mi canım nasıl geçti?

Bu cuma gidicem canım. Bugün aradılar dedim heralde erteleyecekler gene, ama öylesine aramışlar geliyormusunuz diye teyit almak istedik dediler. Aç tok farketmez felan dediler. Bakalım cuma saat 12 de randevu ne olacak. :)

Kizlar bizimde ayrıntılı ultrson vaktimiz geldimYarin esimle beraber gidecegiz ama sanirim onun icinde ayri bi randevu veriyolar...Bide kizlar mide yanması icın ne öneriyosunuz?Geceleri uyuyamiyorm
Gaviscon icebilirsin canım, zararı yok. Mide yanmasına iyi geliyor. Bazıları da soğuk sütü yudum yudum içerek rahatliyormus. Hadi güzel haberlerle gel inşallah:dua:

Bugün tetanoz aşısı 3. Dozu vurdurdum ben de. 2 doz ilk hamileligimde vurulmuştum. Sonra da bebeğimi kontrol ettirmek için doktora gittim. Stres üzüntüden sanki hareket hissedemiyordum,maşallah iyiymiş kuzum. 494 Gr 26 cm olmuş ama resim alamadık. Neyse sağlıklı olsun da o önemliydi zaten.

Ben Mayıs da doğum yapmıştım gecelik de aldım ama hiç rahat edemedim. Lohusa pijamalari daha rahat geldi bana

Bende vinalac kullanıyorum harici hiç bir şey vermedi. Beslenemiyorumdan kastın ne canım ? Bende aşırı çok yiyen bir insan değilim normal üç öğün yiyorum o kadar. Acaba bende mi istesem doktorumdan ek birşeyler ?
Benim geçen haftaya kadar bulantılarım devam etti canım.. Sabah işe giderken tost yedim.. Öğlen okulda et yemekleri dışında yemek varsa onları yedim, çorba içtim.. Akşam yine bulantıdan tost, makarna anca yedim.. Süt, yoğurt, yumurta olmayınca beslenemedim.. Bu yüzden ilaçlarımı almaya çalışıyorum canım.. Sen yiyebiliyorsan çok sıkıntı olmaz bence.. Ama demir ilacı başlayabilirsin.. Ben devlette doktoruma sordum, aaa sana başlamadık mı dedi mesela.. Tabi özelde dosyamız oluyor, onlar biliyorlar.. Ama sen sen sor bi

Foto yuklermisin cnm?
565F4866-0EA2-456A-946A-91392A2A0BC8.webp 9BB81BBC-5DDC-4CDE-9A4B-588ACA812808.webp
Pembe mavi de vardı

Back
X