- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #19.701
Bu sefer erken hazirla sen cnmaslinda hepimiz cok gec kalmamaliyiz.nolur nolmaz yani.o dedigin hasta bezi gibi olan dependmi cnim?ben sanirim pijamalar harici bisey koymam.giderken nasilsa doguma o kiyafetlerle cikarim heralde.bende guzel bi gecelik istiyorum güpürlu filan.iki tanede pijama alirim alt ust dedigin gbi
canım aynen 25 hafta gibi hzırlayıp koyacağım bir kenara bir durum olursa eşim alır getirir.. kitap vs de ekleyeceğim ki geçen sefer gerçekten perişan olmuştum birde araştırma hastanesiydi erkekler belli zamanlarda girebiliyordu.. hasta bezi gibi ama külot tarzı depend sanırım 2 3 gün çok rahat etmiştim
Yok canım benim eşim sevgiliyken öyleydi. Çünkü abisi öyle. Eltime kargo gelmesi yasak yemek sipariş etmek yasak cam silmek balkon yıkamak yasak. Hele market falan imkansız. Kız cezaevinde gibi. Bu da onlardan göre göre o haldeydi. Ben esnettim yavaş yavaş o biyere gitmek istediğinde ben git dedim. Çocukça şeyler bunlar falan dedim. Şimdi oda bana hiçbirşey demez. Çarşıya pazara nereye gidersem gönderir. Sıkıntı yapmaz bu konuda iyiyiz ama hamilelikte ben aşırı kıskanç oldum ha onu yapma bunu yapma degil de içten içe kıskanıyorum![]()
canım bende istediğimi yapıyorum normalde heryere giderim arkadaşlarımla buluşurum ama onun aklından neler geçiyor.. çevrede gittiğimiz marketlerde sıkıntı oluyor genelde. camlar sürekli kaplı olacak vs var tabiki inşallah zamanla alışacak oda.