2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Şimdiye kadar hiç ayda bir gitmedim. Muhtemelen merakımdan ölürüm. Ayda 3 e çıktığım bile oldu ama tabiki normal değil, geçmişte kayıp olunca insan paranoyak oluyor
Doktor her gittigimde 4 hafta sonrasına rutin kontrol için gel olurmu diyor bende tamm diyorum. Bi sıkıntı da olmadığı için süreyi daha bile uzatabiliriz. Ama ben özlüyorum minigimii

İşyerinde devamlı açıkçay ve limonlu bir şekilde içmeye çalışıyorum.Aksilik ya gündüz geçio geceleri daha da kötüleşiyorum :hasta::KK43:

Zaten hastalık gece nuksediyo bende sabaha kadar kaç kere uyanıyorum 3 kere kıyafet değişiyom terden çok ağır oluyo gece ve sabah kalktığım ilk bi kaç saat

Biz geldik kızlar bebişim 20+5 gözüktü 350 gr boyu da baya uzun geldi 30 cm a yakın masallah, oğlum bana çekmişti mini miniydi kızım babasına benzeyecek uzun boylu olacak galiba eşim 1.84 ve onun tarafı hep 1.80 civarı :) yine cinsiyet sordum kız dedi kafayı yiycem galiba ama bu sondu bi daha sormam bugun itibariyle inandim kesssiinnn kiz :KK70:
Çok çok maşallah kuzum Size rabbim korusun sizi :KK200::nazar: çok güzel bi prenses geliyor hayırlısıyla :nazar:

Kızlar karnı gerginleşen var mı bugün sabahtan itibaren sert dün de kasıklarda baskı vardı

Benimde dün çok gergin ve sertti. Bugün öyle değil pek çoğu zaman benimki de sert oluyor baskı şeklinde ağrı yapıyor.
Bence bu bebegin içerde ki pozisyonuyla alakalı olan biseydir

B Bulutsu25 arkadaşım merhaba, yazdıklarına falan biraz göz gezdirdim de :KK43: Çok zor ve üzücü bir durum, aynı zamanda kırıcı :KK43: Tabiki kimse şu an aynı şeyleri hissedemez seninle, ben de dahil. Başıma gelmiş olsaydı ne yapardım bilmiyorum hele ki hamile psikolojisi ile... Ama yine de çok acele kararlar alma. Biraz kafanı dinlemeni öneririm. Ailen yakınındaysa biraz kafa dağıtmak için yanlarına gidebilirsin. Eşin hatasını anlar en kısa zamanda umarım :KK43: Gerçekten pişman olursa bir daha üzmek istemeyecektir. Umarım herşey yoluna girer.. Bebek olmadığında kararlar almak çok kolaydır, ancak sorumluluğu sizde olunca ortada bir bebeğiniz varken konuşup anlaşmanız gerek. Dediğim gibi biraz kararlarına ara ver, belki uzaklaşmak iyi gelir?
Canım benim bir huyum var bir olayı zamana bırakamıyorum.Çünkü biliyorum ki kandırılıcam sonunda. Her zaman ilk aldığım kararlar bana iyi gelmiştir. Bu durum farklı biliyorum ama neden alttan alan taraf ben oluyorum. Düşünsene ben burayı sadece okuyordum. Bana 40 yılda bir buraya yazdığımda kadınlar kulubünde kimle ne konuştuğunu nerden bileyim , napıyorsun dedi diye buraya yazmıyordum.ki bir gün başımı kaldırıp da bir erkeğe bakmam kendi de çok iyi bilir.madem ki bu kadar hassas kendi yaptıkları hangi kitaba sığıyor. Çok zor bir hayatım oldu ama hep dik durdum. İnşallah bu da geçer diyorum.

Aynen canım.. Gaz ile karışıyor en başlarda.. Bende de ard arda balon patlıyor gibiydi, gaz dedim.. 1-2 hafta sonra bebek olduğu kesinleşti çok şükür.. U Umutt19
canı inşallah iyi olursun. nedn oluyor ki?
birde servisk uzunlugu dediğin rahim agzı yetmezliği için ölçülüyor değil mi. alttan mı muayene etti ölçtü

İnşallah canım, üzücü haberler moral bozuyor maalesef.. Streste direk kasılma yapıyor..
Aynen, rahim ağzı ölçümü diye geçiyor ve karından muayene ile gayet rahat ölçülüyor.. Detaylıda ölçtüler.. Bakalım normal zamanda doktorumda ölçer herhalde, hiçbirşey yok zaten.. Rahmi görüntüleyip, bebek boyu ölçer gibi, iki nokta belirleyip ölçüyorlar..

Canım benim bir huyum var bir olayı zamana bırakamıyorum.Çünkü biliyorum ki kandırılıcam sonunda. Her zaman ilk aldığım kararlar bana iyi gelmiştir. Bu durum farklı biliyorum ama neden alttan alan taraf ben oluyorum. Düşünsene ben burayı sadece okuyordum. Bana 40 yılda bir buraya yazdığımda kadınlar kulubünde kimle ne konuştuğunu nerden bileyim , napıyorsun dedi diye buraya yazmıyordum.ki bir gün başımı kaldırıp da bir erkeğe bakmam kendi de çok iyi bilir.madem ki bu kadar hassas kendi yaptıkları hangi kitaba sığıyor. Çok zor bir hayatım oldu ama hep dik durdum. İnşallah bu da geçer diyorum.
İnşallah geçer canım :( Sadece keşkeler yaşama onun için zamana bırak dedim. Hakkında hayırlısı canım.

Allah yardımcın olsun canım...karnında bebek var fazla yıpratmadan kendini çözüm yolu bul.her ne karar vereceksen Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.keşkeeee hamileyken bu başina gelmeseydi en azindan 2 yaşinda bile olsaydi bebisin senin icin daha kolay olurdu çalişan biriymişsin krese koyardin kafan rahat olurdu.Ama şunu unutma sen ve karnindaki bebekten daha değerli değil o eşin olacak kişi.ikinciyi yapan üçüncüyü dördüncüyu de yapar...Düzelebileceğini bilsen bir şans daha ver derimm hiç olmasa bebek dogana kadar zaman geçmiş olur
Âmin canım teşekkür ederim. Güvenim kalsaydı bir şans daha verebilirdim ama sevgi tavan yaptığını zannettiğim anda bunları görmem o aşka inancımı bitirdi. Güvenmediğim arkamı rahat dönemeyeceğim bir insanla aynı evde nasıl yaşayım. Bundan sonra da bebeğim için yaşamalıyım. Zaten bu dünya adına hevesim kalmadı.

Biz geldik kızlar bebişim 20+5 gözüktü 350 gr boyu da baya uzun geldi 30 cm a yakın masallah, oğlum bana çekmişti mini miniydi kızım babasına benzeyecek uzun boylu olacak galiba eşim 1.84 ve onun tarafı hep 1.80 civarı :) yine cinsiyet sordum kız dedi kafayı yiycem galiba ama bu sondu bi daha sormam bugun itibariyle inandim kesssiinnn kiz :KK70:
Ay bende senın gibi sürekli sordum en son gittigimde cinsiyetinin fotografını verdi :)

Herkese merhaba, Bende haftasonu detaylı ultrasonumu yaptırdım. Herşey normal gözüküyor, ama hareketleri sanki daha az 1 haftadır bebeğimin. Dr.a sordum çok sakin bir bebek ondandır dedi :) Gerçekten hangi dr.gördüyse çok sakin dediler bu zamana kadar. Bakalım ne zaman kıpır kıpır olacak yine benim ki.

Bende bugün minnağımı hissettim herhalde oydu böyle karnımın solunda pıt pıt atıyodu o mu net bilmiyorum ama oydu galiba ya böyle nabız dan daha hızlı atıyodu dışardan görülüyordu bebişim mi ki tam emin değilim
Bebeğindir canım

Back
X