- Konu Sahibi Blackbluee1
- #23.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir benim velet böyle pozlar vermedi banaBizimki hep denk geliyo kuzum hic kapatmadi :) cinsiyette de oyle hemen acip gosterdi merakli
Bu da ayrintilidaki pozu mesela
Eki Görüntüle 2117039
Her zaman her halukarda acik
Senin minnosun da supriz yapacak demekki annesi![]()
aynen aynen bizim de öyleBizim aile hekimliğinde yağmurlu havada su yok![]()
Bence biraz bekle. Doğduğu gibi yanlız yatmaz bebek zaten odanı bozma derim ben..ya kızlar ben başta çocuk odası yapmıyayım dedim şimdi de yapsam mı diye düşünüyorum evim 2+1 çocuk odası yaparım dediğim oda da köşe takımı var ne yapıcağımı şaşırdım bi yatak bi dolap alsam köşe takımını ne yapcam yazları oda da oturuyoz balkonlu diye off çok karışık bir durum ya diğer oda da olmaz
bende öyle de düşünüyorum ama arkadaşlarım kafamı karıştırdı ne zamandır bekliyorsun ben olsam yaparım falan diyince bi soru işareti kaldı bende :)Bence biraz bekle. Doğduğu gibi yanlız yatmaz bebek zaten odanı bozma derim ben..
tecrübeli bir anne tavsiyesi bebekler ilk 6 ay kesinlikle anne yanında yatıyor eğer ben onun odasında yatarım diyorsan o köşe koltuk durur sığıyorsa bir beşik ve dolap koyarsın sen de o koltukta yatarsın (ki zor bir şey olmaz olamaz) illaki 6 ay bu bebek yatak odasında bir beşikte yatacak eğer 2 sene emzirirsen yine yatak odasında yatacak (doğru yanlış orası çok tartısılır bir konu) ben çalışan bir anne olduğum için gece emmesini kesememıstım gündüz beni görmediğinden gece hep emerdi kalk git onun odasına emzir yatır her mık demesinde kalk git odasına çok zor oldu odasını neredyse 2 sene kullanamadı gündüz bakıcı varken odasında yatıyordu sadece. odanı bozma derim ben 2 sene daha o oda sizi götürür sonra beşik alacağına karyola alırsın yanlarına korumalık taktırısn ilk bebekte insan heves ediyor hak veriyorum aynı seyleri bende yaptım ama bunda yatak odasına park beşikte yatırıcam 1 sene sonra ne olur bakarız durumaya kızlar ben başta çocuk odası yapmıyayım dedim şimdi de yapsam mı diye düşünüyorum evim 2+1 çocuk odası yaparım dediğim oda da köşe takımı var ne yapıcağımı şaşırdım bi yatak bi dolap alsam köşe takımını ne yapcam yazları oda da oturuyoz balkonlu diye off çok karışık bir durum ya diğer oda da olmaz
Aaah aahh ben onları hep yazdırıp alıyorum biliyormusun parayla yani hiçte demiyorlar
ya kızlar ben başta çocuk odası yapmıyayım dedim şimdi de yapsam mı diye düşünüyorum evim 2+1 çocuk odası yaparım dediğim oda da köşe takımı var ne yapıcağımı şaşırdım bi yatak bi dolap alsam köşe takımını ne yapcam yazları oda da oturuyoz balkonlu diye off çok karışık bir durum ya diğer oda da olmaz
Bence de ilk etapta oda yapma canım, Bu yazı çıkarın, yaşına doğru yaparsınız odasınıbende öyle de düşünüyorum ama arkadaşlarım kafamı karıştırdı ne zamandır bekliyorsun ben olsam yaparım falan diyince bi soru işareti kaldı bende :)
Canım sonradan bende gördüm baya indirimli orası ama maalesef sitede sıkıntı var herhalde iki gündür cep e gelen şifreyi giriyorum gönder diyorum göndermiyor sinir oldumYok canim e-minico.com dan aldim.aslinda miniworld markanin hastane cikisini begenmistim bi tane.onu arastirirken bu sitede baya indirim oldugunu fark ettim
Canım benimde eşyalar var çocuk odamda kitaplık tek kişilik baza eşimin bekarlığından bende bozmayacağım hatta bebişr bi anne yanı beşik o odaya geçmeyi düşünüyorum Çünkü yatak odamdaki yatak hem yüksek sezeryanla yat kalk yapamamıştım hiç hemde Eşim yazın cam kapı açık yatar hayatta uyuyamaz sıcakta e bebiş varken de gece açamam cam biz o odayı kullanıcsz kızımla inşallah sonra bi park yatak ilerde gönlüme göre oda yapacağım inşallah montessori tarzıbende öyle de düşünüyorum ama arkadaşlarım kafamı karıştırdı ne zamandır bekliyorsun ben olsam yaparım falan diyince bi soru işareti kaldı bende :)
Sebamed den memnun kaldım ikincide de onu kullancam nasip olursaKIZLAAAR KIZLAR...
Bebek bakım seti olarak hangi markayı düşünüyorsunuz?
sebamed?
mustela?
Bizim ki de ayda bir 45 günde bir geldiği için korkma gibi bi şansı olmuyor sanırımAy benim hamilelik günlüğümde neler yazıyor aynen babamız çok hassas korkuyor birşey olacak diye yaklaşmıyor 5 aydır askerlik arkadaşı gibi takılıyoruz daha bunun 4 ayı var lohusa zamanı var üzülüyorum valla onun adına![]()
Canım sonradan bende gördüm baya indirimli orası ama maalesef sitede sıkıntı var herhalde iki gündür cep e gelen şifreyi giriyorum gönder diyorum göndermiyor sinir oldum![]()
Oyun haliniz güzelmiş, ben de oğlumdan kalan var tiny Love marka, o da güzel renkleri oyuncakları falan , alacak olanlara tavsiye ederim , Allah kullanmalarini nasip etsin inşallah, Gerçekten çok keyifli oluyor onları oynarken izlemek :)
Canim dogum odenegi ne oluyor ben hic bilmiyorum. Ne kadar oluyor