- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #23.701
ayy canım komşu sayılırız bende samandıra sinpaştayım :)
baya yakınız :) o zaman herkesin müsait olduğu bir haftasonu beraber buluşalım anadolu yakası olarak daha da ağırlaşmadan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım komşu sayılırız bende samandıra sinpaştayım :)
İyiki söyledin yaa ben kolanya şişesi düşünüyodum bunlar çok daha güzel. Bende bunlardan yaptırırım heralde. 3,5 a kütüklü mum var ben onları beğendim.
çoğu gitti azı kaldı sık dişini makinalarda farklılık olabilir takma kafanı onlaraKızlar doktordan geldim 25 hafta olduk bugün..
Ne zaman devlete gitsem moralim bozuluyor zaten özellerde bebeğimin kilosu iyi çıkarken devlette 1 hafta geri çıkıyor kafayı yicem artık hiç gidesim gelmiyor yaa.
İş gibi takip için her hafta gitmem gerekiyor birde perinatoloji ye yönlendirdi.. Pazartesi için randevu aldım mecbur sonra cuma gibi özele gidip moralimi düzeltmek istiyorum sonra ne zaman gel deselerde 1 aydan önce gitmek istemiyorum yaa.. Oğlumda preeklampsi oldum ama en azında aylık oluyordu ve strese girmiyordum![]()
Kizlar ya size bisey sorcam. Benim gun icinde agzimda kotu bi tat olusuyor agiz kokusu var surekli. Hani dis fircalamayla gecen bsey degil midemden geliyor sanki. Acaba kullandigimiz ilaclardan mi bu durumu yasayan var mi?
Kullanan arkadaşlar kendi yanlarında yatırmak için ve gündüz içerde koltukta falan rahat etsin diye tercih ediyorlarmış, besigin içine de koyuyorlar İlk zamanlar , misafirlikte de kullanılabilirAnladım canım sağol bilgi verdigin için
Ben de o yüzden tercih ediyorum, Gerçekten zor oluyor ilk zamanlar beşiği kadar gitmek bile :) ben gittiğim yerde de yanıma alırım diye istiyorumBiz de aramızda yatiririz diye babyjeminkinden alalım diye düşündük ama büyükler ucunuz birden yatamazsiniz rahat olmaz diyip kafamı karıştırdılar,ilk zamanlar kalkıp beşikten almak daha zor hatta bence
Kızlar hastanedeyim şu an şeker yüklemesi için 50'lik dektroz içtim. Bildiğiniz elmalı gazoz ve şekeri sandigimdan çok daha az, kola çok daha şekerli. İçimi çok kolay ve mide bulantısı falan hicbirsey yok çok rahatım.
Yaptırmakta tereddüt eden arkadaşlarım varsa etmesin kesinlikle, gözü kapalı yaptırabilirsiniz.
Anne karnında ve doğumdan sonraki süreçte bebeğin sağlığı için hamilelik diyabeti olup olmadığını öğrenmek ve ona göre önlem almak çok önemli.
ay çok hoş nasıl örüyorsun hangi ip çok severim örgüyü hatta kendime battaniye ipi aldım çok hoş duruyordu ama hala öyle duruyorEvime gidip örgü örmek istiyorumSaçının diğer tarafını ve beresini dikip kafasını monte edince biticek sabırsızlanıyorum
![]()
Youtube dan bakarak örüyorum canım. Amigurumi pıtırcık bebek yazınca çıkan video ipi yarn art tı bebekler için uygun, kız çok güzel anlatmış beceriksiz ben bile yapabildimay çok hoş nasıl örüyorsun hangi ip çok severim örgüyü hatta kendime battaniye ipi aldım çok hoş duruyordu ama hala öyle duruyor
Çok güzel olmuş canım emeğine sağlık :) Ben de çok severim örmeyiEvime gidip örgü örmek istiyorumSaçının diğer tarafını ve beresini dikip kafasını monte edince biticek sabırsızlanıyorum
![]()
Ben de aynı durumdayım seninleKızlar şimdi komşumdan geliyorum 2 buçuk aylık bebeği var hastaneye gitmesi gerekti annesinin de eli alçıda olduğu için benden rica etti gidip bakarmısım diye bugüne kdr hiç başkasının bebeğini kucağıma bile almadım çok zorlandım anneannesi altına bakabilirmsn dedi onda bile bi yerine bişey olcak diye çok korktum kucağıma almam gerekti nasıl tutucağımı bilemedim kundak yapalım dedi onu bile zor yaptım şuan ben kara kara düşünüyorum bebeğime nasıl bakıcam diye çok korktum ya kursa falan mı gitsem annem gelcek yanıma ama oda kaç senedir bebek falan bakmamış inşlah annem yardımcı olur yoksa ben oturup ağlarım heralde
Günde kaç kere uyguluyorsun canım ?Ben de şuan organik hindistan cevizi yağı kullanıyorum öncesinde de kakao yağı içeren çatlak önleyici krem kullanıyordum her ikisindede çok memnunum hiç çatağım olmadı ama ilk gebliğimdede olmamıştı:)
Canım kendi evladım olunca ben daha da panik olurum heralde nefes alıyor mu falan diye ay valla napcam bilmiyorumBen de aynı durumdayım seninleYakın çevremde de hiç bebek olmadı yakından ilgilendiğim. Ama insanın kendi evladı olunca zor olmaz bence ya, ilk başlarda bir tedirginlik olur tabiki ama çabuk alışılır bence
![]()
KızlarAşı için sağlık ocağına gityim idrar yolumda yine enfeksiyon cıktı ya ve bacaklarıma baktı hemşire ödem var dedi. Enfeksiyon biraz fazlaymış. 1 hafta sonra kesin kontrole gel dedi[/QUO
Geçmiş olsun canım.odem artık kaçınılmaz olcak bizim için haftalar ilerledikxe