- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #23.761
Gunaydin kizlar.Afrin de sekiz sehitimiz var Allah rahmet eylesin kalanlara sabir versin
Blackbluee1
canm her afrin haberinde aklima sen geliyorsun nasilsn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok almadık hiç bilmiyodum teşekkür ederim cnm bi deneyelim bakalım alabilecekmiyizSüt parası sen çalışmasanda, eşin sgk lı ise veriliyor.. Bir kerelik veriliyor.. Eşin bundan önceki dönemlerde almadı ise alırsınız
Teşekkür ederim cnm bi araştıricam bakalım alabilecekmiyimBen alınıyor diye biliyordum.ikisi de bir defaya mahsus
Geçmiş olsun cnm bende aynıyım hiç uyuyamıyorum burnum tıkanıyor alerji hastasıyım ilaçları da kullanamıyorum mahvoldum valla allah affetsinGünaydın kızlar sabaha kadar geniz akıntısından uyuyamadım cok kötüyüm yaa ne kötü bişeymiş. Yaz hamileliği zor derler ama bana kış daha zor geldi. Hastalıklardan kalkamıyoruz![]()
o ağrı bende de var. Ayrıca uyşukluk oluyor bazende inanılmaz ağrıKızlar , göbeğim in üstü ile göğüs altı hizasında ağrı hissediyorum değişik böyle ara ara da sanki içim bulanıyor gibi, Neden olabilir ? Fikri olan var mı?
baya yakınız :) o zaman herkesin müsait olduğu bir haftasonu beraber buluşalım anadolu yakası olarak daha da ağırlaşmadan
çoğu gitti azı kaldı sık dişini makinalarda farklılık olabilir takma kafanı onlara
Çalışanlarda süt parası alıyor mu canım SGK li olan annelerBen alınıyor diye biliyordum.ikisi de bir defaya mahsus
Gunaydin kizlar.Afrin de sekiz sehitimiz var Allah rahmet eylesin kalanlara sabir versin
Blackbluee1 canm her afrin haberinde aklima sen geliyorsun nasilsn
Ben gttim bu hafta iyikide gttim abartmıştım suan çok iyi gidiyor ac kalmıyorum sırf bebeği beslemek amaclı yapıldı liste isteyene verebilirim 68 ile hamile kalmıştım suan 83 oldum oyuzdende diyetisyene koştumDoktorun diyetisyene yollamadimi seni cnim?benimki beni yollucak vala
Bazıları günde dört beş kez uyguluyormus acaba öyle miydi diye merak ettimGün aşırı sürüyorum canım duştan sonra
sigortalı olanlar ve çalışmadığı halde esi sigortalı olanlar emzirme ödeneği alıyor. sanırım emzirme ödeneği 148 tl her çocukta bir kez alınan bir şeyÇalışanlarda süt parası alıyor mu canım SGK li olan anneler
Canım listeyi paylaşır misin merak ettimBen gttim bu hafta iyikide gttim abartmıştım suan çok iyi gidiyor ac kalmıyorum sırf bebeği beslemek amaclı yapıldı liste isteyene verebilirim 68 ile hamile kalmıştım suan 83 oldum oyuzdende diyetisyene koştum
geniz akıntısı varsa yüksek yastık kullanın muhakkak ve sabah akşam bir su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı tuz atıp gargara yapın.cok iyi gelecek ben bu şekilde atlattım.Günaydın kızlar sabaha kadar geniz akıntısından uyuyamadım cok kötüyüm yaa ne kötü bişeymiş. Yaz hamileliği zor derler ama bana kış daha zor geldi. Hastalıklardan kalkamıyoruz![]()
çalışmasında eşiniz SSK li ise PTT ye hiçbir başvuru yapmasanizdq adınıza yatacak bir kereye mahsus ayrıca birçok ncı bebeğe 300 ikinciye 400 üçüncüye 600 aile ve sosyal bakanlığa başvurup alacaksınız sakın unutmayın bu hakkınızı.Yok almadık hiç bilmiyodum teşekkür ederim cnm bi deneyelim bakalım alabilecekmiyiz
bebeğin tırnağını uyurken kesmek lazım .yada emzirirken ben kesiyorum.o nasıl bir tırnak keskisiymis nasıl çocuğun parmağını kesmişler Allah alahkızlar ya bebek doğunca tırnaklarını sürekli kesmek istiyeceksiniz ve keseceksiniz.
çünkü kendini çok çiziyorlar bebekler.
her neyse kesinlikle tırnak makası şeklinde olanlardan almayın. çocugun parmağını kesti kaç kişi
makas şeklinde olan chicconun var.ondan alın...
alabiliyoruz canım hem süt parası hemde ikinci çocuk sahibi 400 TL devletten alacağız unutmayın bu hakkiniziÇalışanlarda süt parası alıyor mu canım SGK li olan anneler
Ben gttim bu hafta iyikide gttim abartmıştım suan çok iyi gidiyor ac kalmıyorum sırf bebeği beslemek amaclı yapıldı liste isteyene verebilirim 68 ile hamile kalmıştım suan 83 oldum oyuzdende diyetisyene koştum
Günaydın kızlar sabaha kadar geniz akıntısından uyuyamadım cok kötüyüm yaa ne kötü bişeymiş. Yaz hamileliği zor derler ama bana kış daha zor geldi. Hastalıklardan kalkamıyoruz![]()
Ben gttim bu hafta iyikide gttim abartmıştım suan çok iyi gidiyor ac kalmıyorum sırf bebeği beslemek amaclı yapıldı liste isteyene verebilirim 68 ile hamile kalmıştım suan 83 oldum oyuzdende diyetisyene koştum