2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın kızlar sabaha kadar geniz akıntısından uyuyamadım cok kötüyüm yaa ne kötü bişeymiş. Yaz hamileliği zor derler ama bana kış daha zor geldi. Hastalıklardan kalkamıyoruz :KK42:
Geçmiş olsun cnm bende aynıyım hiç uyuyamıyorum burnum tıkanıyor alerji hastasıyım ilaçları da kullanamıyorum mahvoldum valla allah affetsin

kızlar ya bebek doğunca tırnaklarını sürekli kesmek istiyeceksiniz ve keseceksiniz.
çünkü kendini çok çiziyorlar bebekler.
her neyse kesinlikle tırnak makası şeklinde olanlardan almayın. çocugun parmağını kesti kaç kişi:(
makas şeklinde olan chicconun var.ondan alın...

baya yakınız :) o zaman herkesin müsait olduğu bir haftasonu beraber buluşalım anadolu yakası olarak daha da ağırlaşmadan

aynen canım ben heryere gelirim sıkıntı olmaz yani çok uzak olmazsa haberleşelim buradan kadıköy üsküdar falan olabilir bana kolay ulaşılabilecek bir yer olsun :) merkezi yer sonuçta heryerden ulaşım kolay oralara

çoğu gitti azı kaldı sık dişini makinalarda farklılık olabilir takma kafanı onlara

canım öylede kötü bir geçmiş olunca doktorlarda sıkıntıya giriyor.. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz diyorlar birde en çok sinir olduğum konu.. Önceki hamileliğim sorunlu olmasaydı hiç takmazdım kafaya doktorlar da önemsemezdi bu kadar ama onlar da ters birşey olacak diye korkuyorlar.. Sanırım kesin preeklampsi olmamı bekliyorlar.. ama çok iükür şimdiye kadar ne tansiyon ne ödem oldu.. çok aşırı bir kilom da yok.. bebeğin pozisyonuna göre değişiyormuş bende pazartesi tekrar kontrol ettiricem artık..

Gunaydin kizlar.Afrin de sekiz sehitimiz var Allah rahmet eylesin kalanlara sabir versin:KK43:
Blackbluee1 Blackbluee1 canm her afrin haberinde aklima sen geliyorsun nasilsn

Bilmiyorum canım inan ki şehit olduğundan bile Haberim yok kendimi öyle soyutladım ki ne haber izliyorum tv de haber saati gelince kendime bir iş buluyorum. Ne de internetten bakıyorum.
Iyi olmaya çalışıyorum işte benim de aklım sürekli orda ama elden bişey gelmiyor. Inşallah sağ salim dönerler :KK42::KK42:

Doktorun diyetisyene yollamadimi seni cnim?benimki beni yollucak vala
Ben gttim bu hafta iyikide gttim abartmıştım suan çok iyi gidiyor ac kalmıyorum sırf bebeği beslemek amaclı yapıldı liste isteyene verebilirim 68 ile hamile kalmıştım suan 83 oldum oyuzdende diyetisyene koştum

Çalışanlarda süt parası alıyor mu canım SGK li olan anneler
sigortalı olanlar ve çalışmadığı halde esi sigortalı olanlar emzirme ödeneği alıyor. sanırım emzirme ödeneği 148 tl her çocukta bir kez alınan bir şey
bir de sigortalı olup olunmamasına bakılmadan her doğum yapana ilk çocukta 300TL 2. 400 TL 3. de 600 TL doğum parası ödeneiyor
kendisi çalışmayıp eşi sigortalı olanların eşine ödenir bu paralar takıp edin :)

Günaydın kızlar sabaha kadar geniz akıntısından uyuyamadım cok kötüyüm yaa ne kötü bişeymiş. Yaz hamileliği zor derler ama bana kış daha zor geldi. Hastalıklardan kalkamıyoruz :KK42:
geniz akıntısı varsa yüksek yastık kullanın muhakkak ve sabah akşam bir su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı tuz atıp gargara yapın.cok iyi gelecek ben bu şekilde atlattım.

Yok almadık hiç bilmiyodum teşekkür ederim cnm bi deneyelim bakalım alabilecekmiyiz
çalışmasında eşiniz SSK li ise PTT ye hiçbir başvuru yapmasanizdq adınıza yatacak bir kereye mahsus ayrıca birçok ncı bebeğe 300 ikinciye 400 üçüncüye 600 aile ve sosyal bakanlığa başvurup alacaksınız sakın unutmayın bu hakkınızı.

kızlar ya bebek doğunca tırnaklarını sürekli kesmek istiyeceksiniz ve keseceksiniz.
çünkü kendini çok çiziyorlar bebekler.
her neyse kesinlikle tırnak makası şeklinde olanlardan almayın. çocugun parmağını kesti kaç kişi:KK43:
makas şeklinde olan chicconun var.ondan alın...
bebeğin tırnağını uyurken kesmek lazım .yada emzirirken ben kesiyorum.o nasıl bir tırnak keskisiymis nasıl çocuğun parmağını kesmişler Allah alah

Çalışanlarda süt parası alıyor mu canım SGK li olan anneler
alabiliyoruz canım hem süt parası hemde ikinci çocuk sahibi 400 TL devletten alacağız unutmayın bu hakkinizi

Ben gttim bu hafta iyikide gttim abartmıştım suan çok iyi gidiyor ac kalmıyorum sırf bebeği beslemek amaclı yapıldı liste isteyene verebilirim 68 ile hamile kalmıştım suan 83 oldum oyuzdende diyetisyene koştum

Paylaşır mısın canım burda. Neler var bende merak ettim.

geçmiş olsun bu sene ben de burun akıntısı ve geniz akıntısından hiç kurtulamadım fenalık geldi artık

ay canım bende gideceğim önümüzdeki hafta aslında çok kilom yok fazla almadım ama sağlıklı beslenmek adına gitmek istiyorum.. aç kalmıyorum evde ne bulsam yiyorum..:kk77::kk77:

senin listeyi de merak ettim bakalım bana ne verilecek

Birde acaba kalori hesabıyla mı verdi merk ettim

Back
X