- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #24.301
Ağırlaşmışım yaa evi süpürene kadar canım çıktı önceki haftalarda fırıl fırıl hergün süpürüyordum şimdi nefesim kesiliyor eğildim mi zor kalkıyorum doğuma yakın napıcaksam :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli değiştirilen bişey sonuçta enfeksiyon yapmaz diye düşünüyorum ama sen bilirsin yine de canım insan bi kere taktı mı takıyor böyle konulara
veBende kardeşim bana düğünde taktığı bilekliği kaybettim çok üzüldüm maddiyatı geçtim manevi değeri de büyüktü benim için hiç kafa kalmadı![]()
vemi-nick canım canım çok normal dalgın olmanız neden mi.Anlatayım bende 5. ayımdaydım ve yemek yapmak için mutfağa girdim.Tam balıkların üzerine zeytin yağını döktüm arkasındaki tuzu alayım diye uzanıyım derken önümde kocaman duran tam dolu olan cam zeytinyağ şişesini ittiriverdim. Ama o şişeyi hiç görmedim oraya koyduğumu bile unutmuştum.Şişe kırıldı , yarısı lavabonun üzerine diğer yarısı da yere ve benim üzerime.Manzaraya bak.Tabi ben ağla ağla çünkü bu ilk vukaatım değildi. eşim topladı ortalığı sonra internette araştırdık ki meğersem hamile kadınların beyinler %5- ila %10 arasında küçülürmüş. Sadece bebeğe odaklanma sağlanırmış böylece çok ilginç dimi.Bu arada bilimsel bu bilgi arkadaşlar.Eşim tabi artık durumu "senin beynin %10 dan fazla çekti herhalde" deyip duruyor.
bunun yerine reflü yastığını tavsiye ederim canımKızlar babyNest hakkında dusunuyosnz
Alsam mi almasammi kararsizim.
![]()
![]()
Bende öyleyim aklımızı kaçırmadan hayırlısıyla doğururz inşallah :)kaju
canım aslında sirke güzel fikir mantar olanlar falan kullanıyor diye biliyorum.. bende yapayım bundan sonra daha iyi olur .
aynen canım bende öyle düşünüyorum haklısın takıntılıyım zaten hamilelikte acayip arttı.. Bebeğimle yatıp onla kalkıyorum en ufak bir değişiklik moralimi bozuyor haftalarca etkili olabilir![]()
Hahaha ay bu araştırma fenaymış eşler duymasın :))vemi-nick canım canım çok normal dalgın olmanız neden mi.Anlatayım bende 5. ayımdaydım ve yemek yapmak için mutfağa girdim.Tam balıkların üzerine zeytin yağını döktüm arkasındaki tuzu alayım diye uzanıyım derken önümde kocaman duran tam dolu olan cam zeytinyağ şişesini ittiriverdim. Ama o şişeyi hiç görmedim oraya koyduğumu bile unutmuştum.Şişe kırıldı , yarısı lavabonun üzerine diğer yarısı da yere ve benim üzerime.Manzaraya bak.Tabi ben ağla ağla çünkü bu ilk vukaatım değildi. eşim topladı ortalığı sonra internette araştırdık ki meğersem hamile kadınların beyinler %5- ila %10 arasında küçülürmüş. Sadece bebeğe odaklanma sağlanırmış böylece çok ilginç dimi.Bu arada bilimsel bu bilgi arkadaşlar.Eşim tabi artık durumu "senin beynin %10 dan fazla çekti herhalde" deyip duruyor.
sorma ya bide benimki aradı buldı yazıyı bana böyle keyifli keyifli okuyor.Hahaha ay bu araştırma fenaymış eşler duymasın :))
Dilinden kurtulamazsın bi süre :)) benim ki duysa her yerde söyler valla maskara eder beni el aleme :))sorma ya bide benimki aradı buldı yazıyı bana böyle keyifli keyifli okuyor.![]()
Ayni ben bi iş yapıyorum bi dinleniyorum nefesim nefesime yetmiyor daha 6 aylıkken böyleysek 9 ayda be yapıcaz hiç bilmiyorum bide son ay ev temizliğine başlarım kismetse bebegin kıyafetlerini hazırla iş çok yani allah yardımcımız olsunAğırlaşmışım yaa evi süpürene kadar canım çıktı önceki haftalarda fırıl fırıl hergün süpürüyordum şimdi nefesim kesiliyor eğildim mi zor kalkıyorum doğuma yakın napıcaksam :))
Aslında ben onları çok beğeniyorum bi ara alsam dedim sonra vazgeçtim oğlumu anakucaginda evde gittiğim heryere tasiyodum hem bebek yanımda oluyodu aklim kslmiyodu hemde ben rahat ediyodum yine öyle yapıcam allah kısmet ederseKızlar babyNest hakkında dusunuyosnz
Alsam mi almasammi kararsizim.
![]()
![]()
Aslında ben onları çok beğeniyorum bi ara alsam dedim sonra vazgeçtim oğlumu anakucaginda evde gittiğim heryere tasiyodum hem bebek yanımda oluyodu aklim kslmiyodu hemde ben rahat ediyodum yine öyle yapıcam allah kısmet ederse
Yeni doğanı çok giymiyolar canım en fazla bi ay çok çabuk büyüyorlar ayda ortalama 500 le 1 kilo arası aliyolar 1 3 ay 3 6 ay al büyük olmasi daha iyi içinde rahat eder alttan sikistirmaz kolları acimazKızlar bebeğime 6-7 tane çıtçıtlı body aldım yenidoğan olarak. Onları ne kadar kullanabilir
rukiyemustafa canım ya bende o yatakları görüm de ne işe yaradığını anlayamamıştım.evet çok şeker hoş ama onuda alayım bunu da alayım dedikçe artıyor sanki uzun süreli kullanıma da uygun değil sanki.Aklıma bide kedi yatakları geldi. Annemlerin kedileri varda. Onlar bu tarz yataklarda yatıyorlar :)))
bunun yerine reflü yastığını tavsiye ederim canım