Bu ayda doktor değiştirmekte çok kötü

ama malesef doktorumuz yüzünden .Buğün eşim izin alınca İle gitmişken iki özel hastaneden randevu aldım

birini sabah birini öğleden sonraya aldım .Bebeğimi görecem diye çok mtluyum tabi

iki doktoruda sevdim şimdi kararsızım

.Sabah ki doktoruma doha önce 9 haftalıkken gitmiştim seviyordum zaten güzelde baktı anlattı hiçbir tehlike yok dedi ilaclarıma baktı kullandığım vitaminleri cok buldu azalttı yiyeceklerden alma taraftarı . Gitmişken doğum paketlerini sorduk Normal doğum 1100 tl , sezeryan 1060 , epidural (agrısız) normal doğum 1700 .
Öğleden sonraki doktorumu komsum önerdi onda dogum yapmış . gittim inanılmaz iyi baktı 20 dk dan uzun sürdü her hareketinin fotografını cekti baktı güldük bizim bebiş dilini çıkara çıkara esniyordu

sedyeden kalkarken ^gel canım^ diye elimi tutup kaldırdı doktor ya

ilgisi konusması çok şaşırttı beni . Her takibi yaptı hatta kafası önden gidiyor dedi hemde 2hafta önden gidiyormus söylemediler mi sana dedi yok dedim . Bir sıkıntı teşkil etmiyor iri uzun boylu bir erkek geliyor size dedi. Tansiyonu mu ölçtü 15/9 cıktı ilaca basla heemn ne duruyorsun dedi Önceki doktorum günde iki kez 15 olursa ilaca basa demişti olmadı hiç başlamadım dedim . Öyle şey mi olur yükselmesii bekleyemezsin ani bir yükselmeyle bebek bağını koparttıp öle bilir dedi .Bütün ilaclarıma tamam devam et dedi

uzun uzun bakıp durduk anlıyacagınız . Bu hastanede normal doğum 1750 sezryan 1350 ddi . tabii bu hastanenin bakımıda diger hastaneden yüksek
Kafam karıstı aslında kötü olmus oldu aslında sabah gittiğimde cıkısta taamam bu hastane bu doktor dedim doğumda fiyatıda iyi dedim de. Diger doktorun bu kadar ilgili olduğunu bilmiyordum .
Eşim tabi kide karar verdim sabah ki diyor

hem o doktoru faceboktan takip ediyordun onu istiyordun sende sürekli gösterip duruyordun diyor

haklı da hep o doktora gidelim demiştim . Beni azarlayan , ağlatarak cıkartan doktordan sonra herkesi sevebilirim herkes melek gözükür gerçi

Bu arada kızlar Sezeryan normalden daha uygun mus tekrar gidip yanlış yazdınız heral dedim yok dogru normal doğumu teşvik ediyoruz biz dediler. Yüksek olunca mı teşvik olyor anlamadım tabi

sizin oralarda da mı öyle