2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende 2010 da kızıma hamileyken burda tanıştıklarımla, instagram ve Facebook sayesinde hala görüşüyoruz arkadaşlarla çok güzel aynı yaştaki çocuklarımızı görmek çok hoş bişey. İsteyenler benide ekleyebilir:)

Bu ayda doktor değiştirmekte çok kötü:KK51: ama malesef doktorumuz yüzünden .Buğün eşim izin alınca İle gitmişken iki özel hastaneden randevu aldım:halay:birini sabah birini öğleden sonraya aldım .Bebeğimi görecem diye çok mtluyum tabi :KK49:iki doktoruda sevdim şimdi kararsızım :kızgın:.Sabah ki doktoruma doha önce 9 haftalıkken gitmiştim seviyordum zaten güzelde baktı anlattı hiçbir tehlike yok dedi ilaclarıma baktı kullandığım vitaminleri cok buldu azalttı yiyeceklerden alma taraftarı . Gitmişken doğum paketlerini sorduk Normal doğum 1100 tl , sezeryan 1060 , epidural (agrısız) normal doğum 1700 .

Öğleden sonraki doktorumu komsum önerdi onda dogum yapmış . gittim inanılmaz iyi baktı 20 dk dan uzun sürdü her hareketinin fotografını cekti baktı güldük bizim bebiş dilini çıkara çıkara esniyordu:KK48: sedyeden kalkarken ^gel canım^ diye elimi tutup kaldırdı doktor ya :oha:ilgisi konusması çok şaşırttı beni . Her takibi yaptı hatta kafası önden gidiyor dedi hemde 2hafta önden gidiyormus söylemediler mi sana dedi yok dedim . Bir sıkıntı teşkil etmiyor iri uzun boylu bir erkek geliyor size dedi. Tansiyonu mu ölçtü 15/9 cıktı ilaca basla heemn ne duruyorsun dedi Önceki doktorum günde iki kez 15 olursa ilaca basa demişti olmadı hiç başlamadım dedim . Öyle şey mi olur yükselmesii bekleyemezsin ani bir yükselmeyle bebek bağını koparttıp öle bilir dedi .Bütün ilaclarıma tamam devam et dedi :KK53:uzun uzun bakıp durduk anlıyacagınız . Bu hastanede normal doğum 1750 sezryan 1350 ddi . tabii bu hastanenin bakımıda diger hastaneden yüksek :KK43:

Kafam karıstı aslında kötü olmus oldu aslında sabah gittiğimde cıkısta taamam bu hastane bu doktor dedim doğumda fiyatıda iyi dedim de. Diger doktorun bu kadar ilgili olduğunu bilmiyordum .
Eşim tabi kide karar verdim sabah ki diyor :KK70:hem o doktoru faceboktan takip ediyordun onu istiyordun sende sürekli gösterip duruyordun diyor :oops:haklı da hep o doktora gidelim demiştim . Beni azarlayan , ağlatarak cıkartan doktordan sonra herkesi sevebilirim herkes melek gözükür gerçi:işsiz:
Bu arada kızlar Sezeryan normalden daha uygun mus tekrar gidip yanlış yazdınız heral dedim yok dogru normal doğumu teşvik ediyoruz biz dediler. Yüksek olunca mı teşvik olyor anlamadım tabi :KK48: sizin oralarda da mı öyle
Normal neden daha pahalı ya bence bu teşvik değil tam tersi oluyor

Kızlar günaydın bu aralar yoğunum pek giremiyorum girsem de yorum yapamıyorum iyisinizdir hepiniz inşallah

Gunaydin.ben bi gun bogaz agrisiyla bi gunde asiri grip olmus sekilde uyandim(uyuyabildim denirse) bebegimi etkilemez insaallah sicak su limon balla ayakta kalmaya calisiyrm

Bende watsap instag. Kullaniyorum ama eklemek yasakmis belki bu sene gelmistir yasak birbirnizle hala gorusuyor olmanız ne guzel

2015 agustos annelerimizle hala görüşüyoruz gerçekten çok güzel dostluğumuz oldu burdada olsun isterim önce face grubuyla başladık şimdi whatsap daha aktifiz

Bu ayda doktor değiştirmekte çok kötü:KK51: ama malesef doktorumuz yüzünden .Buğün eşim izin alınca İle gitmişken iki özel hastaneden randevu aldım:halay:birini sabah birini öğleden sonraya aldım .Bebeğimi görecem diye çok mtluyum tabi :KK49:iki doktoruda sevdim şimdi kararsızım :kızgın:.Sabah ki doktoruma doha önce 9 haftalıkken gitmiştim seviyordum zaten güzelde baktı anlattı hiçbir tehlike yok dedi ilaclarıma baktı kullandığım vitaminleri cok buldu azalttı yiyeceklerden alma taraftarı . Gitmişken doğum paketlerini sorduk Normal doğum 1100 tl , sezeryan 1060 , epidural (agrısız) normal doğum 1700 .

Öğleden sonraki doktorumu komsum önerdi onda dogum yapmış . gittim inanılmaz iyi baktı 20 dk dan uzun sürdü her hareketinin fotografını cekti baktı güldük bizim bebiş dilini çıkara çıkara esniyordu:KK48: sedyeden kalkarken ^gel canım^ diye elimi tutup kaldırdı doktor ya :oha:ilgisi konusması çok şaşırttı beni . Her takibi yaptı hatta kafası önden gidiyor dedi hemde 2hafta önden gidiyormus söylemediler mi sana dedi yok dedim . Bir sıkıntı teşkil etmiyor iri uzun boylu bir erkek geliyor size dedi. Tansiyonu mu ölçtü 15/9 cıktı ilaca basla heemn ne duruyorsun dedi Önceki doktorum günde iki kez 15 olursa ilaca basa demişti olmadı hiç başlamadım dedim . Öyle şey mi olur yükselmesii bekleyemezsin ani bir yükselmeyle bebek bağını koparttıp öle bilir dedi .Bütün ilaclarıma tamam devam et dedi :KK53:uzun uzun bakıp durduk anlıyacagınız . Bu hastanede normal doğum 1750 sezryan 1350 ddi . tabii bu hastanenin bakımıda diger hastaneden yüksek :KK43:

Kafam karıstı aslında kötü olmus oldu aslında sabah gittiğimde cıkısta taamam bu hastane bu doktor dedim doğumda fiyatıda iyi dedim de. Diger doktorun bu kadar ilgili olduğunu bilmiyordum .
Eşim tabi kide karar verdim sabah ki diyor :KK70:hem o doktoru faceboktan takip ediyordun onu istiyordun sende sürekli gösterip duruyordun diyor :oops:haklı da hep o doktora gidelim demiştim . Beni azarlayan , ağlatarak cıkartan doktordan sonra herkesi sevebilirim herkes melek gözükür gerçi:işsiz:
Bu arada kızlar Sezeryan normalden daha uygun mus tekrar gidip yanlış yazdınız heral dedim yok dogru normal doğumu teşvik ediyoruz biz dediler. Yüksek olunca mı teşvik olyor anlamadım tabi :KK48: sizin oralarda da mı öyle

Sevindim dokt.lar iyiymiş gerçekten fiyatlarda iyi yanlız bende buay gittiğimde sorucam ücretleri hakkımzda hayırlısı artık...

kızlar...

tüm mesajlarınızı okuyamadım...

benim 50 grlık şeker yükleme testim 164 çıktı... referans aralığı 70-140

çok üzüldüm ağladım. babamda şeker hastası, bebeğime bi şey olur diye.

9 kilo aldım toplam.

doktor 100 grlık yükleme yaptır dedi. ve diyetisyene git dedi.

çarşamba diyetisyene gideceğim.

cumartesi de 100grlık yüklemeyi yaptırmayı planlıyorum.

tecrübeli arkadaşlar???

ya da bu durumu yaşamış -yaşayan arkadaşlar....

YORUM LÜTFEN :KK43:

canım 100 lük yüklemede normal çıkabilir
onun sonucundan sonra diyet yapıp yapılmayacağına karar verilir diye biliyorum

Kızlar rahim değil de ön kısım afedersiniz vajinaya iğne batması gibi sızlama normal mi sizde oldu mu hiç, bebeğim dün tersti bugün başı aşağı da, acaba başını bi yere mi dayadı da onun acısıydı çözemedim acayip canım yandı

bende de var şimdi dr dan çıktım rahim ağzına kafasıyla baskı yapıyor normal dedi
kızlar dogum için lohusa pijaması kısa kollumu yoksa uzun kollumu düşünüyorsunuz? benim erkn dogum yapma riskimde var mayıs içinde olabilir dogum ve sezeryan dogum olcak büyük ihtimal sizce ne almalıyım?
kısa kollu alıp sabahlık alabilirsiniz havalar yumuşadı baya

Kizlar afedersiniz ama benim de vajinam agriyor agri sizi arasi bisey:/ adim attikca oluyor normal mi yoksa bi sorun mu vardir

Kızlar ya bacak aramda yukarı bölgedeki kemiklerim ağrıyor oturup kalkarken sanki kırılıyor gibi birde kalcam ağrıyor sizde de var mı sırtım da ağrıyor

benimde yürürken yataktan kalkarken eğilirken çok fena vajinada ağrı vardı dr ultrasonda gösterdi kafa aşağıda rahme baskı yapıyor normal ilerleyen haftalarda artacak o ağrı dedi

Kızlar sizinde bebekleriniz sürekli yer degiştiriyormu? Onceden boyle degildi bu aralar çok yer değiştiriyor bu da bebeğin hareketlerini algılamama zorlaştırabiliyor pozisyonuna bağlı olarak

Kızlar ya bacak aramda yukarı bölgedeki kemiklerim ağrıyor oturup kalkarken sanki kırılıyor gibi birde kalcam ağrıyor sizde de var mı sırtım da ağrıyor

benim de öyle pelvis bölgesi inanılmaz ağrıyor yürürken zorlanıyorum :( gece sağa saola dönerken d eçok zorlanıyorum artık

Geçmiş olsun canım grip bizde de mevcut oğlum ve ben fenalardayız cabucak atlatırız inşallah
:( Gecmis olsun miniginle sana da Rabbim acil sifa versi
Geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım ortalarda salgın var bizler ilaç ta alamadığımız için daha da dikkat etmemiz lazım
Sagol canm esim hastaydi uzak durdu aslinda ama yine de ayni evde ne kadar uzak kalabiliriz ondan kaptm herhalde.ne guzel kışı atlattm hasta olmadan diyordum kii suan kafami kaldiramiyorm

Back
X