2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet haklısın onu bebek doğunca alırım büyük ihtimalle yoksa zaten kangurunun içinde kaybolur yavrucak.. :KK70:
Sen de gece vardiyasına çıktın ha! Ben her gece 3'te muhakkak uyanırım. Şu hamilelikte deliksiz uyuduğum gece sayısı 5'i geçmemiştir. İsmi ben de bildirmemişim. Büyük ihtimalle Yiğit olacak. Göktuğ ve Kutay da aklımdan geçti ama Göktuğ'daki k'yi t yapıp dalga geçerler diye vazgeçtim. Hem eşim de istemedi.

Kızlar yemeyim yemeyim diyorum ama saat 3 oldu hala uyyamadım. Ee uyanık durunca da acıkıyor insan :KK53: :KK70:
Başladı mı çocuk oynamaya tam 2 saattir durmuyor içim ezildi mutfak bana çık yataktan gel gell diyye sesleniyor. Inat ettim yemiycem dedim yeter uycam dedim baktım uyutmuyo..
aman aklimda durcana midemde dursun dedim ve 1 tane pide yedim yanlışlıkla:KK70::oops::oops:
Ben hiç böyle biri değildim millet zorla yemek yediriyordu ya bana. :KK43:

Mide için soda veya Gaviscon içiyor musun? Hazımsızlıkla limon sıktıım sade soda, yanmada Gaviscon iyi geliyordu.
Sade soda içiyorum canım..
benim midem yanıyor geceleri ama 1 saat sonra da yanması geçiyor kazınıyor bu sefer de yemeden duramıyorum geceleri böyle sürekli ama çok sıkıldım bu durumdan..

Kızlar ben bu ara dondurmaya takmış durumdayım aşırı canım istiyor ve dayanamayıp yiyorum hasta olurum diye korkuyorum ama elimde degil. Gerçi ben Antalya da yaşıyorum burda yaz havası var ama genede içimde rahat etmiyor yemesemde olmuyor :anne:
Bende Antalyadayım. Hangi hastaneye gidiyorsunuz

Günaydın kızlar valla mesajları okudukça heyecan yaptım Doğuma az kaldı zaten çoğumuz haziran değil de mayısta doğuracak gibiyiz bende kendimi nedense haziran gibi hissetmiyorum hatta dalga geçiyorum madem magıs olacaksa 19 mayıs olsun anasının milli bayramı:KK70::KK70:
Ahahaaa çok güldüm:) valla ben de mayıs gibi doğurcağımı hissediyorum hayırlısıyla sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza...

Ahahaaa çok güldüm:) valla ben de mayıs gibi doğurcağımı hissediyorum hayırlısıyla sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza...
Kocam benimle dalga geçerdi korkuyorum diye malum geceden bende inat 19 mayıs gençlik bayramı dedim öyle de oldu:KK70::KK70:şimdi kızımı istiyorum öyle gelsin erken doğurtcam kendimi:KK70:

Gece aciktiginizda hafif şeyler yemek gerek kızlar yani süt için yoğurt falan mesela.sonea nasıl uyuyorsunuz yedikten sonra .ben normalde bile yiyemiyorum gerçi artık şeker olduğu için pide falan ama gece kalksam herhalde süt yoğurt yerim.genelde ben geceleri çok susuyorum su iciyorum uyandığımda
Benim doktorum ayda 2kg geçme demişti ama son aylar için geçerli mi bilmiyorum

Kizlar hayirli gunler.gecende yazmistim bogazlarim sis yutkunamiyorum diye.demin afedersiniz balgam cikardim kanliydi korktum yaaaa o_Obasina gelen warmi
Canım bende 2 ay önce falan hasta oldum bende balgam kadı gece burnum kuruyunca ya kanlı sümğk veya kanlı balgam oluyor yani burnumuzda kuruyanlar nefes alamayınca yutkunamayınca Boğaz’a iniyor

Haftalık yarım kg normal ama sanki o ilerleyen haftalarda yarımla kalmayacakmış gibi geliyor :KK45:Bugün üst üste 2-3 saçma şey yaşayınca canım çok sıkıldı. Yemeğe saldırdım. :mad: Bakalım kaçla kapatacağız sezonu.
Bende bu sabah bi uyandim 1 kilo almışım bir gunde iki gündür hamurisi ve tatlıya takmıştım kafayı mükafatını bugün aldım tabiki daha çok var doğuma benim kendimi acilen frenlemem lazım nasıl olucaksa

Günaydın kızlar valla mesajları okudukça heyecan yaptım Doğuma az kaldı zaten çoğumuz haziran değil de mayısta doğuracak gibiyiz bende kendimi nedense haziran gibi hissetmiyorum hatta dalga geçiyorum madem magıs olacaksa 19 mayıs olsun anasının milli bayramı:KK70::KK70:

Banada hep mayıs sonu geliyo ve şimdi sen yazdın da aklıma geldı kız 19 Mayıs evlilik yıldonumu bizim :)

Merhaba kızlar :) bugün 26+2yıl doktora gittim bebek 34,8 cm 940 gram olmuş :) keyfi yerindeydi ama 7 kilo almışım doktor üst sinirdasin dedi :/ açlık tokluk şekeri istedi tokluk verdim açlığı da yarın vereceğim . Ona göre şeker yüklemesi isteyecek mis
takmayın kiloyu bana 18-20 kilo aldım hiçte sallamıyorum valla bebeğim sağlıkla gelsin kilolar gider sadece verdiğim kiloyu geri aldım vermesini de bilirim :)

takmayın kiloyu bana 18-20 kilo aldım hiçte sallamıyorum valla bebeğim sağlıkla gelsin kilolar gider sadece verdiğim kiloyu geri aldım vermesini de bilirim :)
Ya öyle de etraftakiler moral bozuyor çok almışsın falan diyorlar ne bilim . Ben bbi de bünye olarak çabuk alıp zor verenlerdenim.o yüzden korkuyorum. Doktor daha bi kilo bile olmayan bebek için çok kilo almışsın dedi

Ya öyle de etraftakiler moral bozuyor çok almışsın falan diyorlar ne bilim . Ben bbi de bünye olarak çabuk alıp zor verenlerdenim.o yüzden korkuyorum. Doktor daha bi kilo bile olmayan bebek için çok kilo almışsın dedi
hiç takma kafana yediğine içtiğine dikkat et eter istemeden alıyorsun zaten ben nasıl aldığımı bilmiyorum valla şeker hastasıyım birde dikkat ederim ama alınıyor işte verirsin merak etme ne veremeyenler gördü bu gözler hırs etmen yeterli verirsin

Bende bu sabah bi uyandim 1 kilo almışım bir gunde iki gündür hamurisi ve tatlıya takmıştım kafayı mükafatını bugün aldım tabiki daha çok var doğuma benim kendimi acilen frenlemem lazım nasıl olucaksa
Ekmek, hamur işi vs. kendini anında belli ediyor. Hiç affı yok. Ben de annem yüzünden geçen ay çok kilo aldım :-) Sağ olsun ne zaman börek, sarma yapsa çağırdı. Off offf. Onları yemeseydim şu an en fazla 4.5 kg almış olurdum. Şu an toplam 6.5 kg aldım. Senin kaç oldu?
Merhaba kızlar :) bugün 26+2yıl doktora gittim bebek 34,8 cm 940 gram olmuş :) keyfi yerindeydi ama 7 kilo almışım doktor üst sinirdasin dedi :/ açlık tokluk şekeri istedi tokluk verdim açlığı da yarın vereceğim . Ona göre şeker yüklemesi isteyecek mis
Allah Allah. Bu doktorların bazıları niye abartıyor ki? Ben ilkinde de ya 24 ya 26. haftada 6 kg almıştım. Dr hiç uyarmamıştı. Hatta ben kgyi sorun edince gayet normal diyordu. Nitekim toplamda da 11 kg aldım. Sen hamileliğe kaç kg ile başladın?

Back
X