- Konu Sahibi Blackbluee1
- #34.401
Sağol canım araştıracam şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım araştıracam şimdi
Ben bugün 35 te aldım izni doktor izin vermedi canım agırlaştım zaten 1 hafta idare et 36 da alırsın olmadı 37 olsa daha iyi tabi37. Haftaya kadar çalışan arkadaşlara çok imreniyorum. Bir yandan gücüm azaldı çalışasım yok bir yandan vicdan azabı yapıp zaman biriktirmem lazım diyorum. Pazartesi 35 +1 olacak 2 hafta daha idare edebilirmiyim acaba emin değilimbugün emzirme atleti, sütyeni işini hallettim öğle arasında birde hastane icin terlik aldım süslü püslü değil normal gezerin sağlıkçı terliklerine benziyor tatlı bi pembe rengi normalde de evde kullanılır diye başka eksik kalmadı gibi. H.sonu dolabı gelecek temizlik yapılmadı onuda haftaya bi ara kadın çağırıp hallettireceğim. Hediyeliklerini bitiremedim daha
![]()
Sağol canım baya uğraştırdı ama güzel olduGayet guzel olmus. Güle güle kullanın cok beğendim canim :)
Canım gözün aydın darısı bize.Kizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Yok açılma vs hiçbir şey. Yürüyüşte yapmaya çalışıyorum ama bakalım...Canim acilman olsun yeter suni sanciyi doktor da veriyor.Acilman da mi yok Yuruyus yap bol ol
Ay çok sıkıldım gerçekten artık kaldıramıyorum aşırır agirlastim. O yüzden doğsun istiyorum bir de kilosu önde olduğu için çok tombiklesmesini de istemiyorum..tosbik gununu beklemek istiyo belki olamaz mi annem biraz daha uyusun dinlensin sonra zir zir agliycam diyo belki tontonun annesi
herkes dua ediyo agrim sancim olmasin bebisim beklesin sen hemen dogsun istiyon balim![]()
Benim doktorum 37 haftayı dolduran bebek kuvezde kalmaz dedi 37+0yani neden kalsın ki etrafımda duyduklarimdan da hiç kalan yok o hafta ve sonrasında
ay canım ne güzel allahım sağlıkla almayı nasip etsin ben küvöze girme ihtimalinden çok korkuyorum ciğer geliştirici falan yaptı ama riske atmayalım diyor bende 37+4 olmuş olacağım..38+0 bile olsa biraz daha rahat olabilirdim belki.. bu arda bizim yıldönümümüz 28 mayıs o yüzden 28 i olsa ne güzel olur diye düşünürdüm
sende yaz lütfen buraya güzel haberleri doğumdan sonra
aynen canım ama zaten nişan bile gelse hemen doğmayabilir.. 2-3 hafta bekleyenler bile var nişandan sonra.. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza![]()
tabi canim haklisin ister istemez bunaliyo insan hareket kisitli gunler gecmiyoCanım gözün aydın darısı bize.
Yok açılma vs hiçbir şey. Yürüyüşte yapmaya çalışıyorum ama bakalım...
Ay çok sıkıldım gerçekten artık kaldıramıyorum aşırır agirlastim. O yüzden doğsun istiyorum bir de kilosu önde olduğu için çok tombiklesmesini de istemiyorum..hayırlısı bakalım
Canim bunlari dusunup dert etme kendine.sknti olacagi varsa 40haftada doganda da olur.normalde kuvoze girmemesi lazm o haftada ama baska bi aksilik cikar emin ellerde olmasi acisindan alinir kuvoze seni anliyorm kotu tecrubenden boyle dusunuyorsun ama at aklindan bunlari cok guzel olucakk cok az kaldi dort gun varr ben cok heyecanliyim
Bu arada ciger gelistirici igneyi neden yaptilar ciger gelisimi artik tamamlandi diye biliyorum
Kilosu fln nasil suan bebisinin
Babylicious insaallah tecrubelerimizi yazacak kadar durumumuz iyi olur saat kacta alcaklarms bebegini.bize yedi bucukta hastanede olun dediler iki dogum varms bizimle birlikte.uzun surmez sanirim
Yildonumuze denk gelmesi ne buyuk kismettt cok guzel denk gelmis![]()
Canım gözün aydın darısı bize.
Yok açılma vs hiçbir şey. Yürüyüşte yapmaya çalışıyorum ama bakalım...
Ay çok sıkıldım gerçekten artık kaldıramıyorum aşırır agirlastim. O yüzden doğsun istiyorum bir de kilosu önde olduğu için çok tombiklesmesini de istemiyorum..hayırlısı bakalım
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin inşallahDoğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun hayırlı evlatlar olsun inşallah
Benim de bugün canım çok sıkkın kardeşimi hastaneye yatırdık böbrek yetmezliğinden diyalize girdi çok ağladım
Amin canım çok sağolÇok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin inşallah
Madem normal olacak neden suni sancı verecekler ki 37+0 da çok saçma, kilolu da değil dediğin gibi. Gelişim geriliği için mi 37+0da doğum olacak dedi doktor. Açılma olmamış ,günü gelmemiş , sancı yok o zaman suni sancı çok gereksiz gibi geldi bana. Ama şimdi diyen doktor olunca da doktor gibi ahkam kesmek de doğru olmaz. Başka bir doktora daha mı gorunsen acabaarkadaşlar 37+0 a gün verildi 1 hafta sonra doğum yapıyorum lakin ben sezeryan sanıyordum , bebekte gelişme geriliği var 2119 gr bi de sınırın altında kilosu , doktor dediki o anki açılmana göre bakılır karar verilir dedi normal doğumda olur dedi ben şokkkkk suni sancıyla bu kilodaki bebek doğar mı yahu .. iri bebek daha kolay doğar diye biliyorum bunlar bana işkence çektirip sonrada sezeryana alırlar kesin napıcam ne diyorsunuz hanımlar durumuma ilk gebeliğim ve kafamda deli sorular.
bana da çok deli işi geldi açılmana göre bakacaz öyle karar vericez diyorlar ama bu kilodaki bebek normal doğum için riskli onu geçtim açılma olacağını hiç sanmıyorum çünkü hamileliğim gelişme geriliği dışında her şeyi normal suni sanı verip beni denek olarak kullancak bunlar kesin fakülte hastanesi ve eskişehirdeyim başka hastane kabul etmiyor otoimün hepatit hastasıyım artı gelişme geriliği olduğu için.Madem normal olacak neden suni sancı verecekler ki 37+0 da çok saçma, kilolu da değil dediğin gibi. Gelişim geriliği için mi 37+0da doğum olacak dedi doktor. Açılma olmamış ,günü gelmemiş , sancı yok o zaman suni sancı çok gereksiz gibi geldi bana. Ama şimdi diyen doktor olunca da doktor gibi ahkam kesmek de doğru olmaz. Başka bir doktora daha mı gorunsen acaba
Gözün aydın canım çok geçmiş olsun rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun37+3 de, sezeryan doğumla 2800 ile kızım dünyaya gözlerini açtı 3 günlük küvez macerası sonrası evimize geldik.mamasız bol anne sütlü günlerimiz olsun inş .darısı doğumu yaklaşan tüm haziran annelerine
Bilmiyorum ki hangi arkadaşti o ,? Bence özel bi durumu vardır onun . Ciğer geliştirici iğneyi de bu haftada hiç duymadım . Neyse canım çok şükür bebeğini kucağına alacaksın .çok zor yollardan geçtincanım bir arkadaşımız yazmış ya 37+3 te doğum yapmış 3 gün küvözde kalmış.. bende ondan korkuyorum gerçi doktorum iğne falan verdi bugün 4 tane ciğer geliştirici oluyorum.. yani ihtimali sıfıra indirmek için sanırım
Küçük cocuk daha kolay dogar ama normal doguma günmü verilirmiş? Neden bekletmiyorlarki? Dr um sezeryan bile olsa 39 dan önce alma taraftarı değilarkadaşlar 37+0 a gün verildi 1 hafta sonra doğum yapıyorum lakin ben sezeryan sanıyordum , bebekte gelişme geriliği var 2119 gr bi de sınırın altında kilosu , doktor dediki o anki açılmana göre bakılır karar verilir dedi normal doğumda olur dedi ben şokkkkk suni sancıyla bu kilodaki bebek doğar mı yahu .. iri bebek daha kolay doğar diye biliyorum bunlar bana işkence çektirip sonrada sezeryana alırlar kesin napıcam ne diyorsunuz hanımlar durumuma ilk gebeliğim ve kafamda deli sorular.