Kızlar korkmayın ya normal doğumdan emin olun o epizyotomi dedikleri kesi çok küçük bişey yani ne kadar çok kesi atsalar bile atacakları maksimum alan belli

onun için korkulacak bişey yok zaten epizyotomiden korkuyorsanız sizi temin ederim hissetmiyormusunuz bile doktorun ne ara attığını. Sancıya gelince de sancı nasıl bişey onu bilmiyoruz demissiniz. Ben suni sancı aldığım için normal sancıyı bende bilemiyorum. Ama suni sancıyı bile o kadar abarriyolardi ki yok acaip zor vs vs...
Suni sancı aldığım halde 2 saat sıkıntı çektim sadece ve açılmam çok çabuk oldu suni olduğu için bir anda 4 cm den 8 e cıktı ve kendimi doğum hanede buldum. O yüzden başı büyükmüş vs. Ne kadar buyuk olabilir ki..
Yani Herhangi bir sağlık sorunu falan yoksa ben hepinizin normal yapabileceğine inanıyorum. Yaparım ne var ki herkes yapıyor gibisinden kendinize pozitif düşünce yukleyin eminim yaparsınız

Ben çok şükür bugün 10. Günüm sanki hiç doğurmamış gibiyim..
ilk günden ayaga kalktım 4 kilo bebek doğurdum düşünün..

Doktorunuz , yanınızda ebeler oluyo. Doğumu ebeler yaptırıyor diye bi söylenti vardı hayır doktor yaptırıyor.

Ebeler sadece doktorun istediklerini getirip götürüyorlar iğne falan yapılacaksa yapıyorlar bebeği giydiriyolar doğunca ölçüm falan alıyorlar. Hepsi de doğumda destek oluyor sana..
O anı yaşamak çok güzel gerçekten..
En sonunda sesiyle ortalığı yıkan miniginiz doğunca hepsini unutuyorsunuz.