• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah razi olsun canim cok sagol. Darısı hepimizin başına yawrularimizi alip güle oynaya ewlerimize gitmeyi de nasip etsin rabbim heycandan su saat oldu uyuyamadim :dua:

Amin amin kıyamam sana ya. O günlerde gelecek canım inşallah bak yavaş yavaş yaklaşıyoruz bebislerimize :)

Bizim ki 1 günde 100 gr almış . Doğum kilosu 3.350 idi 3. Gününde 3.20 gr düşmüş dün hemşireler dedi ki 3.250 gr oldu. Çok sevindim birde rengi açılmış sarılıktan ötürü rengi koyumsu gibiydi yavrum nasıl güzelleşmiş toparlanmış. Daha da iyi olacak insallah.

Canim sarilik vardi zaten dun gece yatis yapildi o sebepten. 24 saat mor isikta kaldi.. rengi falan duzeldi, ama uyku hali hic duzelmiyor. Uyanamadigi icin emziremiyorum. Sagip zorla veriyorum neler yapiyorum 2 lokma sut verebileyim diye.

Canım ayak topuğunu sık bastır biraz benimkide öyle idi uyanmaz allahım neler neler yapardım altını açınca çok sınırlı olurdu onda bile uyanmıyordu saglikocaginin hemşiresi öğretti burun sıkma dedi. Topuğunu sıkıyorsun biraz bastıracaksın ama uyanıyor :) bazen ağlayarak uyanıyor.

Kızlar nisan geldi :KK17: uyanik kimse varmı ? Neyapmam lazm yardm edin. Panik yapcam yalnzmevde.

Canım benimde pazartesi sabah nisan gelmişti.

Akşamüstü doktora gittik kanamam durmadı ara ara geldi doktor durmazsa gel bakalım demişti . Doğumun başladığını söyledi salı günü sabah 9a yatış verdi ama nst de sancı çıktı sabahı beklemeyebilir istersen yatıralım dedi ben kabul etmedim ev yakın dedim sürekli alttan muayene edecekleri için kabul etmedim. Her neyse eve geldik sancılarım gece 11 e doğru daha da sıklaştı 4 dakika da 1 olmaya başlayınca biz gidelim dedik ve gece 02.30 da oğlum doğdu normal doğumla :)suni sancı verilmedi. Çok şükür çokta zor olmadi . Allah yardımcin olsun canım güçlü kuvvetli ol bol bol nefes alıp ver nefesini boşa sakin harcamam nacizane tavsiyem güzel haberlerini bekliyrouz :)

bugun 14 gunu geride biraktim yawrumu orda birakali sabir canim benim herseyin basi. sağlikli olsunlar yeterki. anne olmak zor allahim tum annelere guc kuwwet wersin insallah canim. simdi yawrumu gordum bende ilk defa mutlu haber aldim. sukur rabbime emzirmeye cagirabilirlermis yarin onun icin dua ediyorum simdi canim ilk kez alcam kuzumu kucagima. insallah sende hemen kavusursun.

Birde benim bebe çok ağlıyormus :( sürekli meme isteyen bir bebekti zaten ağzı boş kalsın hiç istemiyordu . Emzik almayacağım demiştim ama aldim rahatlamıştım biraz orda da çok ağlayınca hemşireler Eldivenin bir parmağını bağlayıp ağzına vermişler :( hiç durmuyor yoksa dedi hemşire .. of of

Kızlar benim sancılar geri kaçtı ya... dün gece 23.30 da ne olur ne olmaz bi acile gidelim diye gittim hiç sancı çıkmadı. açıklık da 1 parmak dedi ebe.. gönderdi beni geri. ağrıların sıklaşırsa suyun gelirse çok baskı hissedersen alt tarafta gel dedi. şu an sancım yok ama çatı dedikleri yerde ağrım var ve o kahverengi sümük gibi akıntı geliyor hala... beklemedeyim şu anlık

Amin amin kıyamam sana ya. O günlerde gelecek canım inşallah bak yavaş yavaş yaklaşıyoruz bebislerimize :)

Bizim ki 1 günde 100 gr almış . Doğum kilosu 3.350 idi 3. Gününde 3.20 gr düşmüş dün hemşireler dedi ki 3.250 gr oldu. Çok sevindim birde rengi açılmış sarılıktan ötürü rengi koyumsu gibiydi yavrum nasıl güzelleşmiş toparlanmış. Daha da iyi olacak insallah.
benimki 3400 dogdu en son 2800 e kadar düsmustu kilosu canim simdi kac hic bilmiyorum. zayifladikca kotu gozukmustu gozume cirkinlesir gibi bole sarimsi bi teni olmustu o yuzden korkmustum bende simdi teni beyazladi acildi guzellesti yawrum. Seninde kuzu toparlanyo bak annesi sukur rabbime onlar bize kavusmak icin cabaliyolar

Kızlar benim sancılar geri kaçtı ya... dün gece 23.30 da ne olur ne olmaz bi acile gidelim diye gittim hiç sancı çıkmadı. açıklık da 1 parmak dedi ebe.. gönderdi beni geri. ağrıların sıklaşırsa suyun gelirse çok baskı hissedersen alt tarafta gel dedi. şu an sancım yok ama çatı dedikleri yerde ağrım var ve o kahverengi sümük gibi akıntı geliyor hala... beklemedeyim şu anlık
allahim kolaylik wersin canim bi avazda dogurursun insallah. ama bekle ewde olsun acilman agrilar sana hadi hastaneye gidelim dedirtcektir onu biliceksin zaten sıklasınca git. o akıntıda olur suyun gelirse hic zaman kaybetmeden git tamam

Birde benim bebe çok ağlıyormus :KK43: sürekli meme isteyen bir bebekti zaten ağzı boş kalsın hiç istemiyordu . Emzik almayacağım demiştim ama aldim rahatlamıştım biraz orda da çok ağlayınca hemşireler Eldivenin bir parmağını bağlayıp ağzına vermişler :KK43: hiç durmuyor yoksa dedi hemşire .. of of
Yaaa teyzesi kurban olsun onu verene :KK200::nazar:
kuzum kucuk kuzular gibi desene nereyi kemirceni sasirmis bu gunlerj gulerek anlaticaz canim uzulme bebek aglar bebek meme ister benimkinin de agzi surekli emmer gibi yapiyo dil disarda Hoppa kavusalim mememe bagliycam ole kalsin orda :-)

Yaaa teyzesi kurban olsun onu verene :KK200::nazar:
kuzum kucuk kuzular gibi desene nereyi kemirceni sasirmis bu gunlerj gulerek anlaticaz canim uzulme bebek aglar bebek meme ister benimkinin de agzi surekli emmer gibi yapiyo dil disarda Hoppa kavusalim mememe bagliycam ole kalsin orda :-)

Mujdeee bende emzirmek için gideceğim bugün ay çok mutluyum kucağıma alacağım :halay: şimdi aradılar saat 12 de emzirmeye gelebilirsin diye çok çok mutluyum allahım çok şükür :KK200:

Hadi gözümüz aydın olsun. Canım bak bugün ikimiz de koklayacağız yavrularımızı :KK19:

Çektiğim ağrını kasılmamı sancımı anlamiyorum ki. Hâlâ kan geliyor adetmişim gibi. Adet ağrısı var düzensiz. Doktora goturmedi benimki daha doğmadın merak etme dedi ise gitdi..kırıldım çok. Kendim gitcem simdi

Çektiğim ağrını kasılmamı sancımı anlamiyorum ki. Hâlâ kan geliyor adetmişim gibi. Adet ağrısı var düzensiz. Doktora goturmedi benimki daha doğmadın merak etme dedi ise gitdi..kırıldım çok. Kendim gitcem simdi
Canım , ben çok anlamam nişan ne miktarda nasıl geliyor falan ilkinde gelmediği için ama bildiğim kadarıyla adet gibi kan olmaması lazım, Bence sen bi hastaneye git , baksınlar durumuna

allahim kolaylik wersin canim bi avazda dogurursun insallah. ama bekle ewde olsun acilman agrilar sana hadi hastaneye gidelim dedirtcektir onu biliceksin zaten sıklasınca git. o akıntıda olur suyun gelirse hic zaman kaybetmeden git tamam
Bugün nst için gittim yine, acilde deli ettiler beni doktorun kağıt yazmamış bakamayız diyo neyse ki poliklinik varmış başka bir doktora anlattım derdimi o da çektirdi nst çok şükür çok hafif sancıların dedi çocuk rahat dedi pazartesi doktoruna gelirsin dedi.

Canım benimde nisanım geldi şancı da oldu biraz geçti şimdi az akıntı içind e kan var ama sadece bel agrım var hastaneye ben sancılar 5 dk düzenli şekilde gelince gitcem hastanede stres oluyorum hem 2 de bir çatı muayenesi yapıyorlar

Mujdeee bende emzirmek için gideceğim bugün ay çok mutluyum kucağıma alacağım :halay: şimdi aradılar saat 12 de emzirmeye gelebilirsin diye çok çok mutluyum allahım çok şükür :KK200:

Hadi gözümüz aydın olsun. Canım bak bugün ikimiz de koklayacağız yavrularımızı :KK19:
ayyyyy wallami ben de senin kadar sewindim inan canim gozumuz aydin sukur rabbime :KK200::KK19:

Canım ayak topuğunu sık bastır biraz benimkide öyle idi uyanmaz allahım neler neler yapardım altını açınca çok sınırlı olurdu onda bile uyanmıyordu saglikocaginin hemşiresi öğretti burun sıkma dedi. Topuğunu sıkıyorsun biraz bastıracaksın ama uyanıyor :) bazen ağlayarak uyanıyor.
Valla bu durum beni korkutuyor fototerapi aldi gecen gun sariliktan sebep. Simdi sarilik yok ama yine de uyuyor surekli. Kendiliginden asla uyanmiyor. Az once dedigin gibi yaptim topugunu sıktım oyle uyandi agladi falan, 2 dk emdi hemen uykuya gecti yine. Nasil besleyecegim ben kizimi ya :( normal mi boyle olmasi ne zaman duzelir ki?

Bugün nst için gittim yine, acilde deli ettiler beni doktorun kağıt yazmamış bakamayız diyo neyse ki poliklinik varmış başka bir doktora anlattım derdimi o da çektirdi nst çok şükür çok hafif sancıların dedi çocuk rahat dedi pazartesi doktoruna gelirsin dedi.
iyi canım ama sen kendini gene de takip et hurma ye aşırı yemek yememeye dikkat et yürü açılman olmasi icin bide stres yapma bebegine kavuscani kucagina alcani hayal et simdiden kendini dogumda bagirmamaya gücünü ıkınmaya vercene dair motive et heycan korku yok relaks sakin ol insallahim agrisiz sancisiz kolay dogumlar nasip eder rabbim

Valla bu durum beni korkutuyor fototerapi aldi gecen gun sariliktan sebep. Simdi sarilik yok ama yine de uyuyor surekli. Kendiliginden asla uyanmiyor. Az once dedigin gibi yaptim topugunu sıktım oyle uyandi agladi falan, 2 dk emdi hemen uykuya gecti yine. Nasil besleyecegim ben kizimi ya :KK43: normal mi boyle olmasi ne zaman duzelir ki?
40 cikana kadar uykuya duskunluk normal canim hala anne karninda gibi hissediyomus bebekler sarilik atlattiya ondanda bu uyku yogunlugu

Back
X