• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar biliyosunuz bebeğim salı günü doğdu perşembe gününden berinde enfeksiyon ve sarılıktan yoğun bakımda yatıyor. Bugün ilk defa emzirmek için çağırdılar 3 saatte 1 emziriyorum kucağıma alıyorum nasıl moral oldu anlatamam çok şükür rabbime.

AnneAslan AnneAslan canimm bir de bugün ne öğrendim eğer emzirmeye başladı isek çıkması yakınmış Allahın izni ile az kaldı yani :)
Ben saat 3 ten beri hastanedeyim canim hemde ne moral oldu kuş oldum kanatlandim ucuyom walla resmen zorluyo ememek icin uykucu sakin bi bebek benimki ama dedigin gibi almamiz yakin insallah insallah hemen duzelsinler emmeleride kuwwetlensin kavusalim kuzularimiza. Ne kadar guzel kokuyodu yawrum cektim kokusunu icime sardim koynuma izledim heryerini inceledim sukrettim bi kez daha rabbime

Ben saat 3 ten beri hastanedeyim canim hemde ne moral oldu kuş oldum kanatlandim ucuyom walla resmen zorluyo ememek icin uykucu sakin bi bebek benimki ama dedigin gibi almamiz yakin insallah insallah hemen duzelsinler emmeleride kuwwetlensin kavusalim kuzularimiza. Ne kadar guzel kokuyodu yawrum cektim kokusunu icime sardim koynuma izledim heryerini inceledim sukrettim bi kez daha rabbime

Cookk şükür canım evet bin şükür bende 12den veri hastanedeydim gece 12 emmesi de yaptık 1 de çıktım. Sabah 9 da gene gideceğim. Gözümüz aydin olsun bende öyle kokladım durdum bağrıma bastım yavrumu nasıl moral oldu nasıl mutlu oldum anlatamam inşallah mutluluğumuz katlanır en kısa zamanda .

Benimkinin emmesi güzel ama sürekli emmek istiyor sorun orda bıraksam sabaha kadar emecek zor alıyorlar memeden :(

Cookk şükür canım evet bin şükür bende 12den veri hastanedeydim gece 12 emmesi de yaptık 1 de çıktım. Sabah 9 da gene gideceğim. Gözümüz aydin olsun bende öyle kokladım durdum bağrıma bastım yavrumu nasıl moral oldu nasıl mutlu oldum anlatamam inşallah mutluluğumuz katlanır en kısa zamanda .
insallah canim benim ben simdi ewe geldim bi dus aldim uzerimi degistim saat 4 de tekrar emzirme icin gidicem allaha sukur insallah pazartesiye aliriz süt kuzularimizi.
benim orda tek zorlandigim hala kucuk idrara cikarken sancim oluyo mahfediyo beni dayancak gibi degil su iciyorum bide sık sık orda beni mahfetti. Bi kac gune insallah bu da gecer kuzumla ewde rahat ilgilenirim

Benimkinin emmesi güzel ama sürekli emmek istiyor sorun orda bıraksam sabaha kadar emecek zor alıyorlar memeden :KK43:
keske benim kucuk kuzuda emse canim en buyuk derdimiz o olsun :KK200:
yawrum nasil aranir simdi bi dusun kucuk kedicikler gibi :anne: emmek istedikce emzir yeterki emsin hic bisi olmaz. sen yipranyosun yoruluyosun. ama canim anneyiz kuzular icin dayancaz

Kızlar benim bebeğim memeyi tutmuyor ya aslında meme ucuu varmış hemşire öyle söyledi ama tutmuyor sadece biberonla besleyebiliyorum. Sütüm de gelmiyor iki saatte bir 20 CC falan anca. Mama biberon çocuğu oldu çıktı. Çok üzülüyorum.

Kızlar benim bebeğim memeyi tutmuyor ya aslında meme ucuu varmış hemşire öyle söyledi ama tutmuyor sadece biberonla besleyebiliyorum. Sütüm de gelmiyor iki saatte bir 20 CC falan anca. Mama biberon çocuğu oldu çıktı. Çok üzülüyorum.
sütün sagarsan emzirmeye calisirsa yawas yawas gelicektir canim kac gunluk bebegin. 1 hafta zaten cok bi sut gelmiyo sakir sakir gelceni dusunme ole bisi yok. ilk bebeginse biraz daha zor oluyo emzirmek süt gelmesi tahminimce ama ilk emzir sonra mama werilmesi gerekse wer bebek cektikce artar süt allahim kolaylik wersin insallah sütlerin cogalir emzirirsin bol bol bebegini

Geçmişe malesef bakamadım. Çok şükür kavuştum güzel kızıma, ağrılarım beni delirtiyor. Oturup kalkarken ağrıdan çıldırıyorum. Gece 5 dk bile uyuyamadım bizim hatun sürekli ağlıyor. Sütüm inmedi mama için hastane vermiyor. Dün mama vermeyi denedik biberonu yadırgadı reddetti. Sürekli uyumak istiyor özellikle emme sırasında direkt dalıyor. Yapışık ikiz gibiyiz, kanamam hala cok yoğun damar yolları yüzünden çocuğu sabitleyemiyorum. Başkası yardımcı oluncada canım yanıyor. Lastik değilki bu meret çekip çocuğa veresin zorlaya zorlaya perişan oldum. Zaten hastaneden memnun kalmadım. Süt sağma makinesini kaç kez söyledim bebek annesini emmeli diyip geçiyorlar. Yarın taburcu olacağız inşallah, bekleyen arkadaşların Allah yardımcısı olsun hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
Hsyırkı
Hayırlı olsun.. Darısı benim gb bekleyenlere

40. Haftaya da girdik Hale’n bi belirti yok kaç aydın eşimle ilişki yapmamıştık korktuğumuzdan bebek gelsin diye onu bile denedik bende ne ağrı ne sancı oğlum üstler de tepiniyor aşağı da hiç ağrım yok sanırım bu gidişle temmuz anası olcam doğuramayan 2 3 kişi kaldık bizimkiler mi inatçı anlamadım :mad:

40. Haftaya da girdik Hale’n bi belirti yok kaç aydın eşimle ilişki yapmamıştık korktuğumuzdan bebek gelsin diye onu bile denedik bende ne ağrı ne sancı oğlum üstler de tepiniyor aşağı da hiç ağrım yok sanırım bu gidişle temmuz anası olcam doğuramayan 2 3 kişi kaldık bizimkiler mi inatçı anlamadım :mad:
Nisan gibi birşey geldi bende de ama tık yok sadece arada bel ağrısı sıcak su iyi geliyormuş bugün onu yapcam yurucem bol bol merdivende çıkcak inşallah ise yarar

Canim hayirli olsun. Dikislerden korkma bende korktum kabiz oldum ama dr.da dedi merak etme acilmaz dikisin diye. Benim sag taraftaydı mumkun mertebe sola otur ilk zamanlar cok zor oluyor oturmak kalkmak yürümek hatta ama 10gune gayet rahatliyorsun.
Benimkide uyuyordu hep elinden geleni yap kalkmasi icin ben cok kaldiramadim sarılık pek olmadi.
Sisliklerin nedeni neymis ne dedi dr.
Aynı benimde sağ tarafta canım, öldürüyor resmen.. Ayağımı açarak yürüyemiyorum.. Hani normal doğumun avantajı :110:
kandırıldık :KK70:
Ya güzelim gözleri olan oğluma ne oldu bilemiyorum.. Doktor son üç ay akıntı var mıydı dedi.. Hep vardı zaten.. Onun kastı yeşil ve sarı imiş.. Benimki beyaz.. Sadece ilacı kullan dedi.. Salı randevu var bakalım..
Şimdi de göz pınarından kulaklarına kadar beyaz sivilce bastı.. Yıkamadı diye mi acaba? Doktor göbek bağı düşene kadar yıkama dedi..
Bu arada pastalar, börekler işe yaradı mı?

Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun gözünü kendi sütünle de silebilirsin o da iyi gelir
Aminn Amin canım.. Darısı senin gibi bekleyen arkadaşlarımıza inşallah.. Süt ile gözlerini mi sileyim? Hoş öyle sütüm de yok..

Canm kiyamam yaaa bebekler ilk başta uykucular maalesef . :/

Dikişler benim de baya war içli dişli katman katman ama dikişlere bisey olmuyor patlayacağı tek pozisyon çömelme pozisyonuymus benim üstteki dikişler atınca korktum dikisim patladı diye gittim ağlaya ağlaya korka korka meğerse dikişler kendi atıp üst deri öyle iyilesiyormus. Bu konuda fikrin olsun . Wc ye de çok bacağını ayırmadan kendini çok kasıp sıkmadan klozeti kullan hiçbirşey olmuyor merak etme doğumdan çok o dikişler sürdü zaten kolay kolay acilmaz Allahın izniyle.
Aynen valla.. 6'da dogumhaneye götürdüler.. Tam açıklık diyerek.. Ne kadar sürer dedim.. Yarım saat dediler.. 7.30'da çıktım dikişler yüzünden.. Birde iğneleri hissettim, hissetmezsin demesine rağmen.. Çömelmeye de dikkat ederim canım.. Bir kere çömelecektim, yok böyle bir ağrı zaten.. İnşallah kısa sürede iyileşiriz hepimiz..

Canım gözün aydın sağlıkla almışsın bebisini kucağına. Dikişler de ilk bir kaç gün rahatsızlık veriyor ama sonra geçiyor ağrısı, otururken poponun altına yumuşak bir yastık koy canım iyi geliyor, tuvalet ihtiyacını giderirken de korkma açılmaz dikişler. Oğlunu da arkadaşların dediği gibi bol bol emzirmeye bak, uyandırmaya çalış saatte bir, zor olsada uyandırmak
Canım çok teşekkür ederim.. Hadi bakalım, çok az kaldınız.. Sizde sağlıkla kavuşun inşallah..
Ayyy frhnrfhn, bir saat çokk imkansız canım çok.. İnan üç saatte uyanmıyor.. Yapmadığım şey kalmıyor.. Yıkıyorum, temizliyorum, tiksinir gibi yapıyor, itiyor memeyi.. Hoş, biberonu da itiyor.. Ama nasıl olduysa kakasını yaptı.. İnşallah yoluna oturturuz..

Geçmişe malesef bakamadım. Çok şükür kavuştum güzel kızıma, ağrılarım beni delirtiyor. Oturup kalkarken ağrıdan çıldırıyorum. Gece 5 dk bile uyuyamadım bizim hatun sürekli ağlıyor. Sütüm inmedi mama için hastane vermiyor. Dün mama vermeyi denedik biberonu yadırgadı reddetti. Sürekli uyumak istiyor özellikle emme sırasında direkt dalıyor. Yapışık ikiz gibiyiz, kanamam hala cok yoğun damar yolları yüzünden çocuğu sabitleyemiyorum. Başkası yardımcı oluncada canım yanıyor. Lastik değilki bu meret çekip çocuğa veresin zorlaya zorlaya perişan oldum. Zaten hastaneden memnun kalmadım. Süt sağma makinesini kaç kez söyledim bebek annesini emmeli diyip geçiyorlar. Yarın taburcu olacağız inşallah, bekleyen arkadaşların Allah yardımcısı olsun hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım.. Aynı gün kavuştuk yavrularımıza..analı babalı büyütün inşallah..

Bizim bebiste öyle cnm doktorumuz anne sütü alarjisi gecer dedi ...gözünüz aydın canim
Değil mi yaa.. Benim de aklıma geldi.. İnşallah geçer kısa zamanda..

Kızlar biliyosunuz bebeğim salı günü doğdu perşembe gününden berinde enfeksiyon ve sarılıktan yoğun bakımda yatıyor. Bugün ilk defa emzirmek için çağırdılar 3 saatte 1 emziriyorum kucağıma alıyorum nasıl moral oldu anlatamam çok şükür rabbime.

AnneAslan AnneAslan canimm bir de bugün ne öğrendim eğer emzirmeye başladı isek çıkması yakınmış Allahın izni ile az kaldı yani :)
Canım sağlıkla kavuşun inşallah sen de anneaslan da tüm bekleyen annelerimiz de..

Nisan gibi birşey geldi bende de ama tık yok sadece arada bel ağrısı sıcak su iyi geliyormuş bugün onu yapcam yurucem bol bol merdivende çıkcak inşallah ise yarar
CAnım hergün sıcak duş alıyorum yürüyorum ama yok valla gelen giden bgn ztn deli gibi tepiniyor içimde herkes son hafta hareketleri azalır diyor bizimki maşallah bi sağ bi soldan tepinmekte çömelip kalkcam bende bgn

CAnım hergün sıcak duş alıyorum yürüyorum ama yok valla gelen giden bgn ztn deli gibi tepiniyor içimde herkes son hafta hareketleri azalır diyor bizimki maşallah bi sağ bi soldan tepinmekte çömelip kalkcam bende bgn
M munevverfurkan
Kızlar günaydın benden de Nisan gibi birşey geldi eşime söyledim kalk oyumuzu kullanalım diyor ilk bebek ya hemen olcak sanıyoruz

Aynen canım hareketlerine devam et.. Benimde beklenen doğum 23 hazirandı, 22 haziranda doğumum oldu.. İlk bebekler genelde bekliyorlar günlerini.. Saha vaktiniz var yani.. Bu arada doktorum bana hareketleri azalmıştır demişti ama tam tersi hiç hareket etmediği kadar hareket etti, son 3-5 gün..

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim A aeengineer kronik_unutkan kronik_unutkan kızlar gözünüz aydın. Güle güle büyütün.
Dogun tarihleri ne bebeklerinizin:KK54::KK54:
Canım benim 22 Haziran.. Yanılmıyorsam kronik_unutkan'ın da aynı tarih..

Aynı benimde sağ tarafta canım, öldürüyor resmen.. Ayağımı açarak yürüyemiyorum.. Hani normal doğumun avantajı :110:
kandırıldık :KK70:
Ya güzelim gözleri olan oğluma ne oldu bilemiyorum.. Doktor son üç ay akıntı var mıydı dedi.. Hep vardı zaten.. Onun kastı yeşil ve sarı imiş.. Benimki beyaz.. Sadece ilacı kullan dedi.. Salı randevu var bakalım..
Şimdi de göz pınarından kulaklarına kadar beyaz sivilce bastı.. Yıkamadı diye mi acaba? Doktor göbek bağı düşene kadar yıkama dedi..
Bu arada pastalar, börekler işe yaradı mı?

Aminn Amin canım.. Darısı senin gibi bekleyen arkadaşlarımıza inşallah.. Süt ile gözlerini mi sileyim? Hoş öyle sütüm de yok..

Aynen valla.. 6'da dogumhaneye götürdüler.. Tam açıklık diyerek.. Ne kadar sürer dedim.. Yarım saat dediler.. 7.30'da çıktım dikişler yüzünden.. Birde iğneleri hissettim, hissetmezsin demesine rağmen.. Çömelmeye de dikkat ederim canım.. Bir kere çömelecektim, yok böyle bir ağrı zaten.. İnşallah kısa sürede iyileşiriz hepimiz..

Canım çok teşekkür ederim.. Hadi bakalım, çok az kaldınız.. Sizde sağlıkla kavuşun inşallah..
Ayyy frhnrfhn, bir saat çokk imkansız canım çok.. İnan üç saatte uyanmıyor.. Yapmadığım şey kalmıyor.. Yıkıyorum, temizliyorum, tiksinir gibi yapıyor, itiyor memeyi.. Hoş, biberonu da itiyor.. Ama nasıl olduysa kakasını yaptı.. İnşallah yoluna oturturuz..

Hayırlı olsun canım.. Aynı gün kavuştuk yavrularımıza..analı babalı büyütün inşallah..

Değil mi yaa.. Benim de aklıma geldi.. İnşallah geçer kısa zamanda..

Canım sağlıkla kavuşun inşallah sen de anneaslan da tüm bekleyen annelerimiz de..

Ayni seyi ben soylemistim sezeryan li gibiyim dikisim agrim sizim var demistim :D ama geciyor inan ilk gunler zor evet 1hafta sonra rahatlamaya baslarsin.
Gözleride düzelir ins en kisa zamanda kafana takıp uzme kendini sen bebegini emzirmeye bak. Benimki 3saatte bir kalkiyordu ancak valla. Napsam netsemse daha erken kaldiramazdim bende pes edip bırakıyordum arada napayim. Pasta borek dedigin buzluga koydugumsa canim daha gelen giden olmadi aileler dışında. 40imizi bekliyorlar galiba :)

Silikon gogus ucu deneyin ilk hafta bende onla emzirdim sonra tuttu.

Pazar günü taburcu olmanın dezavantajlarını yaşıyoruz. Doktor yüzü görmedik bi ara dün hemşirenin biri bebeğin göbegi için babusol alın demişti. Siz kullanıyormusunuz ? Salı kontrolümüz var. Topuk kanı alındı ama sonucunu söylemediler bi halt anlamadım bu hastaneden

Back
X