Aynı benimde sağ tarafta canım, öldürüyor resmen.. Ayağımı açarak yürüyemiyorum.. Hani normal doğumun avantajı

kandırıldık

Ya güzelim gözleri olan oğluma ne oldu bilemiyorum.. Doktor son üç ay akıntı var mıydı dedi.. Hep vardı zaten.. Onun kastı yeşil ve sarı imiş.. Benimki beyaz.. Sadece ilacı kullan dedi.. Salı randevu var bakalım..
Şimdi de göz pınarından kulaklarına kadar beyaz sivilce bastı.. Yıkamadı diye mi acaba? Doktor göbek bağı düşene kadar yıkama dedi..
Bu arada pastalar, börekler işe yaradı mı?
Aminn Amin canım.. Darısı senin gibi bekleyen arkadaşlarımıza inşallah.. Süt ile gözlerini mi sileyim? Hoş öyle sütüm de yok..
Aynen valla.. 6'da dogumhaneye götürdüler.. Tam açıklık diyerek.. Ne kadar sürer dedim.. Yarım saat dediler.. 7.30'da çıktım dikişler yüzünden.. Birde iğneleri hissettim, hissetmezsin demesine rağmen.. Çömelmeye de dikkat ederim canım.. Bir kere çömelecektim, yok böyle bir ağrı zaten.. İnşallah kısa sürede iyileşiriz hepimiz..
Canım çok teşekkür ederim.. Hadi bakalım, çok az kaldınız.. Sizde sağlıkla kavuşun inşallah..
Ayyy frhnrfhn, bir saat çokk imkansız canım çok.. İnan üç saatte uyanmıyor.. Yapmadığım şey kalmıyor.. Yıkıyorum, temizliyorum, tiksinir gibi yapıyor, itiyor memeyi.. Hoş, biberonu da itiyor.. Ama nasıl olduysa kakasını yaptı.. İnşallah yoluna oturturuz..
Hayırlı olsun canım.. Aynı gün kavuştuk yavrularımıza..analı babalı büyütün inşallah..
Değil mi yaa.. Benim de aklıma geldi.. İnşallah geçer kısa zamanda..
Canım sağlıkla kavuşun inşallah sen de anneaslan da tüm bekleyen annelerimiz de..