• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
CAnım hergün sıcak duş alıyorum yürüyorum ama yok valla gelen giden bgn ztn deli gibi tepiniyor içimde herkes son hafta hareketleri azalır diyor bizimki maşallah bi sağ bi soldan tepinmekte çömelip kalkcam bende bgn
Benim akşamdan beri az hareketi kanala girdimi acaba ondan önceki gün çok hareketliydi artk olsun dogum günü geçecek diye korkuyorum

Benim akşamdan beri az hareketi kanala girdimi acaba ondan önceki gün çok hareketliydi artk olsun dogum günü geçecek diye korkuyorum
Nişanın nezaman geldi canım?
Benim bugün tahmini dogum tarihi.sabah nişanım geldi hala da gelmeye devam ediyor.bebek çok haraketli değildi ama şimdi haraketlenmeye başladı.sancim yok acaba hastaneye gitsem mi diye düşünüyorum ilk olunca gidesim var

Nişanın nezaman geldi canım?
Benim bugün tahmini dogum tarihi.sabah nişanım geldi hala da gelmeye devam ediyor.bebek çok haraketli değildi ama şimdi haraketlenmeye başladı.sancim yok acaba hastaneye gitsem mi diye düşünüyorum ilk olunca gidesim var
Dün sabah geldi ama çok az kan vardi bel ağrısı oldu biraz o kadar ilk çocuğumda geldi ertesi gece sancıların başlamıştı bu gece başlar inşallah bunda da her hamileleik bir olmuyor ama nisan da ben gitmiştim açıklık varmı diye bakarlar sandım düzenli olunca 5d k ya düşünce doğuma gidersin ben öyle yapcam ah bi şancı başlasa tabi

Dün sabah geldi ama çok az kan vardi bel ağrısı oldu biraz o kadar ilk çocuğumda geldi ertesi gece sancıların başlamıştı bu gece başlar inşallah bunda da her hamileleik bir olmuyor ama nisan da ben gitmiştim açıklık varmı diye bakarlar sandım düzenli olunca 5d k ya düşünce doğuma gidersin ben öyle yapcam ah bi şancı başlasa tabi
Evet anlayamıyorum şimdi haraketli çok sancı mi nedir bikeniyobil aşağıya baskı yapıyor ama belimde ağrı yok işte biraz daha bekleyeyim de giderim artık sağol canim

Kızlar normal Doğum yapanlar lütfen cevap verin yaa.

Ben çok kötüyüm dikiş yerim şişti ve çok ağrıyor. Normal mi acaba deli gibi ağrıyor hemde yürürken çok zorlanıyorum kaç gündür iyiydim ama bugün çok kötüyüm . Yogunbakimda ya bebeğim gidip geliyoruz arabayla felan emzirirken de oturuyorum üstüne hiç dinlenemedim acaba ondan mi birşey mi oldu dikişlere acaba

Pazar günü taburcu olmanın dezavantajlarını yaşıyoruz. Doktor yüzü görmedik bi ara dün hemşirenin biri bebeğin göbegi için babusol alın demişti. Siz kullanıyormusunuz ? Salı kontrolümüz var. Topuk kanı alındı ama sonucunu söylemediler bi halt anlamadım bu hastaneden
Ben babusol kullandım 5. Gün düştü hafif iltihabı var batikon yapıyorum şimdi o da düzeliyor gibi

Evet anlayamıyorum şimdi haraketli çok sancı mi nedir bikeniyobil aşağıya baskı yapıyor ama belimde ağrı yok işte biraz daha bekleyeyim de giderim artık sağol canim
Şancı hem bel hem kaşık alt tarafi aynı anda kasiliyir o zman dk tutmaya basla canım ilk doğumlarda yarim saatte 45 dk da bir olarak başlıyor sonra 20 dk 15 dk ya falan düşüyor anlarsın zaten aynı oluyor hep

Pazar günü taburcu olmanın dezavantajlarını yaşıyoruz. Doktor yüzü görmedik bi ara dün hemşirenin biri bebeğin göbegi için babusol alın demişti. Siz kullanıyormusunuz ? Salı kontrolümüz var. Topuk kanı alındı ama sonucunu söylemediler bi halt anlamadım bu hastaneden
Topuk kanında herhangi birşey çıkmamış ise söylemezler ama sen yinede gidince sorarsın aksi bir durum varsa söylüyorlar yani en son doğumu 7 yıl önce yaptığımda öyleydi şimdi süreç basil bilmiyorum Allah analı babalı büyütsün inşaAllah bu arada

Kizlar merhaba ben farklı birşey soracağım içinizde bilgi sahibi olan var mı bize geçici kimlik belgesi verildi eşim inatla 2 ismi yazdırdım diyor ama kâğıtta sadece tek isim yazıyor eğer eksik yazıldıysa düzeltme şansımız var mı yada 2 isim yazdıran arkadaşlar varsa kâğıtta tek isim mi gözüküyor yeni farkettim kızdım benim istediğim isim yazmıyor burda dedim tüm hazirliklarda iki isim vardı çok üzüldüm ya

B
Şancı hem bel hem kaşık alt tarafi aynı anda kasiliyir o zman dk tutmaya basla canım ilk doğumlarda yarim saatte 45 dk da bir olarak başlıyor sonra 20 dk 15 dk ya falan düşüyor anlarsın zaten aynı oluyor hep
Benim.vajinada çok batmam var canım orası sizliyor ve bebek kasılıyor . belimde ağrı yok kasiklarimda da evdeyim gitmedim birkaç saat sonra gitmeyi düşünüyorum ama bakalım.sagol canım dediğin gibi olursa dk tutucam ama doğum sancısı değil sanırım bunlar arada oluyordu geçiyordu böyle

Kızlar normal Doğum yapanlar lütfen cevap verin yaa.

Ben çok kötüyüm dikiş yerim şişti ve çok ağrıyor. Normal mi acaba deli gibi ağrıyor hemde yürürken çok zorlanıyorum kaç gündür iyiydim ama bugün çok kötüyüm . Yogunbakimda ya bebeğim gidip geliyoruz arabayla felan emzirirken de oturuyorum üstüne hiç dinlenemedim acaba ondan mi birşey mi oldu dikişlere acaba
Dr 'ye gidin bi bi arkadaşımın dikişi açılmıştı tekrardan diktiler

Kızlar benim bebeğim memeyi tutmuyor ya aslında meme ucuu varmış hemşire öyle söyledi ama tutmuyor sadece biberonla besleyebiliyorum. Sütüm de gelmiyor iki saatte bir 20 CC falan anca. Mama biberon çocuğu oldu çıktı. Çok üzülüyorum.
Canım bence bebeğin memeyi tutmadığı için gelmiyordur sütün zorla tüttüreceksin bi yolunu bul ama tuttur. Memenin ucuna mama damlat biseyler yap. Çok önemli gerçekten

Selam kızlar, var mı bugün bebek haberimiz. Gerçi kaldık şurda 3-5 kişi artık. Valla o kadar yürüyorum , hareket, hurma vs ama tık yok bende :)) Bu sene bebekler ya çok erken yada gününden sonra gelir oldu herhalde :işsiz::anne::anneadayı: kesin İki hafta önce doğum yaparım derken sanırım son günü bekleyeceğiz:halay:

Kizlar selam.iyi pazarlar.aranizda gogus pedi kullananlar warmi ya?kraftin jelli gogus pedini aldim fakat daha hic kullanmadim.kimse gogus pedi kullanmayi tavsiye etmemis.

Kizlar selam.iyi pazarlar.aranizda gogus pedi kullananlar warmi ya?kraftin jelli gogus pedini aldim fakat daha hic kullanmadim.kimse gogus pedi kullanmayi tavsiye etmemis.
Neden tavsiye edilmemiş ki ? Ben ilkinde kullandım çünkü süt taşıyordu memeden tisortlerimi ıslatıp leke yapacak kadar, koymassam sütyen falan batıyor ekşi ekşi süt kokuyor o zaman. Bi zararını görmedim ben şükür.

Baby me göğüs pedi aldım ben kullanıyorum. Az olan sütüm damla damla akıyor ıslatıp leke yapiyor. Ama bu marka biraz kalın geldi bana ya da sutyenim mi dar bilemedim. Koku yapmıyor ama meme uçlarım sıkıştığı için aciyor bununla. Başka bir marka denemedim

Back
X