• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim nisanda cumartesi sabah geldi bugün sali 2. Dogum olcak ama birşey olmaz ilkinde nisan geldi ertesi gün dogum olmustu şaşırttı bu beni
Hmm demek farketmiyor nişan gelmesi , benim ilkinde olmadı o yüzden korktum pembe pembe görünce. Ama adet ağrısı var o zaman o da normal demi ?

Teşekkür ederim arkadaşlar kimlik konusu yorumları için dün sağlık ocağı aradı tiroid yüksek çıkmış tekrar kan verdik kimlik isim düşünmüyorum sağlıklı olsun 2. Sonuç normal çıksın yeter

Canım bizde erken yaptıracagız idrarı yaparken ağlıyor dar mış bizimkinin p ucu nerde ysptıracaksınız daha 12 günlük oğlum ama çok bekleyemeyecek
Ümraniye erdem hastanesinde çocuk cerrahı zafer beye yaptırıcağoz ilk oğlumu da bu doktor sünnet yapmıştı çok memnun kalmıştık

Herkese merhabalar doğum yapali 9 gun oldu dista 4 tane dikisim vardi hastanede 3gun kaldigim icin 4.gunu ilaca baslamak zorunda kaldim ve bu yuzden enfeksiyon kapmis dikislerim. Once acildi sandim ve cok korktum ama dikisler duruyor enfeksiyondan yirtilma olmus sanirim boyle olan varmi dikislerim acilirmi cok korkuyorum ne zaman duzelir:KK43:antibiyotigi gunde 1 kere iciyorum

Kızlar nasılsınız
Yenidoğan bebekler var hayırlı olsun annelere geçmiş olsun.
Yeni doğum yapanlar
Merak etmeyin iyileşirken üç günden sonra rahatlarsın iz ama muhakkak ilaçlarınızi için iyileşince bebeğinize de bakacak gücünüz olsun.biz tam 15 günlük olduk
Sizlerde doktor bebekleriniz bebe vitamin başlattığı 15 günlük olunca vitamin yazdı bize aldık yarın başlayacağım.
15 gunlyk olynca sagluk ocagi dvit 3 verdi bunu basla dedi.doktorumuza sordum bu damlada katki maddesi var ve bebeklerde huzursuzluk gaz yapiyor diye duymustum.arastirdum sadece zeytin yagi ve dvitamini olan damlalar var.doktorumuza danistim oda multitabs onerdi ama ben yinede sadece d vit iceren bi sprey aldim.

Allaha sukur artik ewimizdeyiz emzirme cabalari basladi simdide uyandirmak cok ugrastirici yawrum cok uykucu minnosum ufacik bide 3.400 dogmustu 3 kilo kalmis simdi 17 gun de olan kilosu gitmis dogdugu kilo bile olmamis 4 5 saatte bir besliyomus kuwezlerde ole cocuk toparlanirmi ama evimize geldik saatte bi bucuk saatte iki cekse bile ugrasiyorum hepinizden allah razi olsun kizlar hepiniz duaci oldunuz allahim hic birimizin ewladini hastalik gosterip zora dara dusurmesin acilarini gostermesin onlara bisi olmasin allahim onlari korusun

Allaha sukur artik ewimizdeyiz emzirme cabalari basladi simdide uyandirmak cok ugrastirici yawrum cok uykucu minnosum ufacik bide 3.400 dogmustu 3 kilo kalmis simdi 17 gun de olan kilosu gitmis dogdugu kilo bile olmamis 4 5 saatte bir besliyomus kuwezlerde ole cocuk toparlanirmi ama evimize geldik saatte bi bucuk saatte iki cekse bile ugrasiyorum hepinizden allah razi olsun kizlar hepiniz duaci oldunuz allahim hic birimizin ewladini hastalik gosterip zora dara dusurmesin acilarini gostermesin onlara bisi olmasin allahim onlari korusun
Gozunuz aydin .Ayri geçirdiğiniz zamanlarin acısını çıkarma zamani.

Canım çok şükür gelmişsiniz bebeğinin toplanmasını istiyorsan yediklerine dikkat et bol bol et süt yumurta ye kasaptan ilikli kemik al suyunu kaynatıp çorba yapıp iç sütün yağlı olursa bebeğe daha çok yarıyor sürekli su içince süt fazla oluyor ama sütün kalitesi azalıyor o yüzden et bulgur soğan kemik suyu bunları ihmal etme toparlanır ztn çok az bir kilosu yok maşallah

Teşekkür ederim arkadaşlar kimlik konusu yorumları için dün sağlık ocağı aradı tiroid yüksek çıkmış tekrar kan verdik kimlik isim düşünmüyorum sağlıklı olsun 2. Sonuç normal çıksın yeter
Ben iki isim koymuyorum ilk kizimada tek isim koydum sınavda falan yazması zor olur tek isim kullanımı kolay diye
Yalnız kızımın ismini koyduk kimligede başvurduk ikinci gün isminin en yakın akrabanın kizndq olduğunu öğrendik başka sehird yaşıyor haberimiz yoktu isimleri aynı oldu.bende kimseye ismi tek yayılmadan ikinci isminde k ndim ekl din onuda seviyorduk herkese iki ismi söylüyoruz kimlikle tek yazılı halbuki s nde böyle yapabilirsin ikisininde seslen öyle kalır ben karışıklığı engellemek ic n bu yola başvurdum çünkü aynı sulalqeden soyisimd aynı bayağı üzüldüm öğrenince ama ne yapalım nüfusa başvurmuştuk

Sezaryenle doğum yapanlara bir sorum olacak. Ara sıra baş ağrılarım oluyor doğumdan önce yoktu. Çevremde kiler eskiden hep sezaryen sonrası baş ağrısı hep devam ediyor demişlerdi. Doğru mu benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı

Sezaryenle doğum yapanlara bir sorum olacak. Ara sıra baş ağrılarım oluyor doğumdan önce yoktu. Çevremde kiler eskiden hep sezaryen sonrası baş ağrısı hep devam ediyor demişlerdi. Doğru mu benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı

Back
X