• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim doğum yapali 9 gun oldu dista 4 tane dikisim vardi hastanede 3gun kaldigim icin 4.gunu ilaca baslamak zorunda kaldim ve bu yuzden enfeksiyon kapmis dikislerim. Once acildi sandim ve cok korktum ama dikisler duruyor enfeksiyondan yirtilma olmus sanirim boyle olan varmi dikislerim acilirmi cok korkuyorum ne zaman duzelir:KK43:antibiyotigi gunde 1 kere iciyorum

Hastaneye git canm Bebekle zor olur biliyorm ama ihmal etme.Acilden giris yap dr soyler sana gerekeni

Kızlar karnım taş gibi belimde çok kötü agrı var tuvaletim geliyomuş gibi ama gidiyorum gelmiyor bu acaba dogum belirtisimi başından böyle bişey geçen varmı ayın4 sezaryen günüm ne yapsam ya bi akıl verin
Bendede aynı böyleydi.bel sancisi tuvalet varmış gibi. Sancilaniyorsun canm benm gibi aksitma git

Ben iki isim koymuyorum ilk kizimada tek isim koydum sınavda falan yazması zor olur tek isim kullanımı kolay diye
Yalnız kızımın ismini koyduk kimligede başvurduk ikinci gün isminin en yakın akrabanın kizndq olduğunu öğrendik başka sehird yaşıyor haberimiz yoktu isimleri aynı oldu.bende kimseye ismi tek yayılmadan ikinci isminde k ndim ekl din onuda seviyorduk herkese iki ismi söylüyoruz kimlikle tek yazılı halbuki s nde böyle yapabilirsin ikisininde seslen öyle kalır ben karışıklığı engellemek ic n bu yola başvurdum çünkü aynı sulalqeden soyisimd aynı bayağı üzüldüm öğrenince ama ne yapalım nüfusa başvurmuştuk
Yok canım ya kimlikle yazmiyorsa istemem çok üzüldüm eşim mahkemeye verelim diyor onuda istemiyorum kontrol etseymis olan oldu artık.bu arada topuk kanı TSH yüksek çıkınca acil çocuk doktoru na gittik koldan kan aldılar şükür TSH normal çıktı yinede sağlık ocağı topuktan kan almakta israr etti bekliyoruz onuda.

Neden kimse bana yardim etmiyor ((( dikişlerim çok fena ağrıyor ayrıca bel kemiğim. Doktor normaldir diyor .:KK35: şimdide kabız olmuşum dikiş yüzünden oturmazken nasil yapayım bilmiyorum .sağlık ocağına gitsem lagam yaparmı acaba evde sabun falan bi yöntem bilen varmı bebeği unutmusum ağrı yuznden
Geçmiş olsun ben normal yapmadım ama lavman a Dr çok karşı çıktı gazımi çıkaramadım en son karpuz yedim hafif yemek ve hoşaf yedim bağırsaklar yumuşadı yürüdüm derken normal tuvalete çıktım ılık su icebilirsin baktın olmuyor zorlama tuvalete otur bekle inşallah sıkıntı olmaz çabucak iyi olursun

Arkadaslar ben Ağustos annesi idim ama 33.haftada suyum geldi, bu grupta böyle bir olay basina gelen var mı? Erken haftalarda dogum yapan veya erken doğum riski yasayan?

15 gunlyk olynca sagluk ocagi dvit 3 verdi bunu basla dedi.doktorumuza sordum bu damlada katki maddesi var ve bebeklerde huzursuzluk gaz yapiyor diye duymustum.arastirdum sadece zeytin yagi ve dvitamini olan damlalar var.doktorumuza danistim oda multitabs onerdi ama ben yinede sadece d vit iceren bi sprey aldim.
Hangi markayı aldın canım ben henüz başlamadım d vitaminine haftaya ptsi kendi doktorumuze götüreceğim ilk defa o zaman soracağım

Sezaryenle doğum yapanlara bir sorum olacak. Ara sıra baş ağrılarım oluyor doğumdan önce yoktu. Çevremde kiler eskiden hep sezaryen sonrası baş ağrısı hep devam ediyor demişlerdi. Doğru mu benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı
narkozun ilaclarin etkisinden canim o millet abartmayi sewer
takma sakin. bnde sezeryanim ole bisi yok sukur sadce uykusuz kalinca normal olarak agrir. karnini ac birakma kendini usutme

Selam kızlar, Bu sabaha karşı kızımı kucağıma aldım normal doğum ile, 3650 gr. Cadaloz Bişey olacak galiba , doğduğu andan itibaren ciril ciril ağladı :) Şimdi yatıyor yanımda. Sancimi herşeyi Evde çektim, hastaneye gelmem ile doğumun yarım saat sürdü çünkü acilmalar Evde oldu. Dikisim var 4 tane, şimdilik bi sıkıntı yok. Insallah böyle devam eder

Merhaba kızlar herkes iyidir insallah, bizde durumlar biraz kötü sarılık değeri yükseldi. Yarın tekrar kontrol var hastane yatışına gerek olup olmadığı belli olacak ne denersem deneyeyim sütüm gelmiyor. Kan sulandırıcı iğnenin biteceği günü iple çekerken sag bacağımda pıhtı oluştuğunu öğrendik. İğneler kesilmedi aksine dozu artırıldı. Ağır bir tedavi sürecine girdik yaklaşık 1 yıl daha kan sulandırıcı iğne kullanmamdan bahsediliyor. Hiç keyfim yok o yüzden herkesten uzaklaştım telefonlara cevap bile vermiyorum. Allahtan annem en büyük yardımcım yoksa ne yapardım gerçekten bilemiyorum

Herkese merhaba kızıma sağ Salim kavuştum çok şükür 6. günümüz bugün ancak fırsat buldum, sezeryanın biraz zorlu geçti sol omuzuma çok şiddetli ağrılar girdi ameliyat sırasında ertesi gün sağ omzuma ve kaburgama vurdu resmen her nefes alışımda batıyordu ilk sezeryan dikişim yapışma yapmış o yüzden uzun sürdü ameliyat benim çıkınca haberim oldu, sütüm hemen geldi çok şükür ama göğüs ucum olmadığı için kavrama da zorluk yaşadı ve ne yazık ki kayınvalide görümce gazabına uğrayarak mama vermek zorunda kaldım, 2. Günü ısrarla kayınvalideyi istememe rağmen Yanımda kaldı ve daha önce gaz çıkarmama rağmen o gece gaz sancısında uyuyamadım hayatımda böyle birşey yaşamamıştım ve bu 3 4 gün devam etti, gelen gidenden çok yoruldum ameliyattan 1 saat sonra gelmeye başladılar, hastene sürecim zorlu geçti ne doğru dürüst giydim özenle aldığım lohusa geceliğimi,pijamamı ne yavruma giydirdim foto çekildim. Çok şükür ki kızım gayet iyi 3.020 gr 50cm. 2 gün sonunda eve geldik o gün yine sütümde sıkıntı olmadığı halde görümcem emzirirken yavrumu kucağımdan alıp mama tıktı ağzına, ben o zaman sağım yapayım dedim ona da gerek yok zaten gelmez 3 4 gün boşuna uğraşma dedi bende 2 gün boyunca yarım saat dahi uyuyamadığımdan dolayı yorgunluk ve sersemlikten ve ev kalabalık olduğu için yapamadım ve ne yazık ki göğüslerim çok şişti ve ağrı yaptı ertesi gün kayınvalide hala sağma emzir diye ısrar etti, daha da sağmazsam hastenelik olurm dedim sağdım hep 2 saatte bir, bi yandan emzirdim düzene girdi çök şükür. Annem kayınvalide m görümceler her gelen birşey söyledi biri geldi bu çocuk çok giyinik biri geldi çok çıplak 2 günlük çocuğu bi kısa kollu zıbınla bıraktılar patikli alt bile giydirmeme izin vermediler çocuğum ishal oldu onu da atlattık aldım karşıma konuştum güzel güzel ama anlamadılar özellikle kayınvalide göğüs uçlarım paralanmış hala bana silikonla emzirme diyor görümcem kanaya kanaya emzirmiş o gidince patladım artık ağladım eşimde ona bağırmış gelmeyin demiş aratıp özür dilettim kadın 2 gündür bana surat yapıyor. Neyse ki ipleri elime aldım kimseye karıştırtmıyorum ilk günler tecrübesizliğinin ve ve 5 gün boyunca hiç uyuyamadığım için beynim sulanmıştı dün akşam sütü mü sağdım gece eşim besledi de gece 2.30 dan sabah 8 e kadar uyumuşum 5 günün sonunda bizde haberler böyle baya uzattım kusura bakmayın içimi döktüm rahatladım :bicak: Herşeye rağmen minnoşuma canıma can katanıma kavuştum rabbim isteyen herkesi nasip etsin :anne::nazar: umarım herkes iyidir
Hayırlı olsun canım sakin kalmaya çalış, benim tek destekçim annem gece uyuyorum onlar bakıyorlar 2 saatte bir kalkıp emzirmeyi deniyorum. Gazını çıkarıp altını onlar değiştiriyor ben o ara uyuyorum. Ama süt yok göğüslerim yara oldu sağım canımı acıtıyor çıkan da 4 yada 5 damla ben kendi rızamla mama verdim mama destekli gitmemize rağmen sarılık değeri 10 a yükseldi. İnşallah yarın hastaneye yatmayız

Herkese merhaba kızıma sağ Salim kavuştum çok şükür 6. günümüz bugün ancak fırsat buldum, sezeryanın biraz zorlu geçti sol omuzuma çok şiddetli ağrılar girdi ameliyat sırasında ertesi gün sağ omzuma ve kaburgama vurdu resmen her nefes alışımda batıyordu ilk sezeryan dikişim yapışma yapmış o yüzden uzun sürdü ameliyat benim çıkınca haberim oldu, sütüm hemen geldi çok şükür ama göğüs ucum olmadığı için kavrama da zorluk yaşadı ve ne yazık ki kayınvalide görümce gazabına uğrayarak mama vermek zorunda kaldım, 2. Günü ısrarla kayınvalideyi istememe rağmen Yanımda kaldı ve daha önce gaz çıkarmama rağmen o gece gaz sancısında uyuyamadım hayatımda böyle birşey yaşamamıştım ve bu 3 4 gün devam etti, gelen gidenden çok yoruldum ameliyattan 1 saat sonra gelmeye başladılar, hastene sürecim zorlu geçti ne doğru dürüst giydim özenle aldığım lohusa geceliğimi,pijamamı ne yavruma giydirdim foto çekildim. Çok şükür ki kızım gayet iyi 3.020 gr 50cm. 2 gün sonunda eve geldik o gün yine sütümde sıkıntı olmadığı halde görümcem emzirirken yavrumu kucağımdan alıp mama tıktı ağzına, ben o zaman sağım yapayım dedim ona da gerek yok zaten gelmez 3 4 gün boşuna uğraşma dedi bende 2 gün boyunca yarım saat dahi uyuyamadığımdan dolayı yorgunluk ve sersemlikten ve ev kalabalık olduğu için yapamadım ve ne yazık ki göğüslerim çok şişti ve ağrı yaptı ertesi gün kayınvalide hala sağma emzir diye ısrar etti, daha da sağmazsam hastenelik olurm dedim sağdım hep 2 saatte bir, bi yandan emzirdim düzene girdi çök şükür. Annem kayınvalide m görümceler her gelen birşey söyledi biri geldi bu çocuk çok giyinik biri geldi çok çıplak 2 günlük çocuğu bi kısa kollu zıbınla bıraktılar patikli alt bile giydirmeme izin vermediler çocuğum ishal oldu onu da atlattık aldım karşıma konuştum güzel güzel ama anlamadılar özellikle kayınvalide göğüs uçlarım paralanmış hala bana silikonla emzirme diyor görümcem kanaya kanaya emzirmiş o gidince patladım artık ağladım eşimde ona bağırmış gelmeyin demiş aratıp özür dilettim kadın 2 gündür bana surat yapıyor. Neyse ki ipleri elime aldım kimseye karıştırtmıyorum ilk günler tecrübesizliğinin ve ve 5 gün boyunca hiç uyuyamadığım için beynim sulanmıştı dün akşam sütü mü sağdım gece eşim besledi de gece 2.30 dan sabah 8 e kadar uyumuşum 5 günün sonunda bizde haberler böyle baya uzattım kusura bakmayın içimi döktüm rahatladım :bicak: Herşeye rağmen minnoşuma canıma can katanıma kavuştum rabbim isteyen herkesi nasip etsin :anne::nazar: umarım herkes iyidir
Canim öncelikle cook geçmiş olsun bebeğini güle güle sağlıkla büyüt . Bende senin gibi kayinalide gazabina ugrayanlardayim :KK48: çok şükür o günler de geçti sende atlatmissin şimdi bebegini doya doya kendin istediği n ğibi büyütürsun :KK36:

Ben yanıma kimseyi yaklastırmadım. Kayınvalide görümce vs. o konuda rahatım ama tek derdim süt :kızgın: kendi başıma gelenleri bile düşünemedim süt derdi yüzünden. Bebelak damla, imom vitamin, humana çay, promalt, petibör bisküvi bol su herşeyi deniyorum. Doğumdan sonra tartıldım bugün ilk kez 81 kiloyum 85 le hamile kalmıştım.

çıkarıp bir köşeye atasım var ama ise yaramadikları için bu kadar emzirme ve sağma denemesine yine iyi durumdalar şakır şakır kanama moduna gecmesi lazimdı simdiye kapaklar ise yarıyo gibi
Off sormaya emzirirken canımdan can can gidiyir.sen silvirette mi almistin
Avent Kalkan takıyorum lansinoh sürüyorum garmastan krem duymuştum onu mu alsam acaba bir de elektrikli pompa çok rahatlatırmi daha mı beter eder

Selam kızlar, Bu sabaha karşı kızımı kucağıma aldım normal doğum ile, 3650 gr. Cadaloz Bişey olacak galiba , doğduğu andan itibaren ciril ciril ağladı :) Şimdi yatıyor yanımda. Sancimi herşeyi Evde çektim, hastaneye gelmem ile doğumun yarım saat sürdü çünkü acilmalar Evde oldu. Dikisim var 4 tane, şimdilik bi sıkıntı yok. Insallah böyle devam eder
Gözün aydin canim masallah subhanallah size rabbim hastalik gostermesin saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin.

Merhaba kızlar herkes iyidir insallah, bizde durumlar biraz kötü sarılık değeri yükseldi. Yarın tekrar kontrol var hastane yatışına gerek olup olmadığı belli olacak ne denersem deneyeyim sütüm gelmiyor. Kan sulandırıcı iğnenin biteceği günü iple çekerken sag bacağımda pıhtı oluştuğunu öğrendik. İğneler kesilmedi aksine dozu artırıldı. Ağır bir tedavi sürecine girdik yaklaşık 1 yıl daha kan sulandırıcı iğne kullanmamdan bahsediliyor. Hiç keyfim yok o yüzden herkesten uzaklaştım telefonlara cevap bile vermiyorum. Allahtan annem en büyük yardımcım yoksa ne yapardım gerçekten bilemiyorum
Allah yardimcin olsun canim.
dualarim senin we ewladin icin en kisa zamanda duzelir hersey insallah allahim seni ve ewladini korusunn

Bendede aynı böyleydi.bel sancisi tuvalet varmış gibi. Sancilaniyorsun canm benm gibi aksitma git

Dün geceyi sabah ettim çoçuk çok huzursuz karnım taş gibi sabaha karşi ishal oldum kız kardeşimi bekliyorum gelsin hemen çıkacagım ama ilk defa böyle oldum dogummu yaklaşıyor anlamadımki haftaya sezaryen günüm aklım allak bullak oldu

Back
X