Herkese merhaba kızıma sağ Salim kavuştum çok şükür 6. günümüz bugün ancak fırsat buldum, sezeryanın biraz zorlu geçti sol omuzuma çok şiddetli ağrılar girdi ameliyat sırasında ertesi gün sağ omzuma ve kaburgama vurdu resmen her nefes alışımda batıyordu ilk sezeryan dikişim yapışma yapmış o yüzden uzun sürdü ameliyat benim çıkınca haberim oldu, sütüm hemen geldi çok şükür ama göğüs ucum olmadığı için kavrama da zorluk yaşadı ve ne yazık ki kayınvalide görümce gazabına uğrayarak mama vermek zorunda kaldım, 2. Günü ısrarla kayınvalideyi istememe rağmen Yanımda kaldı ve daha önce gaz çıkarmama rağmen o gece gaz sancısında uyuyamadım hayatımda böyle birşey yaşamamıştım ve bu 3 4 gün devam etti, gelen gidenden çok yoruldum ameliyattan 1 saat sonra gelmeye başladılar, hastene sürecim zorlu geçti ne doğru dürüst giydim özenle aldığım lohusa geceliğimi,pijamamı ne yavruma giydirdim foto çekildim. Çok şükür ki kızım gayet iyi 3.020 gr 50cm. 2 gün sonunda eve geldik o gün yine sütümde sıkıntı olmadığı halde görümcem emzirirken yavrumu kucağımdan alıp mama tıktı ağzına, ben o zaman sağım yapayım dedim ona da gerek yok zaten gelmez 3 4 gün boşuna uğraşma dedi bende 2 gün boyunca yarım saat dahi uyuyamadığımdan dolayı yorgunluk ve sersemlikten ve ev kalabalık olduğu için yapamadım ve ne yazık ki göğüslerim çok şişti ve ağrı yaptı ertesi gün kayınvalide hala sağma emzir diye ısrar etti, daha da sağmazsam hastenelik olurm dedim sağdım hep 2 saatte bir, bi yandan emzirdim düzene girdi çök şükür. Annem kayınvalide m görümceler her gelen birşey söyledi biri geldi bu çocuk çok giyinik biri geldi çok çıplak 2 günlük çocuğu bi kısa kollu zıbınla bıraktılar patikli alt bile giydirmeme izin vermediler çocuğum ishal oldu onu da atlattık aldım karşıma konuştum güzel güzel ama anlamadılar özellikle kayınvalide göğüs uçlarım paralanmış hala bana silikonla emzirme diyor görümcem kanaya kanaya emzirmiş o gidince patladım artık ağladım eşimde ona bağırmış gelmeyin demiş aratıp özür dilettim kadın 2 gündür bana surat yapıyor. Neyse ki ipleri elime aldım kimseye karıştırtmıyorum ilk günler tecrübesizliğinin ve ve 5 gün boyunca hiç uyuyamadığım için beynim sulanmıştı dün akşam sütü mü sağdım gece eşim besledi de gece 2.30 dan sabah 8 e kadar uyumuşum 5 günün sonunda bizde haberler böyle baya uzattım kusura bakmayın içimi döktüm rahatladım

Herşeye rağmen minnoşuma canıma can katanıma kavuştum rabbim isteyen herkesi nasip etsin

umarım herkes iyidir