• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar taze incir sütümü çoğalttı sanki sizde deneyin isterseniz. Bu hafta pazara düştü incir. Bi yerlerde okumuştum kurusunu yiyordum ama sanki taze incir daha çok işe yaradı.

Canım Allah yardımcın olsun.. İki, üç çocuğu olanlara ve yalnız mücadele edenlere hayranım.. Benim tek bebek, annem evde her işi yapıp, bebeğe de bakıyor ona rağmen kendimde değilim.. İnşallah düzelir oğlun ki ablamda yaşamıştı bu durumu.. Onun ilki kızdı.. Kardeşi olduktan sonra, konuşmayı bırakıp ıngaa diye ağlamaya, yemek yemek yerine emzik emmeye, altına bez bağlatmaya başlamıştı.. Zor zamanlar cidden, ablam da lohusa iken çok üzülmüştü.. Ama geçti canım, çok sürmedi.. İnşallah sizin daha kısa sürer.. Babası alsın çıkarsın biraz.. Bebeğin işlerini yaparken yardım alın diyeceğim, onları yapıyorsunuzdur zaten siz.. Allah kolaylık versin inşallah
Insallah en kısa zamanda düzelir, yardım alacak kimsemiz yok maalesef, Bi yandan bebeği idare edip bir yandan Yemek iş güç ve oğlanın bakımı ile uğraşıyoruz bakalım psikologluk olmadan atlatırım İnşallah bu süreci :işsiz:Hiç böyle tahmin etmemiştim oğlumun değişeceğini:KK57:

Benimde 7 yasinda kizim var ister istemez kiskaniyor surekli benle oyna benle ilgilenmiyorsun diyir trip tripbtrip bugun babasiyla ise ginderdim rahat ettim onlarda cocuk ilgi istiyorlar az da olsa onlara da vakit ayirabilsek ama bebekler durmuyor ki benim bebek te surekli memede hele aksam 8-10 arasi fecii agliyor tez zamanda insallah gececektir diye umuyorum ama kizdikca daha beter oluyorlar onu biliyorum
Umarım sizde bir an önce anlatırsınız. Dediğin doğru ,ister istemez kızdık kızıyoruz çok yani sabır kalmıyor bi yerden sonra ama daha beter oldu , Rabbim sakinlik versin hepimize ne diyim.

Kızlar sinir krizi geçireceğim :KK43: kızım bütün gün uyumadı hep memede, Başka yere koyunca basıyor çığlığı . Bi ara dışarı çıkarttım yarım saat uyudu Eve gelince tekrar aynı şeyler . Aslında sinirime sebep oğlum :KK43: 6 yaşında olmasına rağmen hep sinir edici şeyler yapıyor , kardeşi sakin yatarken ağlatıyor dibine girip , bize de hep aksi davranıyor , kızdığım şeyleri gözümün içine baka baka, Bana seslenerek göreyim diye yapıyor. :KK43: Biliyorum o da ufak, ister istemez kıskanıyor işte ama ne zaman geçecek bu, Onu da üzmek bağırmak istemiyorum ama çok yıprandım. Eşimde yardımcı oluyor bi bebeğe bi oğlana Adam iki arada kaldı ama olmuyor gitgide daha fena oluyor. Bana bi akıl verin iki çocuk annelerim
Benimki de 2. Bucuk yaşında as çok aynı şeyleri yaşıyorum . Dişlerim ağrıyor sıkıp sabretmekten artık

Emzirme sanatı grubunun kokusunu alıyorum :) o grubada gıcık oldum emzir diyen herkese de gıcığım. Çocuk emdikce gelir diyorlar 7/24 memede uyurken bile emme refleksi devam ediyor. Bugün iki kez kakasını yaptı gazını mamadan sonrada çıkarabiliyor normaldede çıkarıyor. Mamayı azaltıp emzirmeyi denedigim halde 3 gün kakasını yapmadı doktoru doymuyor dedi ve kilo kaybı vardı. Zaten mama veriyorum diye vicdan azabı çekiyorum birde bu süt mevzusunda denemeye devam et diyenleri görünce cinleniyorum. Sözüm sana değil kesinlikle bazı insanlar olmayınca olmuyor kısmını anlamıyor sanki ben bayılıyorum su ısıt mama yap kateterle uğraş seni unutmasın hadi bi daha hepsini temizle. Çocuk kustu mamadanmı gazı var mamayı değiş huysuzluğu arttı ilk mamaya dön.. Neyse dertliyim vesselam
Hahaha yok cnm ben o grupla kavgalıyım attılar beni mama destekledim diye. Sözüm ilk defa anneliği tadan sütü yetmediğini sanan annelere. Kilo kaybı varsa doktor ne önerşrse o. Ben şahsen herkesten önce doktor ne diyorsa o diyenlerdenim.

Allah yardımcın olsun . Çocuklar mamaylada büyür sütlede . Vicdan yapmaya da gerek yok. Allah sağlık versin yavrulara gerisi boş.

Aynen canım bu hafta içerken ağlama huyu başladı. Bir de beslenemicek korkusu başladı bu yüzden. Zaten ufak doğdu benimki 2600 dü. 5 gün sonra 40 i çıkacak anca 4 kilo olmuştur. Diğer oğluna nasıl bakiyosun? Ben tek başıma tuvalete bile gidemedim mecbur annemin yanına geldim nobetlese bakıyoruz böyle bile çok zor günlerdir banyo yapamıyorum. Bebeği sallamaktan zıplayarak dolaşmaktan iyileşen sezaryen yaralarım sıkıntı çıkarmaya başladı. Ağrı kesici ile duruyorum şuanda yırtılmış olabilir icerden
benim bi tipimi gorsen erkek gibiyim kıl tüy yumagi diyom kendime. sac bas bi hal ayni kucakta dolandiryorum kucakta yemek yapyorum digerinin karnini doyuruyorum banyosunu ettiryorum bos wakitte bunlar cocuk uyuyunca tabi bunlar bi aceleyle oluyo sonra bebek uyanyo bi ciglik emzir gazini cikar bezini degistir uyutmaya calis. sonraaaa basa sar yemek yap ewi topla. bi kasik yersen yiyebilirsen yeee. sonra ayni seyler rutin dewam sezeryan yerim agriyo. hala allahim yardimcimiz olsun cok kotuyum walla

can
Kizlar kizlar yandik yarin.zaten oglum agliyo surekli yarin bide 2.ay asisi war.hemsire aradi saglik ocandan.ins ates yapmaz ya:KK43: 3 yerden atilcak oy oyyyy Allahim yardim et
canim calpol yada fitil wer cunku ates yapcakmis bu asi allahim yardimciniz olsun emzir de gotur bide banyosunu ettir gitmeden 3 gun banyo edemiycek bizimde 40 imiz yeni cikti

Kızlar size bişey soracağım
Benim için önemli cevaplar
Lütfen cevap yazın
Bizim bugün tam 40. Günümüz
Ama benim hala ince pede kanaman geliyor
Leke tarzı nazende biraz akıntı gibi
Ama hep ince ped koyuyorum
Bayağı azalmıştı hatta
Ama dün temizlik yaptım akıntı şeklinde
Geldi birkaç kez azalan şeyi artırdım.belimi çok agrittim kendimi çok yiprattim.evi temizlemek iç n heryeri berbat
Kostur kostur gün boyu ayaktayım
Dün sabah 9 da başladım akşam 9 a kadar oturmasını temizlik bebek yemek derken ayaklarımı hissetmiyorum bugün bile ağrıyor üstüne basinca.
Sizlerin kanaması bittiği ne durumda Lütfen cevap yazın merak içindeyimdiger hafta miyânrm var salıya kadar meraktan çayların.NORMALMİ BU KADAR SÜRMESİ

Kızlar size bişey soracağım
Benim için önemli cevaplar
Lütfen cevap yazın
Bizim bugün tam 40. Günümüz
Ama benim hala ince pede kanaman geliyor
Leke tarzı nazende biraz akıntı gibi
Ama hep ince ped koyuyorum
Bayağı azalmıştı hatta
Ama dün temizlik yaptım akıntı şeklinde
Geldi birkaç kez azalan şeyi artırdım.belimi çok agrittim kendimi çok yiprattim.evi temizlemek iç n heryeri berbat
Kostur kostur gün boyu ayaktayım
Dün sabah 9 da başladım akşam 9 a kadar oturmasını temizlik bebek yemek derken ayaklarımı hissetmiyorum bugün bile ağrıyor üstüne basinca.
Sizlerin kanaması bittiği ne durumda Lütfen cevap yazın merak içindeyimdiger hafta miyânrm var salıya kadar meraktan çayların.NORMALMİ BU KADAR SÜRMESİ
29.günüm hala devam ediyor

6. Aya kadar calpol verilmez. Fitin de 1/3 i verilebilir bu günlerde. Ateşi çıkmadan da vermeseniz iyi olur..
Olur mu benim 3. Çocuğum bu aşı ateş yapma ihtimali çok yüksektir onun için bir gün önce banyo yapılacak sabah aşıya gitmeden mor calpol verilecek 1 çay kaşığı eve gelince de ateş takibi yapılacak ve 3 gün su değmeyecek banyo yasak bunu sağlık ocağı demeliydi verem aşısı çok ağır bir aşıdır her bebekte ateş yapmıyor ama huzursuzluk yapabiliyor bide uyku hali yapıyor aklınızda bulunsun hem fitil devamlı bebeğe verilmez ki Dr en son çare fitil verin diyor bilginiz olsun.

can

canim calpol yada fitil wer cunku ates yapcakmis bu asi allahim yardimciniz olsun emzir de gotur bide banyosunu ettir gitmeden 3 gun banyo edemiycek bizimde 40 imiz yeni cikti

Aynen calpol verdi cnm zaten doktor.bikere verdim dun olduk asi.sukur bisey olmadi.ins olmazda.aynen ebe aradi zaten saglik ocandan banyosunu ettir yarin getir dedi.masallah sizede 40lanmissiniz

Acı elma yağı tavsiyesini veren arkadaşlara sevgilerimi sunuyorum. 2 saat uyuyabildim sayenizde :)
Ayağını da kesinlikle sıcak tutun. Büyükler diyordu da inanmıyordum. Zıbınla gezdiriyordum. Şimdi patik li alt üstüne ince küçük Çorap giydiriyor um. Daha rahat gaz çıkarıyor

Canım ben bgn farkettim ki emzirdikçe daha çoğalıyor ağzından taşıyor sütler tabi su içmeyi bu ara baya artırdım gündüz 3 litre gece sabaha kadar 3 litre içiyorum
Toplam 6 lt su cok fazla canim ya su zehirlenmesi diye bisey var dikkat et derim. En az 3 lt.diye biliyorum ben. Ben de emzirmeyi ve sagmayi arttirdim ama sutumun arttigi yok hala :(

Back
X