• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayağını da kesinlikle sıcak tutun. Büyükler diyordu da inanmıyordum. Zıbınla gezdiriyordum. Şimdi patik li alt üstüne ince küçük Çorap giydiriyor um. Daha rahat gaz çıkarıyor
Evet bende giydirdim karnına da gaz masajı yaptım. 10 dk sonra tuvaletini yaptı. Sonra uyudu deliksiz maşallah:)

Toplam 6 lt su cok fazla canim ya su zehirlenmesi diye bisey var dikkat et derim. En az 3 lt.diye biliyorum ben. Ben de emzirmeyi ve sagmayi arttirdim ama sutumun arttigi yok hala :KK43:
Ben emzirmeyide sağmayıda azalttım. Makine yara yaptı bende kızımın ağzında pamukcuk vardı. Karbonatlı gazlı bezle siliyoduk. Ama yara olunca o beyazlar banada geçti. Sızlıyor sürekli annem dönsün genel cerrahiye gideceğim

Ben emzirmeyide sağmayıda azalttım. Makine yara yaptı bende kızımın ağzında pamukcuk vardı. Karbonatlı gazlı bezle siliyoduk. Ama yara olunca o beyazlar banada geçti. Sızlıyor sürekli annem dönsün genel cerrahiye gideceğim
Ooo hadi yaa :( gecmis olsun canim ihmal etme insallah cabuk gecer. Ama gogsundeki sutu bi sekilde bosaltman gerekir diye biliyorum mastit falan olur Allah korusun bir de onunla ugrasma. Ne stresli isler şu sut olayi ya.. Sütü bol, bebisini bolca emzirebilen annelerden olmak isterdim. 32 gun oldu ben hala sutumu arttirip bebegime yetebilme derdindeyim. Mama destegi yapmaktan nefret ediyorum sagliksiz geliyor.. sutum de az geldikce iyice bunalima giriyorum napsam olmuyor artmiyor. Sut az geldigi icin kizim emdikce yorulup birakiyor nasil olacak bilmem

Ooo hadi yaa :KK43: gecmis olsun canim ihmal etme insallah cabuk gecer. Ama gogsundeki sutu bi sekilde bosaltman gerekir diye biliyorum mastit falan olur Allah korusun bir de onunla ugrasma. Ne stresli isler şu sut olayi ya.. Sütü bol, bebisini bolca emzirebilen annelerden olmak isterdim. 32 gun oldu ben hala sutumu arttirip bebegime yetebilme derdindeyim. Mama destegi yapmaktan nefret ediyorum sagliksiz geliyor.. sutum de az geldikce iyice bunalima giriyorum napsam olmuyor artmiyor. Sut az geldigi icin kizim emdikce yorulup birakiyor nasil olacak bilmem
Aynı durumdayız ben birde mamada kararsızım. Evolvia ile basladık. Kakasını yapmıyor diye hipp combiotik denedim. Bariz gaz çığlığı atiyodu. Tekrar evolvia döndüm. Gaz çıkarması mamanın gaz yaptığı anlamına mı geliyor. Golden goat deneyen varmı keçi sütüymüş anne sütüne en yakın falan yazıyo bunudamı denesem acep

Diğer bayanlar sizlerin nasıl lohisaliginiz kanamalarıniz bittimi.
Suruyormu
Benim 22. Günüm ama pembe bazen sarı gibi günlük pedi dolduran akıntı devam ediyor , sıcak duş aldıktan sonra kana dönüyor bi iki günlük ped değişecek kadar.

Toplam 6 lt su cok fazla canim ya su zehirlenmesi diye bisey var dikkat et derim. En az 3 lt.diye biliyorum ben. Ben de emzirmeyi ve sagmayi arttirdim ama sutumun arttigi yok hala :KK43:
Canım ısırgan otu çayı denedin mi ? Ben içiyorum günde bir fincan , kokusu ot ot kötü biraz ama icilmeyecek gibi değil. Ictikten sonra süt doluyor bende hissediyorum.

Aynı durumdayız ben birde mamada kararsızım. Evolvia ile basladık. Kakasını yapmıyor diye hipp combiotik denedim. Bariz gaz çığlığı atiyodu. Tekrar evolvia döndüm. Gaz çıkarması mamanın gaz yaptığı anlamına mı geliyor. Golden goat deneyen varmı keçi sütüymüş anne sütüne en yakın falan yazıyo bunudamı denesem acep
Ben bitek golden goat denemedim ya mama parasından batmak uzereyiz

Bence yol yakınken bu alışkanlıktan vazgeçin canım hem yorucu hem yıpratıcı oluyor hatta bebek büyüdükçe uyuması zaman alınca resmen sinir krizi geçirirsin yorgunluktan saatlerce gezdirdigimi bilirim oğlumu. O yüzden en son çözümü rahatlatıcı müzikle yatağına bırakmakta bulmuştum, başta zor oldu ama sonra alıştı . Kızımda o hataları yapmayacağım Allah'ın izniyle. Direk müzik ve yatak . Kreşte de öyle yapıyorduk , alisiyorlar bi kaç güne.
Canım hangi müzikler bunlar örnek verebilir misin ? Bizimki de maalesef kucak dışında yatmıyor

Ayağını da kesinlikle sıcak tutun. Büyükler diyordu da inanmıyordum. Zıbınla gezdiriyordum. Şimdi patik li alt üstüne ince küçük Çorap giydiriyor um. Daha rahat gaz çıkarıyor
Ben ayağına çorap giydiriyorum içten ürüne patikli zıbın penye giydirip gezdiriyorum hep çünkü ayakları sıcak olunca gaz olmuyor yada olursa da rahat çıkarıyor.ust önemli değil ama ayak onemli

Ben bitek golden goat denemedim ya mama parasından batmak uzereyiz
Ya varya doğru şeyi tutturduğumu bilsem mama parası falan umrumda değil, sütümün olmaması vicdan azabı benim için beslendiği şeyde onu anne sütü gibi rahat ettirsin istiyorum. Mesela ağlamasın ama sabaha kadar uykusuz kalmam gerekiyosa yine kalayım. Yeterki canı yanmasın böyle acayip deli hallerdeyim. Sallamayı seviyo diye babası dün hamak beşik bakmaya gitti. Bi arkadaşımdan denemek için salıncak aldık bel kısmına sünger destek koydum uyudu. Mamayı 120 cc verdim bugün 15 dk sonra tuvaletini yaptı. Süt getircem diye zorlamaktan canına okuyorum çocuğun. Kaynar diye bi içecek okudum şimdi bugünde onu deneyeceğim ise yararsa söylerim. Benim en acilinden genel cerrahiye gitmem gerek hem sütü soracağım hemde bu yaralardan kurtulup süt sağmam lazım

Kızlar bebeğimin göğüsleri şişmiş su toplamış dedi doktor??

Böyle bişey yaşayan var mı? Antibiyotik krem verdi. Ateş ya da kızarıklık olursa gelin hemen dedi. Hormonlar ile ilgili bişeymiş. Canım sıkıldı ya. İnş ağrı sızı yapmaz yavruma :KK43:

Ooo hadi yaa :KK43: gecmis olsun canim ihmal etme insallah cabuk gecer. Ama gogsundeki sutu bi sekilde bosaltman gerekir diye biliyorum mastit falan olur Allah korusun bir de onunla ugrasma. Ne stresli isler şu sut olayi ya.. Sütü bol, bebisini bolca emzirebilen annelerden olmak isterdim. 32 gun oldu ben hala sutumu arttirip bebegime yetebilme derdindeyim. Mama destegi yapmaktan nefret ediyorum sagliksiz geliyor.. sutum de az geldikce iyice bunalima giriyorum napsam olmuyor artmiyor. Sut az geldigi icin kizim emdikce yorulup birakiyor nasil olacak bilmem
Benim de öyle 40.güne az kaldı ama hala sagdığımda az geliyor ve mama kullanmaktan üxüntülüyüm öyle ki misafirler geldiğinde görmesinler istiyorum sanki ayıp yanlış birşey yapıyormuşum gibş

Aynen canım bu hafta içerken ağlama huyu başladı. Bir de beslenemicek korkusu başladı bu yüzden. Zaten ufak doğdu benimki 2600 dü. 5 gün sonra 40 i çıkacak anca 4 kilo olmuştur. Diğer oğluna nasıl bakiyosun? Ben tek başıma tuvalete bile gidemedim mecbur annemin yanına geldim nobetlese bakıyoruz böyle bile çok zor günlerdir banyo yapamıyorum. Bebeği sallamaktan zıplayarak dolaşmaktan iyileşen sezaryen yaralarım sıkıntı çıkarmaya başladı. Ağrı kesici ile duruyorum şuanda yırtılmış olabilir icerden
Canım aylık kontrole bebeğini götürmenin mi kaç kilo olmuştu benimkide 2800 doğdu bi kilo almış doktor iyi dedi

Kizlar ya 2 ay oldu benim hala lekelenmem oluyo bazen kahve bazen pembe gibi.varmi bunu yasiyan?doktora gttim 40in ciknca gel demisti gttim emziriyosan sknti yok dedi.emzirdigim icin oluyomus prolaktin hormonu yani sut hormonundan dolayi.ama bana normal gelmio nedense ya bu lekelenme????
Benimde bugün 40.gün hala var .

Back
X