• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçer inş en kısa sürede canım bizim sarılık da uzadı 6 değeri sizin değer kaç doktor arastırılmasında fayda var dedi uzamış sarıluk yarın 40 ıncı günümüz

Benim ilk bebeğim de uzamış sarılık vardı delik deşik oldu her hafta Bi yerdeydik. Kan idrar bütün tahliller yapıldı. Kilo alımı iyiydi. Ama hep 9 ya da 10 civarıydı değeri..

Şimdi kızımda da sarılık var. Kan idrar kan uyuşmazlığı hepsine bakıldı. Kilo da almış. O yüzden buna eziyet etmiyorum sürekli kan ve değer ölçtürmek için. İlkine anne sütü sarılığı dedi doktor üniversite hastanesinde

Sizin de tüm tahlillere bakıldı mı Aca Ba . Değerlerini ne kadar süre de tekrar bakıyorlar

Kizlar bebegim sol gozunde capaklanma oluyor sidede oldumu Nasil gecer ne yapmam gerekiyo bilgisi olan yardim edebilir mi
İlk hafta olmuştu bizde de. İnternetten göz yaşı bezine masaj nasıl yapılır bak bir. Burnuyla gözünün arasında gözyaşı bezi var oraya temiz serçe parmağınla çok nazikçe masaj yap aklına geldikçe. Doktor öyle söylemişti ve krem yazmıştı antibiyotikli. Geçti üç güne.

Bebeklerde rezene çayı hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktoru verebilirsin dediği için 3 çay kaşığı kadar verdim gazdan ortalığı inleten cocuk saatlerdir uyuyor. 12.30 gibi uyudu 1 saat önce altını açarak uyandırdım 15 dk emdi tekrar daldı. Uyusturdummu ben bu çocuğu vicdan yaptım şimdide

Bebeklerde rezene çayı hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktoru verebilirsin dediği için 3 çay kaşığı kadar verdim gazdan ortalığı inleten cocuk saatlerdir uyuyor. 12.30 gibi uyudu 1 saat önce altını açarak uyandırdım 15 dk emdi tekrar daldı. Uyusturdummu ben bu çocuğu vicdan yaptım şimdide
Akşam ver cnm bence gaz için sap kullanıyorum damla iyi geldi

Kizlar bebegim sol gozunde capaklanma oluyor sidede oldumu Nasil gecer ne yapmam gerekiyo bilgisi olan yardim edebilir mi
Benimde bebeğimin sağ gözünde daha yoğun şekilde var.. Emerken birden kıvranıyor ve memem gözüne değiyor.. Bundan oluyormuş.. Dolayısıyla süt iyi gelir mi bilemiyorum.. Yarın aile hekimliğine, hafta içi de doktoruna soracağım.. Sana da yazarım canım..

Bizim Sarılık 10.7ydi en son. Bir daha gelmeyin gerek yok dediler. Sizin 6yken 9ken incelemek istemisler bravo valla
Aynen bizde de ilk 13'tü, sonra 8 küsüre düştü.. Çağırmadılar bir daha..

İlk hafta olmuştu bizde de. İnternetten göz yaşı bezine masaj nasıl yapılır bak bir. Burnuyla gözünün arasında gözyaşı bezi var oraya temiz serçe parmağınla çok nazikçe masaj yap aklına geldikçe. Doktor öyle söylemişti ve krem yazmıştı antibiyotikli. Geçti üç güne.
Canım acı elma yağı alıp denedin mi?

Şuan derin bir oh be! çekiyorum açıkçası, bebeğim bir aylık ve ben galiba bu işi yapamıcam derken gördüm ki herkeste neredeyse aynı sorunlar varmış, bu sabah oturdum ağladım ben bu bebeğe bakamıyorum, benim yüzünden böyle ağlıyor galiba diye:) Annelik hiç te öyle instagram sayfalarında göründüğü gibi ciciş bişi değilmiş ona eminim artık. Uykusuzluktan zombiye benzedim, 18 kilo almıştım 15 kilosunu geri verdim bi ayda o derece yani :)

Bizdede kollarinin altini tutmussan olur diyorlar acaba ondan mi du bilemiyorm.:/ Sabahlari kirpikleri dolu capak oluyo Bakarim internetten simdi sagol tatlm

Benimde bebeğimin sağ gözünde daha yoğun şekilde var.. Emerken birden kıvranıyor ve memem gözüne değiyor.. Bundan oluyormuş.. Dolayısıyla süt iyi gelir mi bilemiyorum.. Yarın aile hekimliğine, hafta içi de doktoruna soracağım.. Sana da yazarım canım..

Aynen bizde de ilk 13'tü, sonra 8 küsüre düştü.. Çağırmadılar bir daha..

Canım acı elma yağı alıp denedin mi?

Tesekkur edrim canm bekliyorm haber

Bugün ilk kez sütümü sağdım 40 cc çıktı kızlar merak ettiğim şey bunu dışarı çıkarken yanımıza alabilirmiyiz kaç saat dayanır acaba

Canım bizde vardı doktor damla verdi 2 gün kullandım çamur gibi olmuştu çok fazla değilse damla kullanma. Çay ı pamukla hafifçe sil sonra gözün kenarından burnuna doğru hafifçe masaj yap biz de kalmadı ben her emzirdiğimde sütümle temizledim bi de o daha kolay geliyordu

Benim ilk bebeğim de uzamış sarılık vardı delik deşik oldu her hafta Bi yerdeydik. Kan idrar bütün tahliller yapıldı. Kilo alımı iyiydi. Ama hep 9 ya da 10 civarıydı değeri..

Şimdi kızımda da sarılık var. Kan idrar kan uyuşmazlığı hepsine bakıldı. Kilo da almış. O yüzden buna eziyet etmiyorum sürekli kan ve değer ölçtürmek için. İlkine anne sütü sarılığı dedi doktor üniversite hastanesinde

Sizin de tüm tahlillere bakıldı mı Aca Ba . Değerlerini ne kadar süre de tekrar bakıyorlar
İdrar verdik kan da sarılık dışında birseye bakulmadı

Back
X