• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tam ben soracaktım Bilmiyorum benim ki adet mi oluyor ama bugün 26. Günümüz daha ama dün kanama başladı yani öyle normal adet gibi değil ama akıntı gibi de değil bildiğin kanama :/ Neden acaba :işsiz:
Benim dogumdan sonra 15 gun surdu kanamam bikac gun leke de oldu ama bugun adet oldum sanirim bende sasirdim senin belki adet olmayabilir ama

Mrb kızlar benim bebeğim 48 günlük oldu 36 haftalık doğdu geçen komşum bu neden konuşunca oynayınca gulmuyo benimki 40 çıkmadan gülmeye başlamıştı dedi morelim bozuldu sizinkiler başladımı tepki vermeye benimki konuşunca dinliyo arada kendi kendine guluyo ama tam tepki vermiyo
Yürüyomu diyede sorsaydın :KK70:amma abartmış yahu bizimki uyumak ve ağlamak dışında hiçbir şey yapmıyor. Gülmeyi geçtim 5 dk sakin kalsa razıyım

Kızlar bugün 40. Gün kırkımız bugün çıkıyor demi 41.gün değil bugün banyo yapıp artık ibadetlerimizi yapabiliriz birde kanama bende de var hala adet olup olmadığımızı nerden anlıyoruz lohusa kanaması dedim ben hep bugüne kadar olan kanamaları

Vallahi annem olmasa aç kalırım. Bu sabah kucağımda çocuk emzirdim annem elime ekmek ağzıma peynir verdi. 4 bardak sıcak çay içtim rüya gibi :KK70:haftasonu kocanla kahvaltı edin diye gitmişti. 5 kez istedim 2. Bardak çayı adam iplemiyir bile bende aldım lavaboya döktüm :KK59: ertesi gün ben demeden koydu :KK67:
Ben de kendimim evde Eşim de söylersen yapan cinsten. Ben mutfaktayken yardım eder. Söylemesem bebeğe bak dikkat et abisi bişey yapmasın falan . Camı kapa. Esiyor. Herşeyi illa diycem. O da beni yavaştan ayar ediyor . Ben demeden düşünsün istiyorum çok mu istiyorum acaba. Dün ufak gazdan mahvoldu. Neden ağlıyor ne derdi var bu ufağın diye kibarca sordu ama ben patladım al sen bak diye. Emzireyim mi dedi. Bi tek emzirmeyle büyümüyor çocuk dedim . Şaka yaptım diyor. Ama patladım ben Bi kere. Bi de üçüncü istiyorum demez mi...

İnsan kendi kocasına "umarım başkasından düşünüyorsundur" der mi... Valla dedim gitti..

Sürekli aç hissediyorum hep elim ayağım titriyor. Sizinde öyle mi. Gebelikte istemediğim kadar aş eriyorum sanki..

Kızlar bugün 40. Gün kırkımız bugün çıkıyor demi 41.gün değil bugün banyo yapıp artık ibadetlerimizi yapabiliriz birde kanama bende de var hala adet olup olmadığımızı nerden anlıyoruz lohusa kanaması dedim ben hep bugüne kadar olan kanamaları
Benim 40 çıkar çıkmaz adet olmuştum ilkinde

Mrb kızlar benim bebeğim 48 günlük oldu 36 haftalık doğdu geçen komşum bu neden konuşunca oynayınca gulmuyo benimki 40 çıkmadan gülmeye başlamıştı dedi morelim bozuldu sizinkiler başladımı tepki vermeye benimki konuşunca dinliyo arada kendi kendine guluyo ama tam tepki vermiyo
Şaka gibi komşular var ya.. 6 aydan önce kişi tanımaz. 3 aylık gülmeye başlar o da bize değil anladığından değil

Kilo durumlarınız nedir kızlar ben sezeryan oldum hayatımda ki en kilolu halimle hamile kalmıştım ztn 80 kilo ile boyum 172 genelde 70 kilolarda balık etli bir hatundum şimdi biraz balina variyim hahaha en son tartıldım 84 e düştüm emzirirken nasıl kilo vercez ya kiloyu kafaya takanlar varmı

Bebekleriniz nasıl uykuya geçiyor? Mayistirip yatağına koyuyorum basıyor çığlığı. 9-10 kere denedim ve gene kriz geçirmeme ramak kaldı.
Güzel soru. Benimki bazen emerken gazı yoksa. Gazı varsa Emzik tutuyorum agızıns beşikte sallıyorum. Ama bu şekilde 3 dk gözü kapalı sonra uyanıyor tears sallıyorum susuyor uyanıyor sürekli aynı döngü

Tlc de kalabalık aile izliyorum 5 kızı olan . Halime şükrediyorum . Ama o karı koca bile kendilerine vakit ayırıyor yoksa TV için mi öyle çekiyorlar. Bıyıklarım kocamla yarışır şuan çünkü

Kilo durumlarınız nedir kızlar ben sezeryan oldum hayatımda ki en kilolu halimle hamile kalmıştım ztn 80 kilo ile boyum 172 genelde 70 kilolarda balık etli bir hatundum şimdi biraz balina variyim hahaha en son tartıldım 84 e düştüm emzirirken nasıl kilo vercez ya kiloyu kafaya takanlar varmı
İlk bebekte ben çok taktım herkes Bi sene geçsin eski haline dönersin dedi ona rağmen öyle kalacak sandım.

Eskisinden de zayıf olmuştum. Emzirmeye devam

85 le hamile kaldım. 89 la doğuma girdim. 77 kiloyum su an aldığımı bulduğumu yemesem daha iyi olabilirdi. Süt yapıyomuş evi ye deseler yerim o derece

85 le hamile kaldım. 89 la doğuma girdim. 77 kiloyum su an aldığımı bulduğumu yemesem daha iyi olabilirdi. Süt yapıyomuş evi ye deseler yerim o derece
Süpersin ya inşlah bende düşerim 70 olsam yeter ben 16 kilo almıştım 96 yı gördüm hamilelikte

Ben de kendimim evde Eşim de söylersen yapan cinsten. Ben mutfaktayken yardım eder. Söylemesem bebeğe bak dikkat et abisi bişey yapmasın falan . Camı kapa. Esiyor. Herşeyi illa diycem. O da beni yavaştan ayar ediyor . Ben demeden düşünsün istiyorum çok mu istiyorum acaba. Dün ufak gazdan mahvoldu. Neden ağlıyor ne derdi var bu ufağın diye kibarca sordu ama ben patladım al sen bak diye. Emzireyim mi dedi. Bi tek emzirmeyle büyümüyor çocuk dedim . Şaka yaptım diyor. Ama patladım ben Bi kere. Bi de üçüncü istiyorum demez mi...

İnsan kendi kocasına "umarım başkasından düşünüyorsundur" der mi... Valla dedim gitti..

Sürekli aç hissediyorum hep elim ayağım titriyor. Sizinde öyle mi. Gebelikte istemediğim kadar aş eriyorum sanki..
Bencede der canım, benim tahammül sınırım eksilerde 2 gün önce kız uyudu mama yedikten sonra çıkarıyor diye ben çay içerken çocuğun odasında bekle dedim aksam saat 9 gibi sonrada yattım. Gece 1 de uyandırdı beni yatıyorum ben diye haftasonu iş yok istese pekala oturabilir. Cocukta uyandı ben gece 5 e kadar uğraştım. Bi ara dalar gibi oldu sürekli sallanması gerekiyo kalk biraz salla uyuyayım az dedim. Ben bekledim diyo sanki benim gibi gecenin bi yarısında beklemiş bu ara çok gözüme batıyor

Bencede der canım, benim tahammül sınırım eksilerde 2 gün önce kız uyudu mama yedikten sonra çıkarıyor diye ben çay içerken çocuğun odasında bekle dedim aksam saat 9 gibi sonrada yattım. Gece 1 de uyandırdı beni yatıyorum ben diye haftasonu iş yok istese pekala oturabilir. Cocukta uyandı ben gece 5 e kadar uğraştım. Bi ara dalar gibi oldu sürekli sallanması gerekiyo kalk biraz salla uyuyayım az dedim. Ben bekledim diyo sanki benim gibi gecenin bi yarısında beklemiş bu ara çok gözüme batıyor
Gece hele hiç beklemedi ben sormadım teklif de etmedim. Kendi zaten hiç önermez. Güvenemiyorum da.açıkcası o. Gündüz bebeğin başında bekle yüzüstü yatırdım diyorum Bi bakıyorum uyuyakalmış

Öyle böyle batmıyor gözüme benimde Uykusuzluk vuruyor bizi bence. Beni de açlık da vuruyor hep açım gb Ye ye doymuyorum

Back
X