• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben golden goat veriyorum canim.bizim gaz problemi hep var ama mamayla ilgisi yok vermedigim gunler de cok oldu degisen bisi yok benim bebisin bagirsaklari alisamadi.biogaia veriyorsun dimi her gun bebegine.gaz damlasini sab simplex nurse harvey hic biri iyi gelmedi hatta sabi kullandigimiz uc gun canimi cikardi.en son zincoya geri dondum duzenli kullaninca ise yariyor gibi.kimyon suyu denedim gecen gun azicik o gun cok rahat yapti kakasini gazini.gecen gun durduk yere ateslendi bizimkide ve aglamaktan ikinmaktan gobek fitigi olmus kakasini gazini yapmak icin ikinmaktan morariyor cocuk:KK43: cok uzuluyorum
Biogaia ve nurse harvey veriyorum. Sab simplex te aldım. Bence rezene daha etkili, kimyonlu rezene çayı aldım eczaneden bebekler içinmiş bugün yine çıldırdı 5 saat uğraştım ağlamasını kesmek için mama,meme,acı elma yagı,gaz masajı,kimyonlu rezene çayı, kolik müziği eşliğinde anakucagında (hani şu 8 kilo olanlardan) 1 saat sallama derken uykuya daldı bende pert oldum. Anakucagı kuytu kapalı diye kendini güvende hissediyor sanırım çığlıkları sadece orda kesiliyor

Valla ben 52-53le başlayıp 63 ile noktalamıştım.. Evde tartım yok.. Hastanede 4. Gün 58, 6. Gün 56 çıkmıştım.. Bugün 31. Gün ve 52-53 arası çıktım.. Ben tam tersi emzirdiğim için kilo verdim baya.. Artık kendimi halsiz hissediyorum, adım atacak dermanım yok.. Hele sabah odadan sürünür gibi çıkıyorum..
Kan hapı ve vitamin kullan vanım bende çok halsiz hissediyorum ayağa kalkınca gözüm kararıyor

Kızlar, bebeğimin bir aylık aşısını yaptırdık.. Aşırı derecede huysuz.. Zaten gece, ikiden üçten sonra oturuyoruz.. Bugün bu saatten sonra hiç uyumayacak gibi..
Hemşire ateş düşürücü Vs vermedi.. Ateşi çıkarsa ne verebilirim ? Hoş eşimde yok, nöbetçi eczaneye nasıl gidebilirim bilemiyorum hiç.. Ne zormuş ya
Bi aylık aşı ateş yapmıyor ama 38.5 Dan fazla ise Bi çay kaşığı mor calpol verebilirsiniz dedi doktor

Bana biraz hurafe kokuyor gb geldi. Koltuk altından tutup kaldırınca şaşı olur inanışı... Ben de kaldırıyorum konusmuyor um o şekilde Ara da şaşı bakıyor ama bence henüz göz kasları gelilmedipinden büyük cocugum da öyleydi çünkü

Kızlar adet olmamanız normal merak etmeyin
Benim ilk gebelikte 4. Ayda oldu ilk adet
Olmasın daha iyi ya ped koymaktan sıkıldık.
Birde kızlar masallh sizler ne çabuk başlıyorsunuz ilişkiye ben dikislerd n korkuyordum 6.ayda başladık biz ilk doğumundan bundada 40 miz çıktı daha başına geçmedikçe ve niyetimde yok
6. Aya kadar nasıl sabrettiniz valla biz 26 günlüğüz 40 çıkmasını bekliyoruz ben sezeryan oldum bu ara da belki normal Doğum olsa çekinirdim alttaki dikişlerden ama şuan normal hissediyorum

Ben golden goat veriyorum canim.bizim gaz problemi hep var ama mamayla ilgisi yok vermedigim gunler de cok oldu degisen bisi yok benim bebisin bagirsaklari alisamadi.biogaia veriyorsun dimi her gun bebegine.gaz damlasini sab simplex nurse harvey hic biri iyi gelmedi hatta sabi kullandigimiz uc gun canimi cikardi.en son zincoya geri dondum duzenli kullaninca ise yariyor gibi.kimyon suyu denedim gecen gun azicik o gun cok rahat yapti kakasini gazini.gecen gun durduk yere ateslendi bizimkide ve aglamaktan ikinmaktan gobek fitigi olmus kakasini gazini yapmak icin ikinmaktan morariyor cocuk:KK43: cok uzuluyorum
Neden mama veriyorsun cnm ?

Biogaia ve nurse harvey veriyorum. Sab simplex te aldım. Bence rezene daha etkili, kimyonlu rezene çayı aldım eczaneden bebekler içinmiş bugün yine çıldırdı 5 saat uğraştım ağlamasını kesmek için mama,meme,acı elma yagı,gaz masajı,kimyonlu rezene çayı, kolik müziği eşliğinde anakucagında (hani şu 8 kilo olanlardan) 1 saat sallama derken uykuya daldı bende pert oldum. Anakucagı kuytu kapalı diye kendini güvende hissediyor sanırım çığlıkları sadece orda kesiliyor
Canım ne zaman geçecekti atakları? Dün hiç uyumadı bizimki.. Gece 9'dan 23.30 A kadar uyudu.. Sonrası mızmız, en son 1.30'ta kalktı, şimdi yatalı yarım saat oldu ama ses çıkarıp duruyor, kalkacak hemen.. Ne yapacağız ya, hiç uyumuyor

Kan hapı ve vitamin kullan vanım bende çok halsiz hissediyorum ayağa kalkınca gözüm kararıyor
Ay çok doğru canım yaa.. Hiç aklıma gelmemişti.. Kullanayım cidden.. Sağolasın..

Bi aylık aşı ateş yapmıyor ama 38.5 Dan fazla ise Bi çay kaşığı mor calpol verebilirsiniz dedi doktor
Hemen calpol alayım canım, sağolasın. İnsan çaresiz hissediyor kendini

Canım ne zaman geçecekti atakları? Dün hiç uyumadı bizimki.. Gece 9'dan 23.30 A kadar uyudu.. Sonrası mızmız, en son 1.30'ta kalktı, şimdi yatalı yarım saat oldu ama ses çıkarıp duruyor, kalkacak hemen.. Ne yapacağız ya, hiç uyumuyor

Ay çok doğru canım yaa.. Hiç aklıma gelmemişti.. Kullanayım cidden.. Sağolasın..

Hemen calpol alayım canım, sağolasın. İnsan çaresiz hissediyor kendini
27 sinde canım son gün, benimki dün akşam 8 gibi çığlık kıyamet başladı. Gaz masajı yaptım acı elma yağı sürdüm. Mamasını yedirdim. 2 saat memede kaldı. Kimyonlu rezene çayı verdim 3 çay kaşığı en son bitmeyince travel sistem arabanın puseti varya ona koydum bildiğin kol kası yaptım sallayarak gece 12 de uyudu. Gece 2 de uyandı sar baştan yeni uyutabildim. Atak tablosu excel buraya yüklemeyi beceremedim

Kizlar selam bebeğim bugun ishal gibi bayagi sulu kakasi ve geceden beri 5 defa felan kaka yapti. Hemen dr.a goturmelimi yoksa beklemelimiyim olabilirmi yani. Atesi yok agrisi sizisi yok keyfi yerinde.

A aeengineer canim tablo bu benim netten aldigim atak tablosu.

Eklentiler

• Screenshot_20180722-170113.webp
    Screenshot_20180722-170113.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 101
6. Aya kadar nasıl sabrettiniz valla biz 26 günlüğüz 40 çıkmasını bekliyoruz ben sezeryan oldum bu ara da belki normal Doğum olsa çekinirdim alttaki dikişlerden ama şuan normal hissediyorum
Söylemesi ayıp emzirmek bile beni ilişkiden uzak tutuyor süt akıyor falan hiç olmuyor emzirirken yaa bende sezeryan oldum ama dikişler engel oluyor yine kendimi rahat hisseiyorum

Back
X