• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bencede der canım, benim tahammül sınırım eksilerde 2 gün önce kız uyudu mama yedikten sonra çıkarıyor diye ben çay içerken çocuğun odasında bekle dedim aksam saat 9 gibi sonrada yattım. Gece 1 de uyandırdı beni yatıyorum ben diye haftasonu iş yok istese pekala oturabilir. Cocukta uyandı ben gece 5 e kadar uğraştım. Bi ara dalar gibi oldu sürekli sallanması gerekiyo kalk biraz salla uyuyayım az dedim. Ben bekledim diyo sanki benim gibi gecenin bi yarısında beklemiş bu ara çok gözüme batıyor
BEnimki arada yardım ediyor anan onu san gözümde sokuyor sen bi çocukla ben herkesle uğraşıyorum diyor

Birinci ay aşkımızı olduk bugün bizde hadi bakalım biri gitti. İkinci ay hemşire kendi arayacakmış o aşının özel günü oluyormuş gelmesi için. Size de öyle dedi mi hemşireniz?
Evet canım bizde bugün olduk.25haziran doğumlu kızım.2.ayda biz arayacağız dedi.birkac asi bir aradaymis.
Bu aşı ateş yapmaz dedi . huysuzluk yapabilir o da nadir dedi.ilac vs vermeye gerek yok dedi.ben yine de arada ateşini kontrol ediyorum.

Birinci ay aşkımızı olduk bugün bizde hadi bakalım biri gitti. İkinci ay hemşire kendi arayacakmış o aşının özel günü oluyormuş gelmesi için. Size de öyle dedi mi hemşireniz?
Evet canım ikinci ayın aşısı için özel gün oluyormuş dün sağlık ocağındaki Hemşire arayıp banada öyle dedi salı günü aşımızı olacağız bizde

Canım excel tablosu indirmişim ama nerden olduğunu hatırlayamadım. Excel olunca burayada yükleyemedim. 11 hazirana göre hesaplattım ekran görüntüsü ekte, 16 sında atak başlamış geçmişsiniz 23 ü itibariyle sakin bebek olacakmış 6 ağustosta tekrar fırtınalı zaman
Çok teşekkür ederim canım benim için zahmet etmişsin

Evet canım bizde bugün olduk.25haziran doğumlu kızım.2.ayda biz arayacağız dedi.birkac asi bir aradaymis.
Bu aşı ateş yapmaz dedi . huysuzluk yapabilir o da nadir dedi.ilac vs vermeye gerek yok dedi.ben yine de arada ateşini kontrol ediyorum.
Evet bu aşı ateş yapmıyor. 2 ay çok huysuzluk yapmıştı diye hatırlıyorum benim ilk kuzuma. Boy kilo ölçümü yaptı Bi de bıngıldapa baktı. Dvit kullanıyor musun dedi.

Şimdilik Bi sorun yok gb ama bayagi ağladı aşı yapılırken

Evet bu aşı ateş yapmıyor. 2 ay çok huysuzluk yapmıştı diye hatırlıyorum benim ilk kuzuma. Boy kilo ölçümü yaptı Bi de bıngıldapa baktı. Dvit kullanıyor musun dedi.

Şimdilik Bi sorun yok gb ama bayagi ağladı aşı yapılırken
Ya ben bebeğe kullanıyordum ama kendime kullanmiyordum.bana da verdiler.hamikeyken başka d vitamini kulkandim doğurunca bıraktım.3ay kullancaksin dediler.bir ay kullanmadim gitti.insallah dişlerim dokulmez

xra221 xra221 canım , benim kızın atak dönemlerine de bakabilirmisin ? Ben de hesaplayamadim anlamadım bişey :) kızım 27 haziran doğumlu ama beklenen Dogum tarihi 5 Temmuz olacaktı erken geldi .

Ya ben bebeğe kullanıyordum ama kendime kullanmiyordum.bana da verdiler.hamikeyken başka d vitamini kulkandim doğurunca bıraktım.3ay kullancaksin dediler.bir ay kullanmadim gitti.insallah dişlerim dokulmez
Aynisini bana da yazdilar d vitamini bide kansizlik tansiyon icin kullanmıyorum çok mu zarar?

Kızlar bana sigortası olmayanlar için uygun fiata özel hastane tavsiye edermisiniz? Sizin gitdiginiz meselâ iyiyse doktorlar benide yonlendirin. Benim doktorum çok yaşlı biraz acaib. Sürekli tahlile gönderiyor her gidisimiz 500 tl falan gereksiz tahliller. Bir şey sormaya korkuyorum. Mesela kusuyor mama değiştirmeye tavsiye verin dedim bagirsak mide tahlili , çişini yaparken agliyor dedim idrar tahlili yaptırdı. Meğer pişikmiş .yani bakmıyor ilgilenmiyor lütfen ya

Bide benim kızım haftada 1 defa büyük tuvalet yapıyor. Olgun insanlarin yaptığı kadar. Biriktiriyor yani. Annem spor masaj yaptiriyordu o gitdi ben yapsam fayda etmiyor.1 haftadan fazladir yapmadı.bu durumu yaşayan varmı doktorunuz ne dedi? Doktora söylemeye korktum bugün gine bagirsak tahlili yaptircakdi yoksa. Ilaç kullanan varsa ilacını da yazarmisiniz lütfen karnı şişmiş ıkınıyor yavrum :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Ben de unutuyorum 9 damla dedi. Bazen kızıma bile günlük vermediğim oluyor. Ama çok halsizim vitamin ve kan hapı isteyeceğim kontrole gidince kadın doguma.kolumu kaldırmaya dermanım kalmıyor ve hep açım aç:dondurma::dondurma:sizde öyle misiniz. Habire ne yesem diye geziniyorum .

Bugün huysuz benim kız. Muhtemelen gazdan:anne: aşı yapmış olamaz seninki nasıl aynı gün doğmuş kuzularımız:nazar:

Bide benim kızım haftada 1 defa büyük tuvalet yapıyor. Olgun insanlarin yaptığı kadar. Biriktiriyor yani. Annem spor masaj yaptiriyordu o gitdi ben yapsam fayda etmiyor.1 haftadan fazladir yapmadı.bu durumu yaşayan varmı doktorunuz ne dedi? Doktora söylemeye korktum bugün gine bagirsak tahlili yaptircakdi yoksa. Ilaç kullanan varsa ilacını da yazarmisiniz lütfen karnı şişmiş ıkınıyor yavrum :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Sadece anne sütü alıyorsa 10 gün kaka yapmaması normal diyor doktorlar cnm.

canim kulak temizleme çöpü var bilirsin mutlaka onun ucuna zeytin yagi surup poposuna biraz sur uyar olmadi cook cok ufak bi fitil koy karnina masaj yap bebeklerde olur ole allahim yardimcin olsun masajida ihmal etme ayaklarini sicak tut bebegin. yap diye söylemiyorum ama bir kez kaynanam ilk oglum 7 gun kakasini yapmamisti 3 ayliktik cok huzursuz aglardi kucuk beyaz sabun parcasi koydu annem oglumun poposuna o an sokar sokmaz bi anda kakasini yapmisti yawrum onu hic unutmam bende cok kizmoistim ama yaramisti ise

Back
X