• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gaz için san simplex kullanıyorum ama doktora sormadım hiç ezcaneden aldım surekli ikinip duruyordu.16 günluk başladık herhalde günde 3defa 8damla.sanki iyi geliyor
Kendimi ilk defa bukadar aç hissediyorum doktorum bana gyneferon verdi hamilelikte de onu içiyordum.
Kızım.bu saatleri sevmiyor ben de çünkü şimdi kalkınca huysuz oluyor uyumuyor gün erken başlıyor bizim için çok erken uyusa da 6da falan uyuyir
Sordum ben sabah 15 akşam 15 damla ver iyi yapdn aldın dedi.bende sormadan almsdm

canim kulak temizleme çöpü var bilirsin mutlaka onun ucuna zeytin yagi surup poposuna biraz sur uyar olmadi cook cok ufak bi fitil koy karnina masaj yap bebeklerde olur ole allahim yardimcin olsun masajida ihmal etme ayaklarini sicak tut bebegin. yap diye söylemiyorum ama bir kez kaynanam ilk oglum 7 gun kakasini yapmamisti 3 ayliktik cok huzursuz aglardi kucuk beyaz sabun parcasi koydu annem oglumun poposuna o an sokar sokmaz bi anda kakasini yapmisti yawrum onu hic unutmam bende cok kizmoistim ama yaramisti ise
Teeekkur ederim canim denedim bu gün doldurdu hertarafi )) .ondan çok ben rahatladım. Onu kabız devamı diş macunu kıvamında. Karpuz yedim biraz ihsal olsa düzelir belki

Teeekkur ederim canim denedim bu gün doldurdu hertarafi )) .ondan çok ben rahatladım. Onu kabız devamı diş macunu kıvamında. Karpuz yedim biraz ihsal olsa düzelir belki
Allahima sukur inan ben bile rahatladim aklim sizdeydi napti acaba cocuk dedim hep icimden sukur bebis rahatladiysa annesi ne yaparsak yapalim oluyo iste yawrular boyle allahim kolay gunleri yakin etsin zor gunler artik bitsin insallah beterinden hastaliklardan korusun yawrularimizi bizi :anne::KK200::KK19:

Arabada bizimkide sakinleşiyor hastaneye giderken takside anlamıştım. Maalesef arabamız yok, bebek arabasına nasıl tepki verir bilemiyorum. Babası olacak beyzadeye arabayı kutusundan çıkarıp kurmasını söyledim hala yapamadı. Bensiz iş yürümüyor
Bebek arabası da işe yarıyor, biz özellikle yolun kötü kısımlarında sürüyoruz ki sarılsın biraz araba, böylece biraz rahatlıyor ☺️ evde olsa çığlığı basacağı durumlarda bebek arabası ile gezdirirken sakin durabiliyor

Gunnaydinlar herkese bu suruptan kullananinz varmi ben damlasini kullanmistim bitince esime al dedim eczaci bu sfer bunu yani surup seklinde olani vermis. Kullananlar ne kadae olcude kullanıyor acaba.

Eklentiler

• Screenshot_20180727-054506.webp
    Screenshot_20180727-054506.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 47
Aynen benimde yaptıklarımı doktoruna soruyorum gerçi ama yinede üzülüyorum. Perişan oldum ağlamaktan kızarıyor çocuğum ağlamasın diye türlü şebeklik yapıyorum. Şimdide tavsan gibi zıplarsak susuyo ama onu zıplatınca değil, sende kucağında onunla zıplayınca. Zaten sağ bacağımda doğum sonrası problem oldu. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün. Bizimkiler kızıyor zıplama diye bacağım şişiyor çocuk sussun diye devam ediyorum bende
Canım bazıları plates topunun üzerinde zıplatıyor.. Baya rahatlıyormuş bebekler.. Hem sende oturarak zıplamış olursun :)

Niye cekinsinki cnm kocam ya:)
Bende ondan bekliyorum.bekliyoruz oyle wala:/
Canım eşin ince düşüncelilik yapıyor bence.. Yoruluyorsun, oğlanın gazı var diye üzerine gelmek istemiyor bence.. Birde şu üç ay bitse, şu gaz problemi bitse diyorsan o da sabrediyordur.. Halden anlaması çok güzel.. Sen istiyorsan, istediğini belli edebilirsin..

Atak nedir ki ilk defa duyuyorum
Büyüme atakları canım.. Bir buçuk yaşına kadar olan dönemde 8 kez atak dönemleri olurmuş bebeklerin.. Bu sırada boyları uzarmış, kafaları büyürmüş Vs.. Fiziksel değişim olunca bedenselde bu tip, huysuzluk gibi belirtiler verirlermiş.. Kronik_unutkan isteyen herkesin doğum tarihine göre eklemeye çalıştı.. İnternette genel olan skalada var.. Atıyorum, 4.-5. Hafta ilk atak dönemi gibi..

Günaydın arkadaşlar, şöyle bir şey fark ettim günün her saatlerinde sağdığım süt miktarı aynı olmıyor örneğin gece 12dd sağdığım süt bir saat önce sağdığımdan yarı yarıya fazlaydı,sizde de böyle oluyor mu bu neden acaba

Canım bazıları plates topunun üzerinde zıplatıyor.. Baya rahatlıyormuş bebekler.. Hem sende oturarak zıplamış olursun :)

Canım eşin ince düşüncelilik yapıyor bence.. Yoruluyorsun, oğlanın gazı var diye üzerine gelmek istemiyor bence.. Birde şu üç ay bitse, şu gaz problemi bitse diyorsan o da sabrediyordur.. Halden anlaması çok güzel.. Sen istiyorsan, istediğini belli edebilirsin..

Büyüme atakları canım.. Bir buçuk yaşına kadar olan dönemde 8 kez atak dönemleri olurmuş bebeklerin.. Bu sırada boyları uzarmış, kafaları büyürmüş Vs.. Fiziksel değişim olunca bedenselde bu tip, huysuzluk gibi belirtiler verirlermiş.. Kronik_unutkan isteyen herkesin doğum tarihine göre eklemeye çalıştı.. İnternette genel olan skalada var.. Atıyorum, 4.-5. Hafta ilk atak dönemi gibi..
Hangi siteden bakılıyor link verebilir misin canım

Bilemiyorum artik cnm;)evet diorum demem mi su 3 ay gecsin artik diorum yada 4 ay neyse..kardesi goruyo adam beni heralde.delimi ne;)

Gunnaydinlar herkese bu suruptan kullananinz varmi ben damlasini kullanmistim bitince esime al dedim eczaci bu sfer bunu yani surup seklinde olani vermis. Kullananlar ne kadae olcude kullanıyor acaba.

Biz kullandik cnm bundan.gunde 4 cay kasigi vermistim ben.simdi baska kullaniyoruz biz.hyper flatuben ismi damlanin

Biz kullandik cnm bundan.gunde 4 cay kasigi vermistim ben.simdi baska kullaniyoruz biz.hyper flatuben ismi damlanin
Peki açtıktan sonra buzdolabinda saklayon diyor üstünde. Buzdolabindami tuttun. Sonra ordan soguk sogukmu verdin bebge. Birde memnun kalmadinmi neden değiştiniz.

Kizlar 38 gun oldu dogum yapali. Son 4-5 gundur lekelenmem bitti.. Bugun regl agrisi var kasiklarimda bu kadar erken adet olmak mumkun mu acaba?

Bebek arabası da işe yarıyor, biz özellikle yolun kötü kısımlarında sürüyoruz ki sarılsın biraz araba, böylece biraz rahatlıyor ☺️ evde olsa çığlığı basacağı durumlarda bebek arabası ile gezdirirken sakin durabiliyor
Doktor dışında evden çıkmamıza izin yok, haftaya salı 40 ımız çıkacak bebek arabasını o zaman deneyeceğim inşallah:) 40 demişken 41.gün kuafördeyim rapunzele döndüm şu saçlarımdan kurtulmak için deliriyorum :KK70:

Doktor dışında evden çıkmamıza izin yok, haftaya salı 40 ımız çıkacak bebek arabasını o zaman deneyeceğim inşallah:) 40 demişken 41.gün kuafördeyim rapunzele döndüm şu saçlarımdan kurtulmak için deliriyorum :KK70:
Biz bir aylıkken bebeğim ve ben kuaföre gittik eşim dışarda kuaför dışında kızımı salladı uyuttu.otelin içi kuafor rahat koltuklar var.onlar orda takıldı:))
Bende içerde saçımı kestirdim ve boyattim bitkisel boyayla hamile bayanlar bile gelip botlyatiyormus bana neden gelmediniz diye kuaför laf soktu o kadar berbatti saçım uzamış şekilsiz ve bembeyaz olmuştu yanlar dipler çıkmış durumdaydı.insana benzesin şimdi hep dışarı çıkıyor inananlar görsün istemiyordum beni kendime güvenim geldi vallaha

Hemde çok kullanışlı bir model kesti çok modern ve rahat yıkayıp ciksamda şekli süper saçlarından düz benim hemen şekle girer.cok rahat ettim hergun duş lsam erinmem hemen kurutup şekil veriyorum sacima:nazar:

Back
X