• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benzer durumları yasamisiz. Benimkide sarilik gecirdi. Hatta sarilik degeri en yüksek seviyeydi. Bol emzir diyorlardi ama. Sütüm çok gelmiyordu. Yaratilistan mi bazilari hicbir sey yapmasa bile sütü bol bol geliyor. Mesela yogun bakimda kaldik. Yanimda da bir bebek annesi vardi. Hadi bak kahvaltı yap cocuguna yararı olsun derdim. Kiz aç kaldı hiçbir şey yemedi. Ama maşallah sütü bolbol geliyordu Bende her seye abandim. Ama süt onunkinden az az geldi :KK70: biz yine dün gittkk az kilo almış. Mama da vermistim halbuki. Bilmiyorum iste bir sürü test verdik. Sonuclara bakilacak.insallah iyi çıkar. Yine mama veriyorsan kaşıkla ver dediler. Gidim gıdım ona mi ugrasacam dedim. Eee anne olmak zor dediler. Oyle de cidden. Daha gündüz uyumayan cocuga gece de uyursa 1 buçuk saatte bir kaldir diyorlar. Zaten zor guc uyumuş
Dediğin doğru kimi anne beslenmesine özen göstermez bol sütü olur kimi de bizim gibi o süt yapıyormuş bu sütü artırıyormuş diye denemediği kalmaz, sanki bunun için doktora gitmem gerekiyormuş gibi hissediyorum bir sorum olmalı çünkü, kaşıkla benim bebeğim hiç almadı hala da deniyorum almıyor mecbur biberon kullanıyorum.

Dediğin doğru kimi anne beslenmesine özen göstermez bol sütü olur kimi de bizim gibi o süt yapıyormuş bu sütü artırıyormuş diye denemediği kalmaz, sanki bunun için doktora gitmem gerekiyormuş gibi hissediyorum bir sorum olmalı çünkü, kaşıkla benim bebeğim hiç almadı hala da deniyorum almıyor mecbur biberon kullanıyorum.
Dikkat edin meme reddi olmasin. Çünkü kolaya cok çabuk alışıyorlar

Çok agladı mı cnm
Aşı olurken çok ağladı canm ya. Ağlarken katıldı hatta :( Zaten normalde de çok huysuz bebeğim. Eve gelince biraz uyudu şimdi inanılmaz bir huysuzluğu var. Sürekli kucakta ve ayakta istiyor. Yoksa çığlık atıyor. Ateşi şu an normal gidiyor.

2.ay aşısı mi ben çok korkuyorum.saglik ocağını aradım nezaman diye biz sizi arayacağız dediler aramadilar .16 bebek olunca yapıyorlarmis diğer bebekleri bekliyorlar sanirim
Bu arada gündüz uykularimizi geri istiyorum

2.ay aşısı mi ben çok korkuyorum.saglik ocağını aradım nezaman diye biz sizi arayacağız dediler aramadilar .16 bebek olunca yapıyorlarmis diğer bebekleri bekliyorlar sanirim
Bu arada gündüz uykularimizi geri istiyorum
Aynen canım. Ben de çok korkuyordum. İşin kötüsü tek başıma götürmek zornda kaldım. Allahtan halledebildim.

Kız resmen krize girdi bugün böyle bir ağlama yok yani elim ayağım birbirine dolandı. Evdede yalnızım daha birşey yiyemedim. Kakasını yaptı ama aynı huysuzluk devam. Kakası hala yeşil ve sıvı acaba conformil mama yüzünden mi bilemedim. Ateşi normal 4 saat mama aralığını beklemeyeceğim bu kez çığlıkları beni yedi bitirdi. 2.30 saat olsun ne yapayım. Mama veren arkadaşlar bebekleriniz kac günlük saat ve cc miktarlarınız ne acaba bu kızı açlıktanmı ağlatıyorum. Cumartesi kendi doktoruna kontrol randevusu aldım kilo alımına bakıp bi yol çizsin

Aşı olurken çok ağladı canm ya. Ağlarken katıldı hatta :KK43: Zaten normalde de çok huysuz bebeğim. Eve gelince biraz uyudu şimdi inanılmaz bir huysuzluğu var. Sürekli kucakta ve ayakta istiyor. Yoksa çığlık atıyor. Ateşi şu an normal gidiyor.
Benim bebek de çok yaygaracı muhtemelen aşıda da bir yaygara koparır, aşı sonrası öneriler de bulundular mı

Kız resmen krize girdi bugün böyle bir ağlama yok yani elim ayağım birbirine dolandı. Evdede yalnızım daha birşey yiyemedim. Kakasını yaptı ama aynı huysuzluk devam. Kakası hala yeşil ve sıvı acaba conformil mama yüzünden mi bilemedim. Ateşi normal 4 saat mama aralığını beklemeyeceğim bu kez çığlıkları beni yedi bitirdi. 2.30 saat olsun ne yapayım. Mama veren arkadaşlar bebekleriniz kac günlük saat ve cc miktarlarınız ne acaba bu kızı açlıktanmı ağlatıyorum. Cumartesi kendi doktoruna kontrol randevusu aldım kilo alımına bakıp bi yol çizsin
Benim bebegim 18 haziran da dogdu gunde en fazla 6 kez 60 cc iciyo

Benim bebek de çok yaygaracı muhtemelen aşıda da bir yaygara koparır, aşı sonrası öneriler de bulundular mı
3 gün yıkamıcaz onu biliyosundur, enfeksiyon gibi olabilirmiş aşı bölgesi normal dedi sakın sıkma dedi. Ateş yaparsa calpol yarım ölçek 6 saatte bir verirsin dediler. O kadar. Tutmazsa tekrarlarız ona biz bakarız dediler. İnşallah tutar.

22 haziran doğumlu bizimki fazla o zaman 4 saat arayla 120 cc veriyorum ben boş anlarında sürekli emiyor birde yemek yemeyi geçtim tuvalete gidemiyorum
Bana biraz az geldi verdiğin mama, aslında ne kadar süt geldiğiyle de alakalı bu miktar. Benim bazen çok oluyor mama vermeden yetiyor, ama çoğu zaman yetmiyor. Oğlum doyduğunda biberonu itiyor. Zaten doymazsa yıkar ortalığı. Süt yoksa memedeyken de ağlıyor. Ben de ağlatmaktansa doyuncaya kadar veriyorum. Doktoru fazlasını kusar demişti. Hangisi doğru bilemedim şimdi.

Bizimki de henüz dönemiyor ama yine de kanepede tek başına bırakmıyorum nolur nolmaz:KK70:bizde gaz sorunu 2 gündür çok fazla neden oldu bilmiyorum ana 2 gündür gazı var
Kızlar anneme geldik 3 gündür mutsuz miz miz mama yemiyor direniyor çok ağlıyor annem muglada sıcaktanmi oldu neoldu bilmem 3 gündür çok fenayiz

Bana biraz az geldi verdiğin mama, aslında ne kadar süt geldiğiyle de alakalı bu miktar. Benim bazen çok oluyor mama vermeden yetiyor, ama çoğu zaman yetmiyor. Oğlum doyduğunda biberonu itiyor. Zaten doymazsa yıkar ortalığı. Süt yoksa memedeyken de ağlıyor. Ben de ağlatmaktansa doyuncaya kadar veriyorum. Doktoru fazlasını kusar demişti. Hangisi doğru bilemedim şimdi.
Benim kız sürekli emiyor canım oda gaz yapıyor kısır döngüdeyim. Birisi baksa ben biraz uyuyabilsem sabah yediğim az ekmek peynirle duruyorum. Sağıp bakacak fırsatım yok ama öyle dolu dolu olmuyor hiç. Eşimde yardımcı değil böyle devam ederse boşanmaya kadar gidecek bu mesele

Conformil yeşil kaka yapar ve sıvı olur bunu bana doktor söylemişti. Onun amacı o zaten demişti ama aşırı sıvı da degil normalden daha cıvık. Bizim mama şu şekilde 3 ölçek içince uyaniksa 2 saat 15 dk falan tok tutuyor bazen 2 buçuk saat ama uyuyorsa 3 saat sonra yemek için ağlamaya başlıyor. Eğer 4 olcek içerse 3 - 3.5 saat sonra acikiyor, uyuyorsa 4 saat sonra uyaniyor. Git gide süreler düşüyor maalesef endiseleniyorum çok içiyor diye

Back
X