- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #41.661
Sadece mama ile beslenmiyor degil mi? Anne sutu de aliyor sanirim. 60 cc 6 kez cok az cunku.Benim bebegim 18 haziran da dogdu gunde en fazla 6 kez 60 cc iciyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece mama ile beslenmiyor degil mi? Anne sutu de aliyor sanirim. 60 cc 6 kez cok az cunku.Benim bebegim 18 haziran da dogdu gunde en fazla 6 kez 60 cc iciyo
Bizimde aşı günü mama yiyor su an banyo yaptırıp gideceğim cok gerginim. Şurup aldım ateş ölçerde yükselirse vereceğimKizlar bugun 2 ay asisi olacagiz cok korkuyorum insallah kolay atlatiriz. Goturmeden once ates dusurucu verdiniz mi? Bebislerinizde ates yapti mi bu aşı?
Kolay gelsin canım. Bizimki dün oldu vermedik önden ateş düşürücü. Akşama doğru 37 ye kadar çıktı ateşi daha da yükselmedi çok şükür.Kizlar bugun 2 ay asisi olacagiz cok korkuyorum insallah kolay atlatiriz. Goturmeden once ates dusurucu verdiniz mi? Bebislerinizde ates yapti mi bu aşı?
Tam olarak degil. Kaldırıyor evet ama bir süre sonra düşüyor tekrar kaldırıyor falan 10 dk sonra yorulup yatağa koyuyor başını bı daha yükseğe kaldirmiyormerhaba anneler ben de haziran annesiydim ama prematur doğum yapıp mayıs annesi oldum 32+6 da dogdu bebeğim suan 3 ay 3 haftalık ama gelişimi 2 aylık gibi ilerliyor. sormak istediğim bebekleriniz basını tutabılıyormu
Merhaba benim kizim 2 ay 10 gunluk bugun asi oldu kalca usg sini yaptirdik normal cikti kilo ve boyu da iyi dedi rota virusu asisi yaptiracagim 3 ayda ilk kizimda da asi olmustu tavsiye ederimKızlar kalça çıkığı ultrasonu çektircez yarın doktor acaba genel muayene ediyor mu sonrasında merak ettim gelişimi nasıl acaba 2 aylık olanlar sizlerin bebekleri nasıl
10 dakıka tutabilirsa maşallah uzun bir süre benım bebegımın kafası sallanıyorTam olarak degil. Kaldırıyor evet ama bir süre sonra düşüyor tekrar kaldırıyor falan 10 dk sonra yorulup yatağa koyuyor başını bı daha yükseğe kaldirmiyor
Bizde bugun saglik ocagindaydik 2 ay asisini oldu giderken surup vermedim su an atesi su an iyi cok huysuz olursa veya atesi 38 uzerine çıkarsa surup verebilirsin dedi hemsireKizlar bugun 2 ay asisi olacagiz cok korkuyorum insallah kolay atlatiriz. Goturmeden once ates dusurucu verdiniz mi? Bebislerinizde ates yapti mi bu aşı?
Benimde kızım 3 ay 7 günlük doğduğundan beri gece hiç uyandırmadım acıktığı için sık sık zaten kendisi uyanıyordu ama artık gece uyanmayı bıraktı doktorumuz kilo alımının güzel olduğunu onun için gece uyandırmaya gerek olmadığını söyledi gece en geç 11 buçukta gece uykusuna yatar sabah 8 buçuk gibi uyanır emzirirken yine uyur 10 buçuk civarı uyanırKızlar merhaba,
Kızım 2 ay 22 günlük oldu 6 haziranda doğmuştu. Merak ettiğim gece beslenmelerini nasıl yapıyorsunuz ? Uyandıkça mı ? Kızım bazen uzun uyuduğu oluyor 4 -5 saat ben uyandırıyorum o durumlarda beslenmesi için siz nasıl yapıyorsunuz?
Geçmiş olsun canım ben bu aşılara dayanamıyorum yavrularımız çok ağlıyor bebeğin nasıl oldu sakinleştimi biraz gaz sancısı ağlamaları devam ediyormuVerem aşısı dağıtılmamış haftaya kaldı. 2 aşısı yapıldı çok ağladı yavrum benim şimdi kucağımda uyuyor
Kızlar merhaba,
Kızım 2 ay 22 günlük oldu 6 haziranda doğmuştu. Merak ettiğim gece beslenmelerini nasıl yapıyorsunuz ? Uyandıkça mı ? Kızım bazen uzun uyuduğu oluyor 4 -5 saat ben uyandırıyorum o durumlarda beslenmesi için siz nasıl yapıyorsunuz?
Aynı canım bizden önce 10 bebek vardı aşıda bi benim cadı kızım ağlıyorduGeçmiş olsun canım ben bu aşılara dayanamıyorum yavrularımız çok ağlıyor bebeğin nasıl oldu sakinleştimi biraz gaz sancısı ağlamaları devam ediyormu
Hayır 10 dk boyunca tutamıyor. 10 dk kaldırmaya uğraşıp sonra yoruluyor yani. Havada tuttuğu 1-2 dk falan. Çabası var ama çabuk yoruluyor10 dakıka tutabilirsa maşallah uzun bir süre benım bebegımın kafası sallanıyor
Bana da hemsire ates yapar 3 gun dedi, eve gidince calpol surup ver 1 cay kasigi dedi. Eve gelince verdim ben de ne olur ne olmaz diye.Bizde bugun saglik ocagindaydik 2 ay asisini oldu giderken surup vermedim su an atesi su an iyi cok huysuz olursa veya atesi 38 uzerine çıkarsa surup verebilirsin dedi hemsire