• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bugun 2 ay asisi olacagiz cok korkuyorum insallah kolay atlatiriz. Goturmeden once ates dusurucu verdiniz mi? Bebislerinizde ates yapti mi bu aşı?
Bizimde aşı günü mama yiyor su an banyo yaptırıp gideceğim cok gerginim. Şurup aldım ateş ölçerde yükselirse vereceğim

Kizlar bugun 2 ay asisi olacagiz cok korkuyorum insallah kolay atlatiriz. Goturmeden once ates dusurucu verdiniz mi? Bebislerinizde ates yapti mi bu aşı?
Kolay gelsin canım. Bizimki dün oldu vermedik önden ateş düşürücü. Akşama doğru 37 ye kadar çıktı ateşi daha da yükselmedi çok şükür.

merhaba anneler ben de haziran annesiydim ama prematur doğum yapıp mayıs annesi oldum 32+6 da dogdu bebeğim suan 3 ay 3 haftalık ama gelişimi 2 aylık gibi ilerliyor. sormak istediğim bebekleriniz basını tutabılıyormu

merhaba anneler ben de haziran annesiydim ama prematur doğum yapıp mayıs annesi oldum 32+6 da dogdu bebeğim suan 3 ay 3 haftalık ama gelişimi 2 aylık gibi ilerliyor. sormak istediğim bebekleriniz basını tutabılıyormu
Tam olarak degil. Kaldırıyor evet ama bir süre sonra düşüyor tekrar kaldırıyor falan 10 dk sonra yorulup yatağa koyuyor başını bı daha yükseğe kaldirmiyor

Kızlar kalça çıkığı ultrasonu çektircez yarın doktor acaba genel muayene ediyor mu sonrasında merak ettim gelişimi nasıl acaba 2 aylık olanlar sizlerin bebekleri nasıl
Merhaba benim kizim 2 ay 10 gunluk bugun asi oldu kalca usg sini yaptirdik normal cikti kilo ve boyu da iyi dedi rota virusu asisi yaptiracagim 3 ayda ilk kizimda da asi olmustu tavsiye ederim

Bebek bezi olarak e bebekte bulunan baby me bebek bezini tavsiye ederim primadan pisik olan kizim bu bezle rahat etti denemelisiniz bence su an 2 ay 10 gunluk kizim 2 numara bez kullaniyoruz

Bizde bugun saglik ocagindaydik 2 ay asisini oldu giderken surup vermedim su an atesi su an iyi cok huysuz olursa veya atesi 38 uzerine çıkarsa surup verebilirsin dedi hemsire

Kızlar merhaba,
Kızım 2 ay 22 günlük oldu 6 haziranda doğmuştu. Merak ettiğim gece beslenmelerini nasıl yapıyorsunuz ? Uyandıkça mı ? Kızım bazen uzun uyuduğu oluyor 4 -5 saat ben uyandırıyorum o durumlarda beslenmesi için siz nasıl yapıyorsunuz?
Benimde kızım 3 ay 7 günlük doğduğundan beri gece hiç uyandırmadım acıktığı için sık sık zaten kendisi uyanıyordu ama artık gece uyanmayı bıraktı doktorumuz kilo alımının güzel olduğunu onun için gece uyandırmaya gerek olmadığını söyledi gece en geç 11 buçukta gece uykusuna yatar sabah 8 buçuk gibi uyanır emzirirken yine uyur 10 buçuk civarı uyanır

Kızlar merhaba,
Kızım 2 ay 22 günlük oldu 6 haziranda doğmuştu. Merak ettiğim gece beslenmelerini nasıl yapıyorsunuz ? Uyandıkça mı ? Kızım bazen uzun uyuduğu oluyor 4 -5 saat ben uyandırıyorum o durumlarda beslenmesi için siz nasıl yapıyorsunuz?

ben uyanmalarını beklemiyorum.
3 aya kadar 3 saatte bir besledim. saat kurup kalktım. 3 aydan sonra 4 saate çıkardım. yine saat kurup kalkıyorum. acıkıp ağlamalarını beklemek ya da uyanmalarını beklemek bana doğru gelmiyor. gerçi bu aralar yemeyi rededdiyorlar ama olsun ben pes etmeyi düşünmüyorum.

Bizde bugun saglik ocagindaydik 2 ay asisini oldu giderken surup vermedim su an atesi su an iyi cok huysuz olursa veya atesi 38 uzerine çıkarsa surup verebilirsin dedi hemsire
Bana da hemsire ates yapar 3 gun dedi, eve gidince calpol surup ver 1 cay kasigi dedi. Eve gelince verdim ben de ne olur ne olmaz diye.

Back
X