2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
günaydın hanımlar pembeperi hayırlı haberlerle gel inşallah Rabbim yardımcın olsun.bende sabaha karşı bacak kramplarıyla uyandım arka arkaya 3 defa girdi şuan kasıyor bacağım felaket bir acı bu ya inşallah doğumdan sonra geçer.

günaydın güzel anneler..şafak saya saya sona geliyoruz bakalım.çalışabilir raporunu aldım martın dokuzuna kadar çalışacağım inşallah bir sıkıntı çıkmaz.sonrasında evde minnoşumu bekleriz hayırlısıyla.abisinden kalan beşiği kurduk.beşiğin rengini değiştireceğiz nevresimleri dış rengi değişti mi işimizi görür.çok heyecanlı günler rabbim her kadına yaşatsın.geçen hafta 48 yaşında hiç anne olmamış bir tanıdığımın hamilelik haberini aldım.o kadar sevindim ki. rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın.kimsenin kucağı boş kalmasın. evlatlarımız uzun ömürlü sağlıklı olsunlar inşallahh

Amin amin Allah buyuk cok sukur bu nimetlere

Hadi hayırlısı canım bebişine kavuşuyorsun ne güzel rabbim kolaylık ve sağlık versin

pembeperi ayyy şimdi gördüm ya. Senin durum daha heyecanlı ne yaptın ? Rabbim hayırlısını versin sağlıkla gelsin inşallah. :))))

Günaydın kızlar ne var ne yok nasılsınız konuşmayalı ??? Pazar günü bi macera daha yaşadık biz kanamam oldu korkudan acile koştuk muayene etttiler rahim ağzım kapalı çıktı eş durumundan dolayı olmuş kanama nstde hafif kasılma sancı çıktı olur o kadar dedi doktor yalnız normalde muayene olduğum doktorum biraz önde gittiğini söylüyordu bebeğin ama bu doktor 2 hafta önde çıkıyor ölçümler 37 hafta ile uyumlu dedi biz 35 haftalığız yarın sabah kontrole gideceğim bakalım o kaç diyecek gerçi sezaryen olacaksın biraz da erken olacakmışsın tombiş olması iyidir dedi ilk defa bi hastaneden memnun kaldım bide keşke riskli durumlarım olmasa da orada yapsam doğumumu

Günaydın kızlar
Dün hastaneden cıktık cok şükür 2 gün kaldık herhangi bir sorun oldugunda müdahale yapılabilsin diye. Cok şükür oğlum küveze girmedi 2950 dogdu cıktıgımızda 2725ti. Haftasına göre iyi dedi doktorum ama bana o kadar minik geliyorki :/ birde dündendir ağlıyor :/ hiç uyutmadı beni ya. sürekli emmek istiyor. Göğüs uclarım kopucak yakında:/

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım

Gözün aydın canım maşallah çabucak kocaman olacaktır insana ilk zamanlar tuhaf geliyor zamanla alışırsın ne güzel kurtuldun allahım bizlere de sağ Salim kavuşmayı nasip etsin

Ay Can'ım benim ne yaptın acaba hadi guzel haberlerle don bize :)
Günaydın hanımlar:) kızımızı görmeyi bekliyoruz çok heyecanlı :)))))
Hadi hayırlı haberlerle gelin insaallah :)
Oyyy Masallah gözünüz aydın tekrar CNm ne kadar minnostur o yaa yapabildiği tek sey emmek cunku ac olsa da olmasa da emer o emmek ister herseyi memeyi mendili parmağı

Aynen tekrar yikamayi dusunuyorum ama gücüm olur mu bilmiyirum bu halimle ne kadar özenle yıkayıp utuledim kaldırdım .böyle insanlar hep var iste

Seni hiç tanimadigm halde çok iyi bi anne olacağına eminim.sindiden bu kadar dusunuyosan sonrası için hicccc telasin olmasın.

Masallah minnosa kuveze girmemesi çok iyi olmuş,eve gectiyseniz yavaş yavaş herşey yoluna girer canım,gozunuz aydin

herkese günaydın kızlar sabah 9da geldim dr alttan muayene etti açıklık var 2cm dedi sonra nstye bağlandım sancılar ritmik 70i buluyodu dr küvöze girme ihtimali olduğu için yatış yapalım dedi şuan yatıyom burda iğne yapıldı serum falan bağladılar bakalım nolcak merakla bekliyoruz

Neyse acmamistim bi sorarim gecen e bebekten indirimle almistim insallah degistirirler. E bebekten degisim yada iade yapan varmi kizlar bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…