2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Neyse acmamistim bi sorarim gecen e bebekten indirimle almistim insallah degistirirler. E bebekten degisim yada iade yapan varmi kizlar bu arada
Ben 1 paket 1 bi paket de 2 numara aldım kızlar isterseniz kalkınca açar büyüklüğünü kiyaslarim sizin icin

Orada kalman iyi olmuş canım her ihtimale karşı kontrol altında olursun, Allah yardımcınız olsun bebişinle senin

Günaydın canım benim,cok geçmiş olsun.valla senin soğuk ve serin kanliligini tebrik ediyorum hep ozenmisimdir böyle güzel insanlara,dunden beri sureci cok olagan karsiladin.Allahin izniyle herşey yoluna girer dualarımız seninle

Bence bir numara bir paket almak lazım
Kızlar alanlar degiseyin cunku Azcik bile buyuk olunca heP
Sızdırıyor oglum 3550 gram
Dogdu ilk ayin sonunda iki kilo almisti 5500 olmustu yine bir paket bir numara kullandık sonra iki aldık ztn ayın ortasi olmadan bir paket bitiyor

Günaydın kızlar bugün herkesin randevusu varmış güzel haberlerle gelin inşallah ben de perşembe günü gidicem inşallah merak ediyorum büyüdü mü bıdık oğlum artık daha sabırsızlanıyorum ona kavuşmaya

Hadi yaa deMek ki dun resmen dogum sancısı cektin sen hadi hayırla gelsin miniğin gelecekse belki de Kuveze gerek kalmayacak dur bakalım dualarımız sizinle haber et bize gelişmeleri CNm

Ben 1 paket 1 bi paket de 2 numara aldım kızlar isterseniz kalkınca açar büyüklüğünü kiyaslarim sizin icin
Kacli aldin canim benim 1 numara 156li 2yi de almadim belki pisik yapar degistiririm diye. Aralarinda cok fark yok ama cocuklar 3un uzerinde olcak insallah kiyaslasabln cok makbule gecer aslinda isin yoksa

O zaman degistirmiyimmi canim sizdirma olur diyosan. Bende 156li aldim 1 numara 1 ayi cikarir diye sence cok olurmu

Ll
Kacli aldin canim benim 1 numara 156li 2yi de almadim belki pisik yapar degistiririm diye. Aralarinda cok fark yok ama cocuklar 3un uzerinde olcak insallah kiyaslasabln cok makbule gecer aslinda isin yoksa
Ay bezleri bile miss kokuyo yaa

Eklentiler

• IMG_20180206_112138.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 154
O zaman degistirmiyimmi canim sizdirma olur diyosan. Bende 156li aldim 1 numara 1 ayi cikarir diye sence cok olurmu
Arada az fark var hiç bebek bakmadigjm için galiba bilmiyorum 1 numara çok küçük gorunuyor.ama bebislerin poposu ne kadar olacak ki.buyuk olursa da sızar diye 1 de aldım ikiyi de az buyunce kullanır zaten çok bez kirletiyolarms

156 cok olabilir cunku oglum birinci ayın ortasi da yanı dogduktan bir 20 gun sonra iki numara aldık biz sanirim paket bitti. Ama yanii iki.numara ilk iki hafta bol olur 4 kg ve uzeri doğmazsa cocuk sızdırma yapar cabuk buyuyorlar ama bir numara az olsa iyi olurdu

Canım çok geçmiş olsun, maşallah bebişinede. İnşallah kalan zamanıda hayırlıca atlatır kavusursunuz
Gözünaydın canım :) yeni hayat başlıyor, Allah kolaylık versin, bol bol sütün olsun yarasın bebişine inşallah :)

Oyy :) Yatış en iyisi olmuş canım. İnşallah doğumun olursada böyle başladığı gibi güzelce tamamlarsın :)gelişmelerden bizide haberdar et olur mu, çok sevindim ya :)

canım dualarımız seninle sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Suan hastanedeyim kizlar doktorla görusecem dogum doktorumla bebek 1407 gr iki haftada 175 gr almis az almis bakalim ne diyecekler agliom suan

Suan hastanedeyim kizlar doktorla görusecem dogum doktorumla bebek 1407 gr iki haftada 175 gr almis az almis bakalim ne diyecekler agliom suan
Ağlama canım bebis de üzülmesin.hepimiz kiloya takiyoruz ama önemli olan sağlıklı olması.hersey yolundaysa takılma kiloya

Hiç takılma kilo konusuna.ayrıca çokta az değil bence bebeğin kilosu...
Önemli olan tombiş olması değilkii gelişimi ve sağlığı yerindeyse bence hiçsorun yok.
Ben herzaman iki kiloyu geçsin yeter doğuma derim sağlığı herşeyden mühim canını sıkma sen.

Mrb kızlar ben bebek bezi olarak 2 numara prima aldım üzerinde 3-6kg yazıyor siZce 1 numara mı almalıydım ?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlı sağlıklı doğumlar olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…