2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben de premium care 2 numara aldım. Doktor 3 buçuk doğar demişti ama neye göre öyle dedi bilmiyorum onu baz alarak 3-6 kg olanı aldım. 1 numarada da 2-5 kg yazıyordu kararsız kaldım. Çok fark yok gibi sanırım ya. Değiştirmek gerekir mi ki?

bakalım e bebek değişim yaparım derse küçük paket 1 ve 2 ile değiştiririm. Acemi anne olayı işte

Hadi geçmiş olsun canım tekrar :) çok şükür. Zamanla kocaman abi olacak annesi çabucak büyümek için emmek istiyordur o kadar :)) darısı hayırlısıyla başımıza artık

Slm kizlar dogumdan korkuyorum ediyorum derken. Dun sabah aniden gelen suyumla hemen hastaneye gittik. Ve saat oglen 12 de bebegim dunyaya geldi. Cok sukur her sey yolunda. Darisi basiniza insallah
Aaa süprizler süprizler :)) maşallah canım ya herşeyin yolunda olmasına sevindim:)) ammiinnn inşallah darısı başımıza :) bakalım bizi ne süprizler bekliyor

Suan hastanedeyim kizlar doktorla görusecem dogum doktorumla bebek 1407 gr iki haftada 175 gr almis az almis bakalim ne diyecekler agliom suan
Canım ağlama, ben sana demiştim ölçümlere fazla güvenme, ortalama bişeylrr söylüyolar sadece net değil. Sen sağlıklı mı değil mi ona bak. Çok şükür şimdiye kadar sağlık yönünden bir sorunu olmadı inşallah olmazda. Kendinide bebeğinide üzme..
Slm kizlar dogumdan korkuyorum ediyorum derken. Dun sabah aniden gelen suyumla hemen hastaneye gittik. Ve saat oglen 12 de bebegim dunyaya geldi. Cok sukur her sey yolunda. Darisi basiniza insallah
A aaa :) gözünaydın canım Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah, bol bol sütün olsun :) normal doğum oldu sanırım dimi :)

Ay canım inşallah sende y4zy4qmurum gibi geri çıkarsın bakarsın hastaneden.Yatırmaları takip etmeleri iyi olmuş.Güzel haberlerini bekliyorum canım

Ay canım inşallah sende y4zy4qmurum gibi geri çıkarsın bakarsın hastaneden.Yatırmaları takip etmeleri iyi olmuş.Güzel haberlerini bekliyorum canım
Bu haftalara geldik ya ona şükrediyorum bende kuzum. 32 haftalıktı daha, 1860 gr.dı. bir ay küvöz dedi dr. Mecbur kalınca herşeye tmm diyo insan. Allah kimselere yaşatmasın bu zorlukları inşallah.
Artık haftalarımız daha iyi şükür :)

Bende kontrolden çıktım kızlar.Çok şükür Allaha güzel geçti.34+3 2420 gram boy için FL 6,75cm yazıyor.Uyuyordu bebiş.Doktor 37. Hafta çatı muayenesi yaparız normal doğum için dedi.Bende çatı kontrolü doğumu tetikler diye korkuyorum dedim.Oda evet orda bir zar var çevresinde kontrol esnasında o zarı sıyırırlarsa 1 hafta içinde Doğum oluyor genelde haklısın dedi.Sadece biz ölçüm yapcaz zara dokunmucaz dedi.Yani öyle tıp dilinde bişeyler anlattı.Anladığım bu :) riskli bir doğum olmazsa normal doğum yaparsın o zaman geldiğinde bakarız dedi.10 gün sonraya randevu verdi bu sefer bayağı erken çağardı tekrar

Ay ne çok doğuran oldu aniden Minesuu canım kaç haftalıktın nasıl oldu... y4zy4qmurum canım galiba ıkımıx sona kalacağız oran buram derken
Geçen şubat annelerinde biri yaZmış 36. Haftayı göreyim diye dua ediyordum durumumdan şimdi doğsun diye ediyorum yazmış 40. Haftada :) çok hoş

Ay nasıl şaşırdım hiç belirtin yoktu.Çok şükür çok sevindim.Ömürlü olsun inşallah

Bebeklerde aynı gidiyor bizimde 30 haftalıkken 1600 gram 40 cm demişti cumartesi kontrol var bakalım benim sezeryan olacağı için 20 Mart gibi olur bir sıkıntı çıkmazsa demişti

Maşallah canımm :) artık sıklaşıyor kontroller. Hepimizin hakkında hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah :)

Ay ne çok doğuran oldu aniden Minesuu canım kaç haftalıktın nasıl oldu... y4zy4qmurum canım galiba ıkımıx sona kalacağız oran buram derken
Kız deme öyleee :) benimde hep korkum o yönde, erkendi vs di derken bi de en sona kalırsak vay halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…