2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Slm kizlar dogumdan korkuyorum ediyorum derken. Dun sabah aniden gelen suyumla hemen hastaneye gittik. Ve saat oglen 12 de bebegim dunyaya geldi. Cok sukur her sey yolunda. Darisi basiniza insallah
oy hayırlı olsun canım.Allah analı babalı buyutsun . cok sevındım valla boyle duydukca bende heyecanlanmalar arttı. inş güzel gecmıstır doğumun nasıldı?

Maşallah canımm :) artık sıklaşıyor kontroller. Hepimizin hakkında hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah :)

Ay ne çok doğuran oldu aniden @Minesuu canım kaç haftalıktın nasıl oldu... y4zy4qmurum canım galiba ıkımıx sona kalacağız oran buram derken
Kız deme öyleee :) benimde hep korkum o yönde, erkendi vs di derken bi de en sona kalırsak vay halimize

Biz çıktık doktorun yanından. 2107 gr olmuş bizim minnak 41 cm de boyu olmuş :) annesinin de kilosu +9 olmuş oturup duruyor şapşik şey dönmemiş kasıklarıma baskı yapan poposuymuş meğer :)) bu duruştaki bebekler hareketleri kısıtlar kasığa daha çok baskı yaparmış. Dönmemesi bi sorun değil daha zamanımız var sıkıntı yapma şakın dedi. Rahim ağzı kısalma yokmuş erken doğum riski yok dedi. Terlemek sıcak basması yapısalmış normal bi durummuş yükün artıyor gün geçtikçe dedi :) kan idrar verdik bide nst ye girdim ilk defa bizim hanım kızımız pek uslu hiç kıpırdamadı :)))) bişiler yedim çikolata su aldım yanıma sonra tekrar girdik. Sırt üstü yatıyorum kıpırdamıyor yine yan yatınca kıpırdar o dedim yan döndüm coştu bizim ki kıyamam çok uğraştırdık ebeyi rutin kan idrar verdik doktor Doğuma girmişti sonuçları gösteremedik. bizden haberler bu kadar. Sizde durumlar nasıl

Slm kizlar dogumdan korkuyorum ediyorum derken. Dun sabah aniden gelen suyumla hemen hastaneye gittik. Ve saat oglen 12 de bebegim dunyaya geldi. Cok sukur her sey yolunda. Darisi basiniza insallah

Çok şaşırdım günün sürprizi gözünüz aydın canım Allah anneli babalı büyütsün

Haftalarımız ayni canim seninle benim de yarin muayenem var bakalim bizde durumlar nasil gelisim falan

Maşallah hanım hanımcık bir kızçemiz var:) güzel haberler geliyor tek tek :) terleme ve sıcak basması benide geceleri mahvediyor normalmiş en azından :)

Aaa masallah yaa ne güzel,gozunuz aydın olsun,Allah analı babalı büyütsün, darisi vakitlice bizlere olsun

Maşallah kuzu çok sevindim herşeyin iyi olmasına :)

Maşallah size canım :)

Canım spinal sezaryen Olacağım demistin,normal doğum mu oldu musait bi zamanında bize tecrübelerini yazar msn

Kızlar afedersiniz ama az önce wc.ye girdim. Peçeteye çok fazla kremsi akıntı geldi, sildikçe de devamı geldi.
Dün hariç ondan önceki iki gün fitil kullandım dün unutmuştum. Gerçi öyle eriyip akan bir fitilde değil. Hiçbir anlam yükleyemedim, bunca haberin üstüne olunca :)

bende fıtıl kullandıgımda oyle oldu canım kılodumda beyaz bır leke vardı hep. belkı ondandır. benım fitilde hap gıbıydı tereddutte kalmıstım bıde :)

ben daha fazla habere dayanamıycım sen sık dişini arkadaşım

bende fıtıl kullandıgımda oyle oldu canım kılodumda beyaz bır leke vardı hep. belkı ondandır. benım fitilde hap gıbıydı tereddutte kalmıstım bıde :)
Bunu 3 hafta öncede kullandım canım böyle olmamıştı. Acaba enfeksiyon felan mı söktürdü dicem ama bilemedim. Takip edeyim. Dünde 3 4 saat boyunca aşırı hareketliydi bebiş, gece kalkarken çok acıyodu alt taraf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…