2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bizde perşembe günü gideceğiz kontrole normalde haftada 1 gel demişti ama memlekete gitmiştik 2 haftadır gitmedim benim minimal dönmüştür inşallah ya devamlı karnımdan anlamaya çalışıyorum nasıl yattığını ama henüz anlayamadım sanki devamlı pozisyon değişiyor gibi geliyor yerinde durmuyor :))

Ayy ne güldürdün beni valla sapıttım psikolojik geliyo bence akıntı, doğuranlara özenmekten

Evde artık beni kimse kâle almıyor yalancı çobana döndüm. hergün doğuruyorum hazırlanın çantayı alın gidiyoruz diye bir panik yaşattığım için herkes ayaklanınca da tmm yaa geçti geçti diye sakinleştiriyorum.

V
ben bugün ikinci hastaneye gittim ikisinden birinde düşünüyorum tık sancı çıkmadı guldüm kendime...bebek de 2800 olmuş kilosu yine 1 hafta küçük cıktı ama olsun.. dıger şeyleri haftasıyla uyumlu..kasılma geldi yine net deyken o zamanda 20 oldu sancı ..

Bir arkadasinda bebeyi kilosu azdi kimindi kizlar sagliyi iyimis sukur gelisimi simdilik iyi alior ama az aliormus bakalim bekliyecez hayirlisi ya

Seninki daha iyiymiş psikoloji bozuldu hepimizde :)) ben sağlık ocağını aradım şimdi. Dr,a git dedi. Takip ederim ben gerekirse dra yazarım aksam. Enfeksiyonla felan ilgiliyse bakılmış olur en azından.
Maşallah canım. Yine iyi almış kiloyu. Perşembe günü 2540dı bnmki. Hep bir hafta geriden geliyor. Sağlıklı olsunlarda.
Benim nstde hep 20den baslıyor, cihazdan dolayımı ki.. kasılmam olunca 30a yakın cıkıyor. Düşünmekten devrelerimiz yanıcak bu gidişle :)

1. F Fatmae20 bak canım gecen şubat annelerinden gördüm çok üzüldüm bir hafta gitmiş 3400 demişler galiba ondan sonraki hafta 3200 bebek zayıflamış deyip sezeryana almışlar kadını acil.bebek 360o doğmuş yanı durduk yere yanlış bir ölçümle yanlış karar ..sen ölçümlere çok güvenme bızımkıde küçük olsun ...sağlıklı sıhhatlı olsun da..bu arada kılolar tam aklımda kalmadı tahmini hatırladıgımı yazdım ama olay bu şekildeydi yanı sonuçta kapalı kutu belli olmuyor

Son düzenleme:
Bebeklerde aynı gidiyor bizimde 30 haftalıkken 1600 gram 40 cm demişti cumartesi kontrol var bakalım benim sezeryan olacağı için 20 Mart gibi olur bir sıkıntı çıkmazsa demişti
Seninki ne için sezeryandı canım? İkinci doğum mu?
Çatı ağrısından duramıyorum ben bu ara , büyük oğlumu okula bırakıp alıyorum dünden beri çok etkiledi beni yataktan kalkmak çok zor birkaç dk basamıyorum bile...
Sende de varmı

Sonunda ilk defa gördüm bebeğimi. Herşeyi iyi çok şükür. Hatta ultrasonda işedi doktor da çok güldü
Maşallah canım gözünaydın :) çok iyiymiş yaaa işedi demek :))
yorumun hoşuma gitti :)) zaten erken riski olanlarinki geç geliyo yazyagmurumu bende merak ediyorum
Doğurmıcam diyenden korkmalı demekki, patır patır dökülüyor herkes benden evvel

Minesunun haftası kaçtı kızlar ? Maşallah doğum yapmış yeni bir bebeğimiz gelmiş
Gözün aydın canım... Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah. Minesuu

Slm kizlar dogumdan korkuyorum ediyorum derken. Dun sabah aniden gelen suyumla hemen hastaneye gittik. Ve saat oglen 12 de bebegim dunyaya geldi. Cok sukur her sey yolunda. Darisi basiniza insallah
maşallah canım böyle ani doğum haberi görünce ilk bi şoka giriyorum sonra çıkıyorum :)) Rabbim acısını gostermesin inşallah .normal dogummu oldu?sanırım Sezeryan istiyodun sanki

Kızlar icinizden geçen bi doğum tarihi varmi ben hep 38 de doğurcam gibi geliyor inş öyle olur

37 haftalik sanırım 24 günü kalmıştı
Oyy maşallah iyiymiş yaa darısı bizimde o günleri görmemize :)
Ben doğum tarihi hakkında hiç ütahmin yürütmeyim tutturamıyorum :)
İkincide ağrılarımdan dolayı dedim ki ben kesiiin 37-38 de doğururum . 40. Haftanın sonunda zoraki doğurdum ama :) suni sancı ve doktorun suyu patlatmasıyla. Bundada içimden 38 geçiyo bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…