2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar icinizden geçen bi doğum tarihi varmi ben hep 38 de doğurcam gibi geliyor inş öyle olur

Erken doğum olmasın diye haftada bir puroluton iğne vurluyorum 35. Haftada son iğnemi vurulup bırakıcam. 36. haftayı da iğne kalıntılırıyla idare etsek 37 de doğururum diyorum ben

Canım ikinci bebeğim ilk doğumum erken olmuştu bu haftalarda doğum yapmıştım oyuzden tedirginim çatı agrim yok şükür ama azıcık yurusem tek taraflı kalcamda ağrı oluyor sadece

Bende ilkinde 41 i gecmisti suyu bitti diye suni sanciyla bi 12 saat cektim ikincidede 39+5 ti yine suni sanciyla oldu malesef insallah bunda kendi sancim gelirde bi giderimki 5 cm acilma hayaller hayatlar:))Günlerimiz yakın bakalım kimin cimcimesi önce davrancak

AZ kaldı bu günlerin bile tadını çıkarmamız lazım aslında. O da geçsin bu da geçsin derken ömürler bitiyor....
Aynen öyle calla her durumda da şikayetleneck bişy buluyoz insanoğlu yaaa.

Suan hastanedeyim kizlar doktorla görusecem dogum doktorumla bebek 1407 gr iki haftada 175 gr almis az almis bakalim ne diyecekler agliom suan

Canm sen şmdi 32 mi 31 misin

Slm kizlar dogumdan korkuyorum ediyorum derken. Dun sabah aniden gelen suyumla hemen hastaneye gittik. Ve saat oglen 12 de bebegim dunyaya geldi. Cok sukur her sey yolunda. Darisi basiniza insallah
Aaa maşallah ya gözünz aydn.

Bir arkadasinda bebeyi kilosu azdi kimindi kizlar sagliyi iyimis sukur gelisimi simdilik iyi alior ama az aliormus bakalim bekliyecez hayirlisi ya
Canm benmkide az denmişti 32+4 de 1600 gramdı.ama napalm biras zayf olur takılma ağlama hem daha vaktimz var inşallah bulgur ve aşurelk buğdayda aldırıyomş kilo on

benım ıcımden gecmıyorda herkesın ıcınden nıyeyse ayın 20 sında hazır ol dıyorlar anlamıyorum içlerine mi doğuyor. ben yok daha gelmesın dıye sitem ediyorum az :):)
Günümüz aynı, tahminlerde aynı. Halamda hep arıyor 38+0 da hazır ol diyo. 19una geliyor o da:)

Kızlar bebek kilo alsın istiyorsanız bence bulgur tüketmeye bakın. Tatilde ablamlar geldi, çocuklar bulgur yemiyor diye hep pirinç pilavı yapıldı. Kontrollerde hep iki hafta önde çıkardım bu sefer haftası ile uyumlu çıktı ama ben biraz kilo almışım.

Iste konusacam.simdi niye böle diye falan saglikli olsun dogruu insaAllah
Can'ım uzme kendini kilo su az degil normal bence hem esas 34 den sonra bir anda almaya basliyor Eger baska bir sorun yoksa plesent de filan umarım
İyi haberlerle gelirsin
bakalım e bebek değişim yaparım derse küçük paket 1 ve 2 ile değiştiririm. Acemi anne olayı işte
Yanı oda olabilir .olsun CNm hepimiz yasadık o acemilikleri ne olacak
Slm kizlar dogumdan korkuyorum ediyorum derken. Dun sabah aniden gelen suyumla hemen hastaneye gittik. Ve saat oglen 12 de bebegim dunyaya geldi. Cok sukur her sey yolunda. Darisi basiniza insallah
Anammm supriz doğumlar basladi gozun aydın yaa Masallah iyi olunca ayrintilari da yaz bize
Olur mu
Ohh ne guzel haberler Masallah güzel
Bebeğine
Ay bende okudum onu NE kadar
Sınır oldum yaa valla Rabbime emanetiz Dr bile
Olsa boyle
İnsanı yanıltıyorlar

Kızlar gülmeyin ama bende dışardan içeriye girdim bir tuvalete girdim çok acık sarı bir akıntı gelmiş birde kremsi hatta afedersınız elımle dokundum yapısı kremsıydı acaba birbirimizden mı etkılenıyoruz..hahahahaha sabah halbuki nst te gırdım..artık guluyorum kendıme

Evet bende bulgur yiyorum su sıra bakalım fark
Edecek mi ? geçi benim ki haftasıyla uyumluydu ama iste sanki az yiyirum gibi geliyor iştahım pek yok benim

Günümüz aynı, tahminlerde aynı. Halamda hep arıyor 38+0 da hazır ol diyo. 19una geliyor o da:)
bakalım canım :) hangımızınki erkencı davrancak aman sağlıklı olsunlarda söyle guzel saglıklı dogumumuz olsunda hayırlısıyla inş.:) benı baya heyecan sardı bu aralar . heyecan korktu stres hepsı bır :)

Hahaha okur okumaz gülmeye başladım, şaşırmıyorum artık gerçekten bu kadar olur ya :))
Psikolojik doğurcaz doğum haberleri ala ala

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah. Doğum haberleri geldikçe heyecan yaptım

Aminnn canım inşallah.. Doğum haberleri hepimize heyecan verdi. Bakalım neler olcak :)

Son ay normal bence yasadiginiz akintilar çok fazla ve kıvamlı olmadikca normaldir canım bendede oluyo

Y Yeni ben lazim Ben bi de daha dün akşam pembeperi ye dedim dimi o nişan olabilir kan olmasına gerek yok diye. :)) İlkinde suyum gelmeden 5 6 saat önce böyle bir akıntı gelmişti 2 kere. Bende o yüzden enfeksiyonmu başka bişey mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…