2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet ama zaten doğumla alakalı birşey se pes peşe devamı gelir sıkıntı yapmaya gerek yok..Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla sıhhatlıce en hayırlı zamanda...

Evet ama zaten doğumla alakalı birşey se pes peşe devamı gelir sıkıntı yapmaya gerek yok..Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla sıhhatlıce en hayırlı zamanda...
Tabiki öyle. Amin inşallah.
Benim dün aksam 4 saat felan aralıksız hareketliydi bebeğim. Ama bugün çok az. Seninde böyle oluyor mu?

31+1 cnm Allah buyuk ya sagliklami dedim yok diorlar

Bakiorumda eskiler massllah 40 haftay agecerdi simdi yediklerimoz hastaliklar 38 se zor duuruo istee teknoloji diorouz ama bize iyi gelmio ahh eski toprak ne saglammm hastanelr hep gemcc yasli var ama.80 dem yukarii ahh ahhh ehh dunyaninda.sonu gelecek deme

Bu ara plasemteda sorun yok diorlsr suyu iyi diorlar kan dolasimi falan iste takibe alinacak

Senin 32 le 1600.muydu.ne diorlsr peki

Canım ikinci bebeğim ilk doğumum erken olmuştu bu haftalarda doğum yapmıştım oyuzden tedirginim çatı agrim yok şükür ama azıcık yurusem tek taraflı kalcamda ağrı oluyor
sadece
O bende de var. Oğullarımda daha yoğundu tabi buna şükür...
Diğer doğumunda küvöz falan gerekli olmuşmuydu bende tedirginim hep erken doğumdan , hayırlısıyla bir atlatsaydık 36. Haftayı

Ayy inşallah canım bu sefer sürpriz olsun sana da
Erken gelecekler diye endişelenmekte kötü , 38 i bitirip 40 ı beklemekte kötü yaa :):) Hayırlısı bakalım. Kızlar akıllı olur derler zamanında gelsinler inşallah

Kızlar çok fena kramp girdi karnıma bıçak saplanması gibi. Çamaşır toplayım diye kalkmıştım geri koltuğa gelene kadar zor adım attım. Biraz oturunca rahstladı wcye gidip kontrol ettim orda da kasılma oldu ve alt tarafa acayip baskı vardı. Şuan yine taş gibi oldu karnım ve geçti.
Bebek hareketiyle acı veriyor şimdide. Enfeksiyon tetikler mi bu durumu biliyor musunuz? 24 25 lökosit yazıyor çıktı almıştım. Çok acı verici, ne olabilir ki yerleşiyor felan mı.. eşim gelsin düzelmezse dr.u arayacağım artık.

O bende de var. Oğullarımda daha yoğundu tabi buna şükür...
Diğer doğumunda küvöz falan gerekli olmuşmuydu bende tedirginim hep erken doğumdan , hayırlısıyla bir atlatsaydık 36. Haftayı
Bir hafta kuvezde yattı sadece şükür saglikliydi sadece iki hafta geriden geliyodu inşallah 38 i görürüz

Hayrolsun canım . Bi kontrole git istersen için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…